Cautare

7232 de rezultate pentru "alt discurs periculos cu samburi de adevar" (2.99 secunde)
Asa cum banuiam, lucrurile nu s-au transat, nici macar nu s-a trecut dincolo de o anumita cristalizare a alternativelor, dar, ca o noutate la care nu ma asteptam, protagonistii au avut discursuri mult mai directe.
Victor Iuscenko, ajuns presedintele Ucrainei in urma “revolutiei portocalii“, culoarea purtata si de Alianta PNL-PD, se va adresa parlamentarilor romani cu prilejul vizitei sale oficiale la Bucuresti, la 21aprilie, in cadrul unei sedinte comune a celor doua Camere.
Mircea Geoana e din ce in ce mai puternic in disputa cu Ion Iliescu. Desi imediat dupa Congres parea dispus sa-i acorde lui Iliescu presedintia de onoare a PSD drept consolare, acum nu vrea sa-i dea mai mult de o simpla sinecura in partid.
Cateva zeci de mii de persoane au participat sambata seara pe stadionul municipal din Targu-Mures la un concertul sustinut de formatia un-gara Omega, spectatorii huiduindu-l pe presedintele UDMR, Markó Béla, care a incercat sa sustina un discurs inainte de inceperea concertului.
In 1970 a absolvit Facultatea de Limba si Literatura Romana a Facultatii din Bucuresti. Timp de 15 ani (intre 1970 si 1985) a fost redactor la Editura Albatros.
Ministrul secretar de stat din cadrul Ministerului Mediului si Gospodaririi Apelor, Lucia Varga, a participat ieri la intalnirea comandamentului litoral, pentru a urmari felul in care este aplicata strategia guvernamentala referitoare la turismul de pe malul Marii Negre.
Liderul UDMR, Marko Bela, a declarat sambata, referitor la preocuparea conservatorilor de a da o alternativa Aliantei PNL-PD, ca ar fi periculoasa constituirea unui pol care sa atraga toate formatiunile cu discurs nationalist, fie el chiar si moderat, din Romania.
Presedintele executiv al PSD Bucuresti, Marian Vanghelie, a declarat ca il vede pe Sorin Oprescu, liderul filialei, al treilea om in partid, dupa ce acesta a afirmat ca nu a luat inca nicio decizie cu privire la o posibila candidatura la sefia PSD.
Presedintii roman si bulgar, Traian Basescu si Gheorghi Parvanov, vor rosti la Bruxelles cate un discurs oficial in fata Parlamentului European maine, la ora 16.00, si, respectiv, joi, la ora 12.00, ambii avand prevazute intrevederi cu presedintele Legislativului UE, Hans-Gert Poettering.
Recentele afirmatii ale presedintelui facute intr-o emisiune televizata au inflamat spiritele pesediste, liderii social-democrati reclamand atat justetea, cat si urgenta demararii procedurilor de suspendare a presedintelui.
Deputatii au adoptat ieri, cu votul majoritar asigurat de PSD, PNL, PRM si PC, o lege de modificare a Legii referendumului, care prevede ca presedintele ales in turul al doilea de scrutin poate fi demis cu majoritatea celor care se prezinta la urne.
Desi solicitase sa se adreseze plenului reunit al Parlamentului marti, presedintele Traian Basescu a fost "programat" de senatori sa-si rosteasca discursul ieri dupa-amiaza. Atmosfera a fost una calma, fara manifestari similare prezentei de data trecuta a presedintelui in fata parlamentarilor, dar tensionata.
Presedintele Consiliului Uniunii Europene, cancelarul german Angela Merkel, presedintele Parlamentului European Hans-Gert Poettering si presedintele Comisiei Europene Jose Manuel Barroso au semnat la Berlin textul Declaratiei care marcheaza implinirea a 50 de ani de la crearea Comunitatii Economice Europene.
Ministrul de Externe Adrian Cioroianu a recunoscut luni, la finalul sedintei Biroului Politic Central, ca a primit "reprosuri amicale" din partea colegilor liberali in ceea ce priveste declaratiile sale publice din ultima vreme. ... Si cred ca fiecare coleg a inteles ca era vorba de un infractor", a spus Cioroianu.
Eurocandidatul liberal pentru Parlamentul European Marius Enescu a tinut sa se abata ieri de la traseul caravanei sale electorale pentru a sta circa o ora printre doctorii si pacientii Sanatoriului Balnear din Mangalia.
Ultima sesizare primita de ecologistii galateni nu este nici pe departe vreo problema legata de spatiile verzi din municipiul nostru sau vreo problema ecologica la nivelul Galatiului, ci este vorba de un cupon de pensie din aceasta luna, care poarta pe spate un mesaj care ii informeaza pe cei de varsta a treia cu cat au crescut pensiile din 2004 si pana in prezent pe grupe de pensionari, in conditiile in care Casa de Pensii nu stie nimic despre acest lucru.
"A fost un discurs care a avut in mod evident o puternica componenta de mesaj intern pentru Romania si cred ca presedintele ar fi procedat mai corect si mai util daca ar fi avut intelepciunea sa procedeze la o consultare prealabila acestui discurs cu partidele politice si cu cei care reprezinta decidentii in politica romana.
lume multa si pestrita, entuziasm, discursuri, bai de multime si, la final, confetti. ... Valeriu Zgonea, secretar general interimar, le striga militantilor de la microfon sa ia loc. Nici prezidiul, ce reunea pesedistii cei mai de soi asezati pe scena nu a scapat indicatiilor scenografice ale lui Zgonea.
Nastase il acuza pe Basescu ca a comentat ceea ce ar fi vrut sa fie scris in raportul de tara. ... "Basescu se fereste de procurori, nu Nastase de justitie.
Seful SRI, George Maior, acuza discursul politicienilor privind activitatea Serviciului, discurs pe care il considera mult prea agresiv. "Foarte adesea se folosesc anumite concepte si un discurs mult prea agresiv fata de ceea ce inseamna cu adevarat un serviciu de informatii intr-o tara membra NATO.
google-analytics.com