Cautare

1373 de rezultate pentru "ana constantinescu" (4.24 secunde)
Dupa o pauza impusa de pandemia coronavirus, marti, 12 ianuarie 2020, s-a redeschis Galeria Senso, cu expozitia artistei Ana Ștefania Andronic BUZU, intitulata IPOSTAZE TULBURATOARE.
Lucru curios, intr-o tara in care Dochia (perechea mitologica a lui Traian, imparatul romanilor), Ana lui Manole (din balada), mama lui Stefan cel Mare, Doamna Stanca (sotia lui Mihai Viteazul), Ana Ipatescu (eroina a revolutiei de la 1848) sau regina Maria (sotia regelui Ferdinand) sunt personaje legendare, totusi, politica nu pare sa faca menaj bun cu feminitatea.
Despre performantele artistice ale Anei Constantinescu s-a scris si, cu siguranta, se va mai scrie. ... Dupa opt ani de studii de arta realizate in paralel cu scoala, astazi Ana este eleva a Colegiului National Gheorghe Lazar din Bucuresti si trainer voluntar la CENTRUL GIFTED EDUCATION.
Atunci cand a intrat cu Radu Mazare si cu Nicusor Constantinescu in PSD, aceste proiecte i s-au pus pe tava domnului Iorgus, de catre PSD. ... Mai vad pe aceasta brosura, in fotografie, ca sunteti incadrat de Radu Mazare si Nicusor Constantinescu.
In cursul zilei de ieri, in cadrul unei conferinte de presa, primarul municipiului Constanta, Radu Mazare a declarat ca in ultimele trei luni, atat el, cat si Nicusor Constantinescu, presedintele Consiliului Judetean, sunt supusi la cercetari de catre organele de ancheta, "asmutite” impotriva lor de Vasile Blaga, ministrul Administratiei si Internelor.
In urma cu o zi, Nicusor Constantinescu, in calitate de consilier ales al Consiliului Judetean Constanta, a tinut sa faca unele precizari referitoare la procesul constituirii CJC.
Asa ca au dat pe goarna unul dintre numele care au cele mai mari sanse de a se lua "la tranta" cu Nicusor Constantinescu, fostul presedinte (catalogat de unii "ilegal"), dar pe care, in continuare, il sustine PSD.
Danut Culetu, prefectul Constantei, a anuntat ieri ca institutia pe care o conduce a atacat in contencios administrativ decizia alegerii lui Nicusor Constantinescu drept presedinte al Consiliului Judetean Constanta, in urma sedintei din 25.04.2006.
Fostul presedinte Emil Constantinescu se va prezenta astazi la CNSAS "pentru a-si oferi sprijinul" in sustinerea acuzatiilor privitoare la posibila colaborare cu Securitatea a presedintelui Traian Basescu.
Au fost prezenti Mircea Geoana, presedintele PSD, Miron Mitrea, secretarul general al partidului, Cristian Diaconescu, senator de Constanta si purtatorul de cuvant al PSD, Rovana Plumb, presedinta femeilor social-democrate si vicepresedinte PSD, Ecaterina Andronescu, fostul ministru al Invatamantului, Radu Mazare, Nicusor Constantinescu, Alexandru Mazare, Corneliu Dida si Edi Martin.
In urma votului membrilor Consiliului, functia de presedinte al Consiliului pentru Dezvoltare Regionala a Regiunii de Dezvoltare Sud-Est a fost preluata de Nicusor Constantinescu, presedintele Consiliului Judetean Constanta.
Fostul presedinte Emil Constantinescu a declarat in cursul zilei de vineri ca va da in judecata Consiliul National pentru Studierea Arhivelor Securitatii pentru nedemararea procedurilor de cercetare a dosarului presedintelui Romaniei, Traian Basescu, si incalcarea propriei legi de functionare.
Angajamentul semnat la Securitate de Radu Vasile, fost premier in regimul Constantinescu, a fost descoperit in 1999, inainte de adoptarea Legii Ticu, dupa ce seful statului a cerut verificarea dosarelor a zece membri CSAT, a declarat marti seara fostul sef al SRI Costin Georgescu intr-o emisiune televizata.
Constantinescu si Iliescu, luati la rost Astfel, democratul a spus ca nu intelege cum si de ce dosarul sau a devenit unul de siguranta natio-nala in anul 2000, cand el era ministrul Industriilor, pentru ca dosarul nu contine niciun element care sa puna in pericol siguranta tarii.
Desi initial nu a dorit sa spuna cine au fost persoanele la care a apelat pentru a-l ajuta pe Burcin, Gheorghita Corbu a recunoscut ca cel la care a apelat este Nicusor Daniel Constantinescu.
Tot ieri, acelasi presedinte al Camerei a organizat o receptie cu ocazia implinirii a 10 ani de la castigarea alegerilor de catre CDR si Emil Constantinescu.
Nicusor Constantinescu, prim vicepresedintele organizatiei judetene a PSD, a anuntat ieri ca va inainta plangeri penale si civile impotriva prefectului Danut Culetu si a subprefectului Claudiu Palaz in cazul referendumului de la Tortomanu, acuzandu-i pe cei doi de abuz in serviciu.
Nicusor Constantinescu, de la Sankt Petersburg: ... Aflat la Sankt Petersburg pentru semnarea actului de infratire intre fosta capitala a Rusiei si municipiul Constanta, Nicusor Constantinescu, presedintele Consiliului Judetean si prim-vicepresedinte PSD Constanta, s-a aratat destul de rezervat cu privire la noul Executiv.
Nicusor Constantinescu ne-a dezvaluit ca trei astfel de autocare au plecat spre Bucuresti in jurul orei 14.00, alte trei microbuze urmand sa plece la 19.30, de la sediul organizatiei judetene a PD-ului.
Noi nu vom organiza nici o campanie pana cand PNL nu-i va da afara pe toti sefii de institutii si companii democrati si peledisti, inclusiv prefectii", ne-a declarat, sec, Nicusor Constantinescu, primvicepresedintele PSD Constanta.
google-analytics.com