Cautare

7231 de rezultate pentru "alt discurs periculos cu samburi de adevar" (2.99 secunde)
Presedintele a sustinut un discurs in plenul Parlamentului pe probleme de politica interna. ... Seful statului a explicat principalele prevederi ale proiectului de revizuire a Constitutiei si le-a vorbit alesilor despre lectiile crizei. ... Traian Basescu sustine un discurs in Parlament in fata reprezentantilor Puterii.
Basescu a avut un discurs de dictator in delir, paralizat de frica Presedintele PSD, Victor Ponta, a declarat ca acuzatiile aduse de Traian Basescu la adresa opozitiei ar arata ca seful statului este "un dictator in delir, paralizat de frica" si ca este rupt de Romania.
In declaratia politica de astazi as dori sa va adresez un apel pentru a combate doua categorii de discurs politic ajunse foarte populare in aceasta perioada, dar care produc foarte mult rau in societatea romaneasca.
Liderii PSD-UNPR-PC si PLR au semnat declaratia de constituire a noii Uniuni Social-Liberale Liderii Aliantei Electorale PSD-UNPR-PC si PLR au semnat vineri, la ora 18.00, declaratia politica de constituire a noii Uniuni Social-Liberale. ... Toate obiectivele pe care le-am stabilit acum mult timp au fost continuate de guvernul Ponta:
Pe pagina de facebook a lui Sergiu Mihalcea puteti citi un articol intitulat: ROMANIA PRINSA IN LAT ANALIZA consecintelor intalnirii de acum doua zile, a d-lui Vladimir Putin cu Premierul Ungariei, dl Viktor Orban.
Google are nevoie de televiziune Eric Schmidt, presedinte executiv al Google, va sustine, vineri, un discurs la Edinburgh International Television Festival, fiind prima persoana din afara industriei TV care va face acest lucru.
Dan Puric, discurs incendiar: ... In tara asta mica, amarata, valorile se pastreaza Dan Puric a sustinut o conferinta la Cluj-Napoca joi seara, cu titlul "Glasuind in neguri",. ... Au participat aproape 1000 de oameni, printre spectatori aflandu-se IPS Andrei Andreicut, Mitropolitul Clujului sau fostul primar al orasului Cluj-Napoca, Gheorghe Funar.
Regele Charles al III-lea a rostit vineri primul sau discurs catre natiune, un discurs de 10 minute inregistrat la Palatul Buckingham, in care si-a aratat recunostinta si respectul fata de mama sa si i-a laudat cei 70 de ani de domnie.
Intr-o perioada in care rata de adoptie a ecranelor sensibile la atingere este mai mare ca niciodata, arta scrisului la o tastatura fizica este pe cale de disparitie.
Elogiu satului romanesc (Lucian Blaga) Foaie Nationala foaienationala.ro Discurs de receptie in Academia Romana Am fost invrednicit de inalta cinste de a fi ales membru al acestei ilustre institutii intr-un moment cind s-a procedat la o largire a cadrelor academice, largire ceruta, daca nu ma insel, de sporul spiritual al tarii.
FARCAS) Cu aceeasi ocazie, a incheierii desecretizarii tuturor documentelor britanice OZN, si Nick Pope, fost angajat al Ministerului Apararii din Regatul Unit, a avut cateva interventii televizate, comentand evenimentul. Rezumam mai jos si cateva opinii din declaratiile sale facute cu acest prilej.
"Alianta PNL-PC-PSD poate avea efect de bumerang!" 'Alianta PNL-PC-PSD este periculoasa pentru Traian Basescu si PDL pe termen scurt, dar, daca in intr-o jumatate de an opozitia nu ofera nimic palpabil, si nici nu e apta sa il suspende pe seful statului sau sa darame Guvernul, exista si posibilitatea ca, intr-un final, pedelistii sa atraga electoratul captiv si pe cel nemultumit de parafarea acestui construct politic, sustine presedintele ProDemocratia, Cristian Parvulescu, in exclusivitate pentru Inpolitics.
Relatia dintre presedinte si Guvern a fost, in cei cinci ani ai mandatului lui Traian Basescu, un scandal permanent, in urma caruia nimeni nu a avut de castigat.
Ghid de dezinstalare (Autor: ... Daca trebuie sa inlaturati malware, trebuie sa achizitionati versiunea licentiata a uneltei de eliminare malware Reimage. ... - Tutorial de eliminare pentru KMSPico - Despre autor - Puneti-ne o intrebare Reimage este o unealta pentru detectat malware.
"Ne aflam in cea mai profunda criza a Aliantei de un an si jumatate", a subliniat senatorul Partidului National Liberal, Puiu Hasotti, in contextul in care Partidul Democrat si-a propus in ultimul moment un alt candidat pentru sefia Consiliului National pentru Studierea Arhivelor Securitatii.
Redactia Economica) Apropierea sfarsitului de an este un prilej perfect pentru a face o analiza a factorilor care vor influenta decisiv anul care vine.
Elogiu satului romanesc (Lucian Blaga) Discurs de receptie in Academia Romana Iata conceptii, viziuni, presimtiri, cari cresc in chip firesc, chiar in imaginatia copiilor in lumea satului. ... In bezna zaream dintr-o data Calea laptelui si stelele, ca ciorchinii grei si mari, coborate pana aproape de acoperisele de paie.
Analistul politic Bogdan Teodorescu este de parere ca lansarea lui Sorin Oprescu la prezidentiale a venit exact atunci cand trebuia, iar discursul sau, desi populist, a fost unul onest, nu ipocrit ca al lui Traian Basescu sau patetic ca al lui Mircea Geoana.
Zilele trecute, un prestigios saptamanal de analiza economica a reunit discursurile si alocutiunile presedintelui Traian Basescu din fiecare an, de la preluarea mandatului in 2004 pana in prezent.
Nu numai Adrian Nastase, ci si alte minti stralucite au avut probleme cu legea, ajungand in inchisoare.Unii au stat in puscarie perioade mai mari sau mai mici Adrian Nastase Ramane un mister motivul real pentru care justitia controlata de Traian Basescu l-a aruncat in inchisoare pe Adrian Nastase.
google-analytics.com