Cautare

7232 de rezultate pentru "alt discurs periculos cu samburi de adevar" (2.95 secunde)
Cine va fi candidatul PDL la Primaria Craiova, unde se va angaja fostul prefect de Dolj sau ce probleme au procurorii zilelor noastre sunt doar cateva dintre raspunsurile date de Radu Berceanu, senator PDL de Dolj, intr-un interviu acordat GdS. ... De ce a fost schimbat prefectul de Dolj?
Un arbitru l-a atacat cu un aparat electrosoc pe liderul plutonului de ciclisti! Tatal si, totodata, antrenorul lui Eduard de la Torpedo Zarnesti, Viorel Grosu, e socat: "A fost o provocare gindita de cei din federatie spre a ma obliga sa reactionez si sa ma suspende.
(continuare) Elogiu satului romanesc (Lucian Blaga) Foaie Nationala foaienationala.ro Discurs de receptie in Academia Romana El s-a pastrat feciorelnic neatins in autonomia saraciei si a mitologiei sale, pentru vremuri cand va putea sa devina temelie sigura a unei autentice istorii romanesti.
Motiunea de cenzura initiata de PSD a fost respinsa fara a avea nici cele mai mici sanse, inregistrandu-se 235 de voturi "impotriva" si 145 de voturi "pentru".
Eu nu am venit aici sa va tin un discurs, ci pentru un cu totul alt motiv", le-a spus premierul Calin Popescu-Tariceanu locuitorilor comunei Chiajna (judetul Ilfov), intr-o intalnire organizata la sediul primariei.
Cei 33 de europarlamentari romani, alesi in urma scrutinului din 7 iunie, si-au primit, joi, certificatele, in cadrul unei ceremonii organizate la sediul Biroului Electoral Central. ... Dupa inmanarea certificatelor de europarlamentari, Traian Basescu a sustinut un scurt discurs in care a vorbit despre responsabilitatile care le revin alesilor:
Bogdan Tiberiu Iacob) O declaratie a ambasadorului SUA la Bucuresti, facuta chiar de ziua Americii, merita ceva mai multa atentie decat a primit din partea presei, pentru ca ar putea avea dedesubturi profunde.
Dan Tapalaga ) - fragmente - Cele opt minute de discurs tinut de Regele Mihai in Parlament la implinirea celor 90 de ani ai sai au condensat atat de multe evenimente incat pare cam dificil sa te ocupi de toate.
Ultima isprava a presedintelui Traian Basescu este un discurs electoral, gen Farfuridi, in care ne-a spus verde in fata ca, in ceea ce priveste numirea viitorului guvern si premier, nu va conta prea mult rezultatul de la urne, ci vointa sa suverana, afirma analistul politic Stelian Tanase.
Una telefonica si alta in direct (retransmisa si de doua posturi de televiziune). ... Prima data a intervenit intr-un talk-show seara tarziu, iritat de tonul si afirmatiile facute de cativa jurnalisti pe subiectul colaborarii/necolaborarii sale cu Securitatea.
Ca si in perioada ce a urmat publicarii initiale a caricaturilor ce il ridiculizau pe fondatorul religiei musulmane, si in urma evenimentelor tragice de astazi, aud tot felul de comentarii ce tradeaza stupizenie, superficialitate vinovata si deci o incapacitate de a intelege natura situatiei, altminteri extrem de grave (mai ales daca tinem cont ca recentele atacuri au loc intr-o Uniune Europeana care se clatina din temelii pe fondul crizei economice si a ascensiunii diverselor radicalisme, inclusiv cele de extrema dreapta, carora li se da astfel si mai multa apa la moara), cu care ne confruntam.
Victor Ponta, premierul Romaniei si presedintele PSD, a sustinut un discurs la prezentarea Raportului privind activitatea desfasurata de Ministerul Apararii Nationale pe anul 2014 si a principalelor obiective pentru anul 2015.
Articolele ziaristului Eminescu, atat de actuale / curentul / George Roncea - Nimic nu e mai periculos pentru constiinta unui popor decat privelistea coruptiei si a nulitatii recompensate, scria ziaristul Mihai Eminescu in urma cu peste 130 de ani, atat de actual si astazi.
Deputatii europenii au avut, in cursul acestei saptamani, o dezbatere privind implicatiile pe care le va avea declararea unilaterala a independentei de catre provincia sarba Kosovo. ... Hans-Gert Pottering a amintit ca Parlamentul European s-a pronuntat deja in cazul Kosovo, in favoarea unei suveranitati supravegheate de comunitatea internationala.
Asociatia Victimelor Mineriadelor considera "imorala" numirea fostului premier Petre Roman consilier de stat, Inalt reprezentant al Guvernului pentru romanii din strainatate, apreciind ca se creeaza un precedent periculos, intrucat acesta este vinovat pentru mineriada din iunie '90.
Presedinta Camerei Deputatilor, Roberta Anastase, a acuzat parlamentarii PSD si PNL ca au dovedit "lasitate" amanand constituirea Comisiei de modificare a Constitutiei si a precizat ca PD-L va solicita convocarea unei noi sedinte a birourilor reunite pe aceasta tema.
Conducerea camerei superioare a Parlamentului a decis ieri ca senatorii sa se intruneasca maine in sedinta de plen, pentru a dezbate si vota raportul Comisiei juridice privind cererea DNA de arestare preventiva a lui Catalin Voicu, acesta urmand sa fie audiat astazi, de la 14.00.
PNL considera declaratiile lui Traian Basescu privind neplata arieratelor la medicamente drept "iresponsabile" Partidul National Liberal (PNL) considera "iresponsabila" pozitia sefului statului prin care indeamna institutiile statului roman sa nu plateasca arieratele la medicamente, iar efectul acesteia poate fi extrem de periculos pentru sistemul de sanatate.
Prim-vicepresedintele PER, Mircea Cosea, a vorbit despre perspectivele economice ale lui 2012, spunand ca acesta se arata a fi mai periculos decat anul care tocmai s-a incheiat, motiv pentru care guvernantii ar trebui sa trateze problemele cu mai multa atentie decat pana acum.
Prim-vicepresedintele PER, Mircea Cosea, a vorbit despre perspectivele economice ale lui 2012, spunand ca acesta se arata a fi mai periculos decat anul care tocmai s-a incheiat, motiv pentru care guvernantii ar trebui sa trateze problemele cu mai multa atentie decat pana acum.
google-analytics.com