Cautare

1372 de rezultate pentru "ana constantinescu" (3.48 secunde)
Azi e ziua ta, Ana-Maria Paunescu "Mi-am lasat cea mai mare parte din noroc in copilarie, langa lumina familiei mele complete si langa speranta ca ziua de maine poate fi si altfel decat complicata" Ana-Maria Paunescu implineste astazi 22 de ani.
Curtea Veche Publishing lanseaza vineri,1 martie, volumul bilingv romano-englez "Ana.
Cum a murit Ana Blandiana! ... In fruntea ei se aflau Doinita, pe numele ei stiut Ana Blandiana, Romica Rusan, scriitor si sot, conjudeteanul meu, jurnalistul Petrica Bacanu. ... Mi-e dor de Ana Blandiana.
Dupa 1990, Ana Blandiana se numara printre initiatorii Aliantei Civice, pe care o conduce intre 1991 si 2001. ... Ana Blandiana a primit un numar impresionant de recunoasteri nationale si internationale:
Ana se simte inconfortabil in prezenta lui, deoarece devine mult prea familiar fata de ea.
Ana mea, ce bucurie sa va fim nasi! ... A fost emotionant sa o vad pe Ana mireasa.
Ana-Flavia Stancu si mama ei, Angelica participa la targul Piata Taraneasca din curtea MTR. ... Costa intre 65 RON - 100 RON, pentru adulti, ne-a spus Ana-Flavia Stancu.
Sotii Ana si Vasile Lucaciu din Maramures au un stand in cadrul targului de produse traditionale organizat la Piata Amzei.
Ana Nechita Amelian, stilist Pretty Girl si Daniella Cristea; ... Dupa ce si-a petrecut mult timp in conditii vitrege, Cristina Cioran, la invitatia Danei Savuica s-a lasat in mainile stilistei Ana Nechita Amelian, care i-a realizat un turban potrivit pentru o vacanta pe malul marii.
Vernisajul a avut loc in foaierul Consiliului Judetean Calarasi si a fost prezentat de criticul de arta Ana - Amelia Dinca.
In cursul zilei de ieri, la sediul Directiei de Ape Dobrogea Litoral a avut loc o sedinta pe tema delimitarii costiere, intalnire la care au participat atat reprezentantii DADL, mai multi primari din judetul Constanta, cat si secretarul de stat Lucia Ana Varga, respectiv prefectul judetului Constanta, Danut Culetu.
Cine a trait anii stalinismului paukerist vor fi regasit in duduile boccii de pe micile ecrane pe Ana Pauker multiplicata democratic.
Cine a trait anii stalinismului paukerist vor fi regasit in duduile boccii de pe micile ecrane pe Ana Pauker multiplicata democratic.
Fostul presedinte Emil Constantinescu a declarat la Timisoara ca prin ultimele actiuni politice, PD repeta actiunile din fosta guvernare CDR, iar refacerea "cuplului distructiv Basescu - Berceanu" va crea scandaluri in Guvern.
Constantinescu nu s-a aratat la fata In privinta stabilirii conducerii noului partid care se va forma prin unificarea PNTCD, URR, AP, PCD si a altor formatiuni care vor dori sa adere la Manifestul Popular, Serban Bubenek a precizat ca noua structura se va forma in jurul lui Gheorghe Ciuhandu.
ca stiti cum a fost pe vremea lui Constantinescu: ... "Pai cu Constantinescu? ... Cand o sa fie si el presedinte, votez si cu Constantinescu".
Popescu ar putea ramane in Consiliul Judetean pentru a-l supraveghea pe Constantinescu La Consiliul Judetean, situatia este departe de a fi clara.
Fostul presedinte al Romaniei, Emil Constantinescu, a remis o scrisoare deschisa societatii civile cu titlul:
Fostul presedinte al Romaniei, Emil Constantinescu, a remis o scrisoare deschisa societatii civile cu titlul: ... Partea a doua a scrisorii constituie argumentarea optiunii lui Emil Constantinescu pentru un nou presedinte, candidat nu numai al unui partid, ci si al fortelor sanatoase ale natiunii.
Fostul presedinte al Romaniei, Emil Constantinescu (foto), si-a lansat sambata la Targu Mures cartea “Adevarul despre Romania“.
google-analytics.com