Cautare

7232 de rezultate pentru "alt discurs periculos cu samburi de adevar" (3.85 secunde)
Senatoarea Doina Silistru a sustinut o declaratie politica, de la tribuna Senatului Romaniei, intitulata: Un discurs sincer. ... Cand vine vorba despre discurs politic, parca nu ma mai satur.
Un discurs peremizat Nu numai "Seara presedintilor" din 19 noiembrie de la Antena 1, ci si turneul de la sfirsitul saptamanii trecute prin Transilvania sunt dovezi elocvente ca discursul electoral al lui Traian Basescu este monocard. ... Cine a vazut emisiunea moderata de Gabriela V.
Uneori exagerate, sondajele de opinie contin si "samburi de adevar". In privinta lui Gigi Becali, si formatiunea politica a acestuia, Partidul Noua Generatie, desi pare greu de crezut, situatia este cum nu se poate mai buna.
Umor cat cuprinde in versuri si imagine, culoare, un pic de spirit latino si Columbia adusa in Romania printr-o poveste amuzanta. Asa arata Despablito, noua piesa si noul videoclip ale Deliei, in colaborare cu Grasu XXL.
Bush nu a mai dat dovada de vehementa in discursul sau anual despre Starea Natiunii, vizibil slabit din punct de vedere politic, au apreciat analistii americani.
Nu cu populisme vom iesi din recesiune", a spus Boc.
Parlamentul a fost, timp de 5 ani, tinta atacurilor presedintelui. Legislativul l-a sanctionanat pe presedinte cu suspendarea, iar Traian Basescu a reactionat cu doua actiuni:
'Dupa Razboiul rece social-democratia europeana se vede confruntata cu nevoia unei noi refondari. Democratia moderna s-a nascut odata cu statul-natiune. ... Ea a aparut in concurs cu alte doua ideologii: ... Toate incercau sa raspunda nevoii oamenilor de securitate. ... Abordarea sa era transetnica dar inegalitara si de aceea tot exclusivista.
Unele pasaje din Biblie sunt depasite, deoarece contrazic mesajul de iubire si adevar care in rest radiaza din intreaga scriptura Papa Francisc spune adevarul:
'Nu numai ca nu respecta omerta de 6 luni impusa de conducerea PSD, dar da atacul puternic la actuala conducere si lanseaza un mesaj care risca sa agite zdravan partidul, exact intr-un moment cand acesta parea gata sa mearga linistit la taiat porcul de Craciun si la reculegere in spiritul sfintelor sarbatori crestinesti.
- Se incepe tratamentul cu o cura de sucuri de fructe si zarzavaturi, timp de 15-20 de zile. Se va consuma cate 250 ml de suc la 2 ore si jumatate. Intr-o zi se va insuma 1-5-2,5 litri de sucuri.
Secretarul general al PRM, senatorul Gheorghe Funar, a afirmat duminica, la Timisoara, ca proclamarea unilaterala a independentei provinciei Kosovo "este un precedent extrem de periculos".
Deoarece drasticele masuri economice anuntate de presedintele Traian Basescu nu au o motivare rationala, este foarte posibil ca Romania sa fie "un experiment al reducerii la maximum a statului", avertizeaza presedintele ProDemocratia, Cristian Parvulescu, in exclusivitate pentru Inpolitics.
Inspectorii Oficiului Judetean pentru Protectia Consumatorilor au desfasurat si au finalizat actiunile de verificare a respectarii prevederilor legale privind conditiile de comercializare pentru preparate chimice periculoase de tipul: alcool tehnic, soda caustica, produse de curatat aragaze, podele, parchet, instalatii sanitare, cu componente chimice periculoase.
Mi se pare periculos sa descurajam economisirea Bancile au scazut dobanzile la depozitele pe termen de pana la un an ale populatiei la o medie de 3,25% in luna mai a acestui an, de la 3,34% in luna precedenta si aproape 4% la finalul anului trecut, arata datele statistice publicate in luna iulie 2014 de Banca Nationala a Romaniei (BNR).
De ce este extrem de periculos drumul european E85 si de ce o sosea de mare viteza ar salva multe vieti:
Realitatea virtuala l-a speriat pe cel care are in palmares de 3 ori Premiul Oscar. Steven Spielberg a avertizat ca progresul tehnologiei realitatii virtuale reprezinta un pericol pentru directorii traditionali de film.
Il cheama in Parlament pentru a evita manifestatia de la Focsani Mircea Geaona a tinut sa-si tina primul discursul la Sedinta Extraordinara a Parlamenului. El a folosit prilejul pentru a-l chema in Parlament de ziua Unirii pe Traian Basescu pentru a sustine primul discurs dupa izbucnirea revoltelor populare.
Sorin Rosca Stanescu) Autoritatile de la Bucuresti au mizat aproape in totalitate pe victoria democratilor, prin Hillary Clinton, in alegerea pentru viitoarea administratie a Statelor Unite.
Intr-o perioada in care rata de adoptie a ecranelor sensibile la atingere este mai mare ca niciodata, arta scrisului la o tastatura fizica este pe cale de disparitie.
google-analytics.com