Cautare

886 de rezultate pentru "ana stan" (2.58 secunde)
Pe data de 17 octombrie, ora 19:00, la Cinema City Cotroceni, regizorul Ion Ionescu, actorii Ela Prodan, Andrei Stan, Irina Noaptes, Anca Similar si o buna parte a numeroasei echipe artistice, au fost prezenti la proiectia de gala din Bucuresti, pentru a impartasi experiența din timpul filmarilorintr-o sesiune de Q&A.
Apicultorii Vasile si Elena Stan participa zilele acestea la targul "Piata Taraneasca si Mester (Esti) organizat in curtea MTR. ... Am avut un caz care s-a vindecat de cancer de col luand 25 de picaturi de tinctura de propolis dimineata, pe stomacul gol", ne-a spus Vasile Stan, apicultor.
Apicultorii Vasile si Elena Stan participa zilele acestea la targul de produse traditionale organizat de Florii, in curtea MTR. ... Am avut un caz care s-a vindecat de cancer de col luand 25 de picaturi de tinctura de propolis dimineata, pe stomacul gol", ne-a spus Vasile Stan, apicultor.
Elena si Vasile Stan, apicultori, participa in acest week-end la targul Piata Taraneasca si Mester(esti) organizat in curtea Muzeului Taranului Roman.
Produsele apicole de la standul sotilor Elena si Vasile Stan din cadrul targului de la MTR sunt benefice pentru sanatate Elena si Vasile Stan, apicultori, participa in acest week-end la targul Piata Taraneasca si Mester(esti) organizat in curtea Muzeului Taranului Roman.
Elena si Vasile Stan, apicultori, participa in acest week-end la targul cu mesteri si produse traditionale, de Sfantul Ilie, in curtea Muzeului National al Taranului Roman, din 18 pana in 20 iulie 2014.
Dupa ce Stan a replicat spunand ca el considera dovezile OZN de necontestat, a cazut de acord cu Shostak ca dovezile lipsesc atat pe partea SETI cat si din muzee, dand insa vina pe teama de ridicol care impiedica oamenii de stiinta sa se implice in examinarea datelor de care ufologia dispune.
Elena si Vasile Stan, apicultori, au participat recent la targul organizat in Parcul Cismigiu de Creart.
Elena si Vasile Stan, apicultori, participa in luna decembrie la targul de Craciun organizat la Universitate.
Ieri, eroina povestii noastre a ajuns impreuna cu Codrin Adrian Stan in Germania, in satul Illingen, acolo unde baiatul locuieste impreuna cu mama sa.
Elena si Vasile Stan, apicultori, participa in acest week-end la targul Body, Mind & Spirit de la Sala Palatului.
Apicultorii Vasile si Elena Stan spun: ... Apicultorii Vasile si Elena Stan abia asteapta sa se reia targurile traditionale organizate in curtea Muzeului Taranului Roman. Pentru comenzi o puteti contacta pe Elena Stan la nr.
Deputatul Ion Stan, presedintele Organizatiei Dambovita a declarat la finalul saptamanii trecute ca il sustine pe Adrian Nastase, daca acesta va candida la functia de presedinte al Consiliului National. Stan si-a luat totusi o masura de prevedere adaugand ca nu angajeaza in acest demers si organizatia judeteana.
Uite-asa, Alternativa lui Ion stefan l-a prezentat deja de jumatate de an pe Marius Stan drept candidat, acum PNL si-l insuseste tot pe acesta, ca doar este omul lor, Marius Stan fiind liberal cu acte in regula.
Joi, telespectatorii postului National TV o vor putea urmari pe Ana Maria Prodan intr-o postura cu totul deosebita. ... In tot acest timp, de fotbalistii pe care Ana Maria Prodan ii impresariaza se va ocupa altcineva....
Majestatea Sa Regina Ana a Romaniei, sotia Regelui Mihai I al Romaniei, a murit la varsta de 92 de ani, la Spitalul din Morges, in Elvetia, a anuntat Casa Regala printr-un comunicat.
Motivul era acela ca, asa cum anuntau reprezentantii firmei "Vermont Royal Romania" SRL, ei sunt concesionarii de drept al portului pe care "Ana Hotels" (firma care apartine lui Copos) l-a preluat ulterior.
Ana Foca. ... Ana Foca Sfintii Cosma si Damian (Sfintii doftori fara arginti) sunt cei care feresc oamenii de diferite boli.
Povestea din Ana, mon amour este inspirata de romanul lui Cezar Paul-Badescu, Luminita, mon amour.
Dupa o pauza impusa de pandemia coronavirus, marti, 12 ianuarie 2020, s-a redeschis Galeria Senso, cu expozitia artistei Ana Ștefania Andronic BUZU, intitulata IPOSTAZE TULBURATOARE.
google-analytics.com