Cautare

661 de rezultate pentru "anca catalina golea" (5.87 secunde)
CATALINA PORUMBEL modereaza cu succes emisiunea ADEVARURI ASCUNSE, de la Antena 3, impreuna cu cei doi invitati, specialisti in stiinte ezoterice si futurologie:
Barna, aparatul forte al romancelor, ne-a adus doua fete in finala, pe Catalina Ponor si Diana Bulimar! ... Echipa Romaniei a fost formata din Sandra Izbasa, Catalina Ponor, Larisa Iordache, Diana Bulimar si Diana Chelaru.
Catalina Ponor s-a reapucat de sportul de mare performanta datorita unei componente a lotului SUA, buna sa amica Alicia Sacramone (Autor:
CATALINA PONOR, la final de cariera: "Ma retrag fara regrete" Gimnasta Catalina Ponor a declarat ca Jocurile Olimpice au fost ultima competitie din cariera, care se incheie cu cinci medalii olimpice in palmares, dintre care trei de aur.
Catalina Adriana T., o tanara din localitatea Roata de Jos din Giurgiu, a recurs la un gest extrem. ... Devastate de durere, rudele spun ca, in ultima perioada, Catalina ar fi fost in conflict cu viitoarea soacra care i-a cerut inapoi inelul de logodna, relateaza observator.tv.
Anca Daniela Raiciu, Director Marketing, Comercial, Logistica & Distributie din cadrul companiei Hofigal si Vicepresedinte al Societatii Romane a Chimistilor Cosmetologi Am cunoscut-o pe doamna Dr. ... Anca Daniela Raiciu, Director Marketing la Hofigal, in urma cu cativa ani, intr-un week-end, in Pavilionul C 4 de la Romexpo, la targul Nutraceutica.
Campionatele Europene de gimnastica ale Romaniei Catalina Ponor, Larisa Iordache si Sandra Izbasa au facut legea in finalele pe aparate , cucerind trei medalii de aur si doua de argint!
Cand iubesti cu adevarat ceva, daca intr-adevar iubesti, si cand acel ceva iti face bine, cum si de ce sa renunti?, isi incepe povestea Anca Bejan, autoarea cartii Dieta-Minune.
Anca Francesca Neculaiasa va reprezinta Romania in Japonia in cadrul Miss International 2014 Anca Francesca Neculaiasa urmeaza sa ne reprezinte tara in Japonia, in competitia internationala de frumusete Miss International 2014, una dintre cele mai importante 4 competitii de frumusete la nivel mondial.
In cadrul Galei Capital - Top 100 Femei de succes 2019, Anca Vlad, desemnata Cea mai puternica femeie din afaceri din Romania Cele mai influente si de succes femei din diverse domenii de activitate au fost premiate in cadrul Galei Capital - Top 100 Femei de succes 2019, o manifestare care recunoaste ambitia si meritele celor mai puternice doamne din tara noastra.
Anca Florea, fosta prezentatoare a emisiunii Revista presei de la Antena3, realizeaza, din 8 martie, un talk-show la Realitatea FM. ... La inceputul lunii iulie 2010, managementul postului Antena 3 a scos din grila postului "Revista presei" realizata de Anca Florea.
REALITATEA.NET:Catalina Ponor, FOTOGRAFIA INCREDIBILĂ care A UIMIT LUMEA Imbracata intr-un echipament sportiv de culoare neagra, Catalina Ponor a evoluat impecabil, la una dintre demonstratiile la care a fost invitata sa participe.
Catalina Ponor, in topul celor mai sexy aparitii in 2012! Vezi cine ocupa primul loc si cu ce i-a cucerit pe fani Tripla campioana olimpica de la Atena si vicecampiona olimpica si medaliata cu bronz la Londra,Catalina Ponor se regaseste in topul celor mai sexy aparitii din lume.
Studiile stiintifice ale ultimilor ani arata ca un sportiv ce este potrivit genetic cu sportul pe care il practica are sanse de 5 ori mai mari sa urce pe podium la competitii de nivel mondial si olimpic La inceputul acestui an, Catalina Ponor a ales testul My Body Guide pentru eficientizarea performantei sportive si a beneficiat de informatii personalizate si unice despre cum este structurata genetic in raport cu sportul de performanta caruia i-a dedicat cea mai mare parte din viata.
Am absolvit Facultatea de Administratie Publica", isi incepe Catalina povestea.
Catalina Marinescu, creatoare de bijuterii si de obiecte hand-made, a participat la targul organizat recent in curtea Muzeului Taranului Roman.
Minerii se blocasera miercuri in galeria Catalina-Monulesti, in semn de protest fata de eventuala respingere a proiectului de exploatare. ... Galeria Catalina-Monulesti pastreaza urme de exploatare si artefacte din mai multe perioade istorice, inclusiv romane.
CACAN.ro a aflat ce ultim gest suprem a facut Catalina Ionita pentru iubitul ei. ... Catalina, considerata o arhitecta de exceptie, aflata la inceput de cariera, s-a indreptat catre usile de acces, insa, pana a iesit afara, a fost calcata in picioare de alte persoane.
Medicul sef al UPU Cluj, Adela Golea, a declarat, marti dimineata, ca tanara a fost gasita in stop cardio-respirator, avea traumatisme craniene, fracturi la membre, la bazin, la coloana cervicala si era in stop cardio-respirator, cu temperatura corpului de 18 grade.
Aurelia Ion a fost gasita in stop-cardio respirator de catre echipajele care au ajuns la fata locului, avea multiple fracturi si traumatisme si hipotermie severa, a declarat medicul sef al UPU Cluj, Adela Golea.
google-analytics.com