Cautare

2208 de rezultate pentru "ana constantinecsu 2014" (2.58 secunde)
La Szczecin (voievodatul Pomerania de Vest), la mijlocul lunii mai 2014, in jurul orei 23, o femeie, infasurata in paturi, observa cerul, alaturi de fiica sa, in speranta sa vada caderea unor meteoriti.
2013 si 2014 au fost primii ani in care s-a respectat legea privind indexarea pensiilor, in perioada mai 2012 - decembrie 2014 pensia medie s-a majorat cu 66 de lei (+8,5).
• Victor Ponta si eurodeputatii PSD la mitingul de sustinere a candidatilor Aliantei PSD-UNPR-PC din Baia Mare Miercuri, 14 mai 2014, la ora 15.00, Maramuresul a primit o vizita importanta de la centru.
prima data in anul 2014, iar a doua oara in septembrie 2017, cu filmul DIN DRAGOSTE PENTRU CALARASI.
Victor Ponta, premierul Romaniei si presedintele PSD, a sustinut un discurs la prezentarea Raportului privind activitatea desfasurata de Ministerul Apararii Nationale pe anul 2014 si a principalelor obiective pentru anul 2015.
"In bugetul pe 2014 nu va exista presiune pe salarii si pensii" (Autoare: ... - Se vehiculeaza in spatiul public diverse scenarii de alcatuire a Bugetului pe 2014, care prevad ba marirea cotei unice, ba creterea impozitelor pe proprietate, ba reducerea CAS-ului.
Horoscop 2014 I Astrologul Libertatii ne spune cum ne va merge anul viitor in dragoste, in cariera, dar si cum vom sta cu banii si cu sanatatea BALANTA: ... Conflictele se vor intensifica in 2014 si pot dura pana in luna iulie.
- Pentru anul 2014 INNOTHERA prin reprezentanta sa, INNOTECH Romania, prevede extinderea ofertei de produse farmaceutice (RX si OTC) si lansarea ciorapilor elastici de compresie venoasă, cu referire la TUBULCUS®, ce va fi un produs inovator pentru Romania, dar si acoperirea afectiunilor vaginale infectioase pentru fetite si adolescente, prin Polygynax Virgo®.
Medicul a fost condamnat, in august 2014, la 8 ani de inchisoare, si a executat un sfert din condamnare. ... Nutritionistul a intrat pe 8 august 2014 pe poarta Penitenciarului Rahova strigand ca este nevinovat, si a contestat sentinta definitiva data de Curtea de Apel Bucuresti.
Marinescu a afirmat ieri ca modernizarea centrului Baniei ar fi fost o prioritate doar dupa 2014. ... Centrul, prioritate dupa 2014 Printre edilii monitorizati de conducerea PD se numara si primarul Antonie Solomon, al carui proiect de modernizare a centrului Craiovei nu a fost insa prea apreciat de deputatul Marinescu.
Pana in 2014, salariul minim ar trebui sa ajunga la 50% din valoarea salariului mediu, conform legii salarizarii unice a bugetarilor, a declarat marti, Valentin Mocanu, dupa discutiile de la Ministerul Muncii.
Daca USL ajunge la guvernare in 2012, atunci care ar fi sansele ca sa se sparga USL pana in 2014 si PSD sa vina cu un candidat propriu, eventual Geoana?
Mircea Geoana nu s-a lecuit dupa dezastrul electoral suferit in 2009 si vrea sa mai incerce inca o candidatura la presedintie in 2014.
Victor Ponta anunta ca USL nu participa la lucrarile parlamentare ce vizeaza revizuirea Constitutiei Presedintele PSD, Victor Ponta, a declarat luni ca USL nu va participa la procesul de revizuire a Constitutiei din Parlament si a aratat ca Uniunea vrea referendum de ratificare a modificarilor constitutionale in 2014.
Imi doresc ca in 2014 eu sa fiu mult mai bun; ... Acesta a postat miercuri, pe pagina sa de Facebook, mesajul "La multi ani 2014!", alaturi de o poza cu familia sa.
Pentru urmatoarele doua luni, pana pe data de 24 noiembrie 2014, Consiliul Judetean Botosani ramane fara presedintele ales pentru ca cel care ocupa vremelnic aceasta functie, domnul Florin Turcanu, baronul PNL de Botosani supranumit si "imparatul", intra in concediu pentru a face politica, de fapt pentru a-i face campanie lui Klaus Iohannis in judet.
In 2014, in turul secund al alegerilor prezidentiale, deci la la cea mai recenta confruntare directa, 1 la 1, candidatul (coalitiei din jurul) PSD a obtinut 5.26 milioane voturi.
Corina Cretu a devenit comisar european in anul 2014 pentru un mandat de 5 ani.
Ministrul Economiei si Finantelor, Varujan Vosganian, a apreciat, sambata, la Suceava, ca Romania ar putea adopta moneda euro de la 1 ianuarie 2014, modalitatea in care se va face trecerea urmand sa fie stabilita de Banca Nationala.
Autostrada Soarelui se amana pentru 2014 Sperantele soferilor de a circula de la Constanta la Bucuresti pe autostrada in acest an sunt zdrobite de constructori. ... Potrivit informatiilor obtinute de Romania Libera, Editia de SE, Autostrada Soarelui va fi finalizata cel mai devreme in 2014. ... anul 2014.
google-analytics.com