Cautare

886 de rezultate pentru "ana stan" (3.15 secunde)
Regele Mihai a cunoscut-o pe principesa Ana de Bourbon-Parma la Londra, in 1947, cand a participat la casatoria principesei Elizabeth a II-a a Marii Britanii cu principele Philip, duce de Edinburgh.
Lucru curios, intr-o tara in care Dochia (perechea mitologica a lui Traian, imparatul romanilor), Ana lui Manole (din balada), mama lui Stefan cel Mare, Doamna Stanca (sotia lui Mihai Viteazul), Ana Ipatescu (eroina a revolutiei de la 1848) sau regina Maria (sotia regelui Ferdinand) sunt personaje legendare, totusi, politica nu pare sa faca menaj bun cu feminitatea.
Cel putin asa sustine senatorul Petru Stan, "uns" de curand si presedinte al peremistilor salajeni, care precizeaza ca, deocamdata, nu a primit semnale potrivit carora in organizatia sa s-ar putea petrece evenimente ce sa conduca la o prezumtiva razmerita.
Cel putin asa sustine senatorul Petru Stan, "uns" de curand si presedinte al peremistilor salajeni, care precizeaza ca, deocamdata, nu a primit semnale potrivit carora in organizatia sa s-ar putea petrece evenimente ce sa conduca la o prezumtiva razmerita.
Concret, legea compusa de PSD-istii Stan Ion (fost presedinte al Comisiei SRI), Gabriel Oprea, Eugen Bejenariu si George Maior prevede trecerea comunitatii de informatii in subordinea premierului - fapt care serveste de minune cauza liberalilor dar contravine flagrant vointei lui Traian Basescu.
Deputatul PSD Ion Stan, secretar al Comisiei parlamentare de control a SRI, a desfiintat ieri printr-o declaratie politica ultima ordonanta de urgenta emisa de Guvernul Tariceanu privind modificarea si completarea Legii Ticu.
Ion Stan, presedintele filialei PSD Dambovita, a declarat ieri ca prefectul judetului profita de situatia creata in localitatea Morteni, prin aparitia celui mai recent focar de gripa aviara, si incearca sa convinga primarul din localitate sa treaca din tabara PSD in cea a PD.
Costica Stan din Valcea participa la targul Mosilor de Toamna, organizat in acest week-end in curtea MTR. ... Traditia se mosteneste din familie, de la bunicii si strabunicii mei, a spus Costica Stan.
Radu Babus, Cornelia Beres, Paul Branza, Adrian Bratu, Gheorghe Chiriac, Radu Comanici, Constantinescu Nicusor, Irina Covacef, Gheorghe Darie, Nicolae Dospinescu, Ion Dumitrache, Stelian Dutu, Dumitru Florea, Aurelia Francu, Nicolae Gheorghe, Puiu Hasotti, Elena Ioana, Gabriel Iordache, Gheorghe Iorov, Mihai Lupu, Maria Magiru, Ionel Manafu, Victor Manea, Ioan Marcus, Gheorghe Mihaiesi, Petrica Munteanu, Fedbi Osman, Mihai Pariza, Nicolae Peride, Ion Porojnicu, Lilica Stan, Adrian Stan, Petre Stanca, Atanasie Teodorescu, Claudiu Tusac, Diane Vancea, Valentin Vrabie.
Ancheta penala in cazul Alexandrei Stan. ... Dupa ce a incercat sa musamalizeze cazul si a scris pe Facebook ca Alexandra Stan ar fi suferit un accident auto, managerul este de negasit.
In cadrul targului organizat in curtea MTR, Anuta Stan a participat zilele trecute cu ii autentice, din Oltenia, vechi de 100 de ani.
Apicultorii Vasile si Elena Stan au participat recent la targul traditional organizat in curtea Muzeului Taramului Roman. ... Toata mierea naturala e buna si atunci omul isi ia pentru el ce are nevoie", ne-a spus Elena Stan.
Apicultorii Vasile si Elena Stan participa in aceasta luna (pana pe 30 decembrie inclusiv) la targul Bucharest Christmas Market, organizat in Piata Constitutiei.
Detalii cutremuratoare ies la iveala in cazul lui Eugen Stan, pedofilul din lift. ... Eugen Stan ar mai fi incercat sa abuzeze sexual o fetita, in anul 2012, tot in sectorul 6, iar anul trecut, ar fi incercat sa violeze o femeie.
Deputatul Ion Stan sustine ca daca desecretizarea se va face legal si integral, va oferi suprize de proportii.
"Un balast legislativ" Ceva mai devreme, secretarul Comisiei SRI, deputatul PSD Ion Stan, a declarat ca legile sigurantei initiate de Guvern sunt un "balast legislativ" elaborat de "ageamii" care incurca termenii, omit prevederi esentiale, adaugand altele neconstitutionale, serviciile secrete devenind astfel dependente politic.
Deputatul PSD Ion Stan, secretar al Comisiei SRI, a adresat ieri conducerilor celor doua Camere o scrisoare in care avertizeaza ca SRI si alte autoritati din sistemul securitatii nationale sunt puse de CSAT in situatia de a incalca legile.
Raportul conform caruia cei vizati de cele 13 note ale Grupului de Evidenta al SRI sunt politicieni antipatizati de "factorul de decizie" este un raport preliminar, intocmit de secretarul Comisiei SRI, Ion Stan, si neasumat de ceilalti membri ai comisiei.
De asemenea, Primaria Oltina va fi condusa de Gheorghe Chirciu (PNL), care a primit 858 voturi, Primaria Nicolae Balcescu de Viorel Balan (PDL), care a primit 1.320 voturi, Primaria Aliman de Gheorghe Topalu (PSD), cu 957 voturi, Primaria Pecineaga de Nicolae Stan, care a obtinut 851 de voturi, Primaria Cobadin de Cristian Telehoi (PSD), care a primit 2.378 voturi, Primaria Ciobanu de Ion Buciu (PSD), cu 1.172 voturi, Primaria Baneasa de Gelu Iordache (PSD) - fostul primar - care a obtinut 1.428 voturi, in vreme ce contracandidatul sau, Ion Marin (PNL) a primit 1.402 voturi.
Directorul medical al Spitalului Militar, Radu Stan, a declarat luni ca Doina Cornea "a recuperat exceptional". ... A recuperat exceptional si va efectua tratamentul pentru recuperarea completa", a spus Stan.
google-analytics.com