Cautare

530 de rezultate pentru "anca" (2.69 secunde)
Declaratia apartine ministrul Integrarii, Anca Boagiu. ... Anca Boagiu a spus ca ministerul a gestionat si pana acum probleme de dezvoltare regionala, dar ca de acum inainte aceasta va fi principala activitate a institutiei.
Anca Lazarescu, producatoral Jurnalului de noapte, a acuzat conducerea postului public de “cenzura prin omisiune“. “Doua exemple in acest sens sunt lipsa din jurnalele TVR a stirilor despre scandalul stenogramelor PSD si despre retragerea observatorilor PRO Democratia de la alegerile din noiembrie 2004“, a precizat Anca Lazarescu.
Ministrul Integrarii Europene, Anca Boagiu, si-a exprimat la o intalnire cu reprezentantii agentiilor pentru dezvoltare regionala totala nemultumire fata de activitatea acestora, care este „sub nota 5“, si a avertizat ca, daca activitatea ADR nu se eficientizeaza, MIE va gasi parghiile.
Presedintele PSD a precizat ca la sedinta BPN au fost comentate si declaratiile ministrului Integrarii, Anca Boagiu, potrivit carora in Parlament, la ora actuala, s-ar afla peste 85 de legi legate de integrarea europeana.
* Anca Boagiu: ... dati search pe google cu cuvantul cheie "licurici" O critic pe Anca Boagiu pentru declaratii de genul "ne-ar fi costat 9,9 miliarde de Euro" fara aceasta renegociere.
Ea a criticat pe ministrul Integrarii, deputata PD Anca Boagiu, care s-a declarat de curand ingrijorata de faptul ca "euroobservatorii UDMR fac lobby la Parlametul European pentru ca Parlamentul Romaniei sa adopte Legea Statutului Minoritatilor".
Anca Serea, Livia Dila, Maria Radu, Livia Graur, Adina Halas Hungeanu, Iulia Albu, Diana Bart, designerul Anca Irina Lefter, Dalia Pusca, Eli Roman, Cristina Soloc, Corina Chiriac, designerul Silvia Serban, Tily Niculae, Camelia Baltoi, jurnalistul Andrei Nourescu, Mihaela Mancila, Elena Simona Taranu.
Ministrul Integrarii Europene, Anca Boagiu, a aratat sambata ca pentru Romania nu exista data alternativa la 1 ianuarie 2007 privind aderarea la Uniunea Europeana.
Acesta a declarat ieri ca Anca Manea Hanes este de fapt "o prietena intima" a acestuia.
Ministrul Integrarii Europene, Anca Boagiu, lasa si ea la o parte respectul cuvenit superiorului sau si, in cunoscutul obicei al ministrilor democrati, il critica pe premierul Calin Popescu-Tariceanu pentru initiativa de constituire a unui colectiv de lucru pentru restructurarea si reorganizarea agentiilor de dezvoltare regionala.
Acuzatiile facute vineri la Cluj de ministrul Integrarii Europene, Anca Boagiu, nu au avut nici un efect asupra presedintelui Consiliului Judetean Constanta, Nicusor Constantinescu.
Referitor la acesta, comisia a primit patru sesizari de la Anca Boagiu, Anca Constantinescu, Silvian Ionescu si Ana Maria Cristina.
Ministrul Integrarii, Anca Boagiu (PD), a criticat dur PC si UDMR pentru ca sustin proiectul legislativ de numire a procurorilor la propunerea CSM si nu a ministrului Justitiei, declarand ca cele doua formatiuni nu sunt parteneri reali de coalitie.
El a participat ieri la Bruxelles, alaturi de ministrul Integrarii Europene, Anca Boagiu, de asemenea vicepresedinte PD, si de euroobservatorul democrat Roberta Anastase, la reuniunea grupului de lucru PPE.
Numele vehiculate pentru desemnarea comisarului european din partea Romaniei erau pana in prezent Monica Macovei, Anca Boagiu, Leonard Orban, Sorin Frunzaverde.
Astfel, consilierii judeteni Adelina Hristea si Anca Ene au tinut sa-i asigure pe alegatori si sa-l “lumineze” pe democrat ca ele au muncit mult la Bruxelles. ... Am auzit doar ca a criticat modul in care ne comportam noi la Bruxelles”, a spus consilierul judetean conservator Anca Ene.
Ministrul Anca Boagiu a criticat ieri conducerile ADR si presedintii Consiliilor de Dezvoltare Regionala pentru ca nu-si dau interesul pentru proiectele din cadrul unui program de cooperare transfrontaliera aferent anului 2005.
Ministrul Integrarii Europene, Anca Boagiu, este numele care va deschide lista candidatilor democrati pentru Parlamentul European, PD urmand ca, in cazul unei restructurari guvernamentale, sa renunte la portofoliul detinut de Boagiu.
Presedintele Consiliului Judetului, Eugen Durbaca, crede ca ministrul Integrarii, Anca Boagiu, nu este in stare sa se descurce cu functia pe care o ocupa. ... Anca Boagiu nu a ajutat Galatiul cu nimic”, a declarat Eugen Durbaca.
Ministrul integrarii europene, Anca Boagiu, l-a acuzat sambata, la Petrosani, pe premierul Calin Popescu Tariceanu ca, prin decizia privind modificarea datei alegerilor pentru Parlamentul European, "a facut natia romana inca o data de rusine".
google-analytics.com