Cautare

541 de rezultate pentru "ana" (2.76 secunde)
Potrivit rechizitoriului, George Copos - patron al echipei Rapid, actionar la firmele Ana Electronic, Ana Group, Ana Hotels, Ana Pan, Ana Teleferic, Ana International, Ana Imep si Switel Corporation - este acuzat de o frauda de peste un milion de euro.
Patronul clubului de fotbal Rapid, al holdingului ANA, cu afaceri in turism, imobiliare, electronica etc, fost senator si chiar vicepriministru al Romaniei, George Copos (foto), se afla acum in pragul falimentului.
Firma "Royal Vermont Romania" SRL nu renunta la ceea ce sustine ca ii apartine - portul turistic din zona Belona din Eforie, in prezent administrat si folosit de fostul vicepremier George Copos, prin "Ana Hotels".
Nascuta la Bucuresti, spadasina Ana Maria Branza, vicecampioana olimpica la Beijing, declara cu mandrie ca la Craiova, orasul in care a venit in urma cu 14 ani sa practice scrima, se simte ca acasa.
Ana Munteanu, Andrada Cretu, Meriam Jane Ndubuisi si Zsuszana Cerveni au concurat pentru marele premiu. Castigatoarea sezonului 7 Vocea Romaniei - marele premiu de 100.000 de euro - este Ana Munteanu. Concurenta lui Smiley la Vocea Romaniei 2017, Ana Munteanu are 16 ani, este din Chisinau.
Ana Birchall nu mai figureaza printre candidatii PSD la alegerile parlamentare. ... Presedintele PSD sustine ca Ana Birchall a renuntat la candidatura. ... Este vorba si despre Ana Birchall, care s-a retras din motive pe care dansa le poate explica", a anuntat presedintele PSD.
Invitatii la ziua artistei nu i-au adus cadou, ci au donat o anumita suma de bani direct in contul deschis pentru cazul fetitei Ana Bucur, aflata acum la Tel Aviv pentru tratament si operatie.
Consiliera PDL Ana Gheorghe i-a reprosat primarului Antonie Solomon ca are limbaj de puscarias si ca vrea sa privatizeze RAT-ul si Salubritatea Sedinta de ieri a legislativului local a fost scena unui scandal ca la usa cortului, initiat de consiliera locala PDL Ana Gheorghe.
Regina Ana a fost inmormantata in noua catedrala de la Curtea de Arges Regina Ana a fost inmormantata, sambata, in Noua Catedrala Arhiepiscopala si Regala, ridicata in vecinatatea manastirii de la Curtea de Arges.
"Am cunoscut-o pe Ana atunci cand a acceptat sa discute cu mine contra unei sume de bani. ... Ana era o tanara draguta, inocenta, care statea in lenjerie intima in fata camerei si vorbea intr-o engleza impecabila.
Ana Blandiana: ... Bogdan Stanciu, Mihaela Orban si Vakarcs Lorand) Vazuta de sus, de la balconul Aulei Magna a Universitatii Babes-Bolyai, Ana Blandiana pare o victima, pe punctul de a fi inghitita de roba ceremoniala de doctor honoris causa.
Ana-Maria Prodan i-a pus in incurcatura pe italieni: ... Site-ul italian de sport calciomercato.com publica un material cu Ana-Maria Prodan, despre care spune ca "impresariaza 90% din jucatorii echipei nationale de fotbal a Romaniei".
Ana Maria, fiica lui ADRIAN PAUNESCU, complet schimbata; la aproape 3 ani de la moartea tatalui sau La doi ani si noua luni de la trecerea in nefiinta a tatalui ei, poetul Adrian Paunescu, fiica lui cea mica, Ana Maria, pare de nerecunoscut, scrie wowbiz.ro.
Parintii Fecioarei Maria sunt Ioachim si Ana. ... Pentru ca nu aveau copii, Ioachim si Ana erau ironizati si batjocoriti de oameni, lipsa urmasilor fiind considerata un blestem al lui Dumnezeu. ... Ioachim i-a spus sotiei sale, Ana:
Ana Constantinescu, frumoasa adolescenta de 17 ani, ne surprinde mereu prin creativitatea ei care gliseaza, fara prejudecati, intre medii, limbaje si realitati care, aparent, nu se pot intalni. ... Eleva a Colegiului National Gheorghe Lazar din Bucuresti, Ana Constantinescu isi urmeaza, in stilul ei personal, visul de a deveni arhitect.
O noua rubrica la AMPress - Poezii pentru copii De cateva zile, inspirat de fiica mea cea mica Ana Luciana, mai activa decat mine in multe privinte, am incercat, pornind de la desenele ei, sa scriu - in premiera - poezii pentru copii.
Premiera nationala a spectacolului de teatru EGO SUM OVIDIUS, de Ana - Maria Nistor, regia Alex Nagy, cu Cristian Iacob si Marius Bodochi in rolurile principale. ... Evenimentul va culmina cu premiera nationala a spectacolului de teatru EGO SUM OVIDIUS de Ana-Maria Nistor, in regia lui Alex Nagy.
Paul Damixie remixeaza piesa "Unde te duci?", lansata de Ana Munteanu Link YouTube "Unde te duci?" REMIX Ana Munteanu si Paul Damixie fac echipa si ne aduc o varianta noua a piesei Unde te duci?”.
Mircea Diaconu si sotia sa, actrita Diana Lupescu, au o fata, Ana, care s-a maritat in 2008 cu un fotbalist ce a jucat la Farul Constanta si Sportul Studentesc, Marius Nae. Ana si Marius se cunoscusera in 2005 in circumstante ciudate: ... Asa ne-am cunoscut", si-a reamintit Ana intr-un interviu.
De ziua mea pentru Ana! ... Gandul bun a adus cazul fetitei Ana Bucur la mine. Am auzit de Ana de la alt copil minunat:
google-analytics.com