Cautare

7232 de rezultate pentru "alt discurs periculos cu samburi de adevar" (7.23 secunde)
Parintii din intreaga lume sunt in alerta dupa ce un trend periculos, promovat pe retelele de socializare, a facut o victima.
Andrei Jilavu a ajuns, de urgenta, pe mainile medicilor, dupa ce a contractat un virus periculos, in Vietnam! Cand a inceput sa sangereze, se afla singur intr-o camera de hotel!
Privind soarele in fata - Irvin Yalom O carte profund personala, izvorata din confruntarea autorului cu ideea mortii, Privind soarele in fata ne priveste pe fiecare dintre noi, punandu-ne inaintea acestui subiect tabu, dar de neocolit:
Farcas) In Stiinta si Tehnica, martie 2016, a fost publicat articolul cu titlul: Cunoasterea, felinarul si elefantul care invita la o intelegere mai larga a multor fenomene, inclusiv OZN, si la o mai buna adecvare a instrumentelor de abordare.
Sa luam cu inceputul. ... Tatal meu era directorul Institutului Pedagogic care pregatea invatatori de limba romana pentru cele doua judete - Caliacra si Silistra, pe care Romania le avea in sudul Dobrogei. De loc, tata era din Godinesti, mama din Rosia de Jiu.
FARCAS) Intr-un episod anterior, mentionam ca cercetatorul Courtney Brown afirma ca ar fi aflat ca entitatile spirituale nu vor intra in contact cu noi pana cand nu ne maturizam.
La targurile imobiliare din aceasta toamna, cei mai importanti jucatori ai pietei s-au orientat spre un singur targ, cu titlu de exclusivitate.
Biografia actualului presedinte este extrem de controversata si a facut sa curga tone de cerneala dupa revolutie, pentru ca ea ascunde suspect de multe "gauri".
Majoritatea browserelor au in comun o multime de shortcuturi, indiferent ca folosesti Mozilla Firefox,Google Chrome, Internet Explorer, Apple Safari sau Opera. ... Lista de mai jos include si cateva shortcuturi din mouse, nu doar din tastatura, aratahowtogeek.com.
Majoritatea browserelor au in comun o multime de shortcuturi, indiferent ca folosesti Mozilla Firefox, Google Chrome, Internet Explorer, Apple Safari sau Opera. ... Lista de mai jos include si cateva shortcuturi din mouse, nu doar din tastatura, arata howtogeek.com.
alt DJ lanseaza prima sa piesa, un super featuring cu The Motans! ... O coproductie Cat Music si Global Records, Subtitre” imbina un sound fresh cu beat-uri pop dance, cu o poveste sensibila spusa in versuri.
Pentru cineva, atentatul terorist a devenit un semn ca pericolul factorului islamic devine tot mai periculos, iar altii s-au grabit sa declare victimele drept martiri ai libertatii de exprimare, martiri ai civilizatiei.
Rusia a efectuat 4.500 de lovituri cu rachete si peste 8.000 de raiduri aeriene in aceasta perioada a declarat presedintele ucrainean Volodimir Zelenski. El a sustinut discursul adresat natiunii langa o drona iraniana doborata de armata sa.
Alin Macsim) Ceea ce pare sa fie principala amenintare pentru sanatatea noastra si care, binenteles, e cea mai ascunsa de media.
Microunde de joasa frecventa e aiurea spus. Microunde inseamna inalta frecventa si acestea incep de la 3GHz (3000MHz). Daca se emite si in banda de 5GHz, atunci vorbim de microunde.
Unde a gresit Uniunea Europeana cu votul grecilor Grecii au votat sa respinga solicitarile europene pentru noi masuri de austeritate, cerute la schimb pentru noi fonduri ca bancile grecesti sa poate functiona in continuare, noteaza George Friedman, presedintele platformei de analize Stratfor, intr-un material despre situatia de dupa votul NU din Grecia.
O comuna din judetul Calarasi (situata la 58 de kilometri de Bucuresti) ascunde o poveste mai putin cunoscuta chiar si de catre locuitorii de azi ai localitatii: in Sarulesti (in trecut Parlita-Sarulesti) a fost construit in perioada interbelica primul pod de sticla din Romania.
"De ce sa facem acest lucru?
Dan Tapalaga) Miscarile din aceste zile de pe tabla de sah a politicii romanesti trebuie privite in ansamblu pentru a intelege ceva din tot jocul derulat mai ales in subteran. ... negocierea de acasa nu s-a mai potrivit cu preturile din targ. Totul trebuie luat de la capat.
www.scientia.ro publica un articol intitulat "De ce unii oameni ucid alti oameni fara regrete?" De fapt, este un fel de forum la care unii oameni trimit gandurile lor legate de dorinta oamenilor de a ucide.
google-analytics.com