Cautare

587 de rezultate pentru "alin cioara" (5.38 secunde)
Ce nu inteleg este de ce statul roman umbla cu cioara vopsita si nu stabileste mai multe zile libere legale, pentru ca exista o multime de domenii de activitate, de institutii si de apucaturi care nu sint in nici un fel prezente in calendarul relache-ului national.
"Nu am facut politie politica, dar am dat note la securitate", aceasta a fost declaratia pe care deputatul PSD Alin Teodorescu a facut-o in cursul zilei de vineri. ... De asemenea, Alin Teodorescu a precizat ca in perioada mentionata au avut loc si perchezitii la domiciliul sau.
82, alin. ... 83, alineatele 1 si 3, coroborate cu articolul 155, alin. 3 din Constitutie. Pe de alta parte, deputatul PSD Valer Dorneanu declarase ca presedintele ales al tarii trebuie sa depuna juramantul in fata Parlamentului legal constituit, adica dupa stabilirea Biroului Permanent.
'In data de 29.03.2010 am adresat primului ministru al Guvernului Romaniei, Emil Boc, o interpelare intitulata "Nerespectarea termenului de raspuns la interpelari", prin care ii semnalam ca nerespectarea termenului de raspuns la interpelari prevazut de art.63 alin.4 din Regulamentul Senatului (cel mult doua saptamani) a devenit o practica a membrilor Guvernului Romaniei.
In al doilea rand, in calitate de parlamentar aflat la al doilea mandat (deputat in perioada 2004-2008 si senator din 2008) si, mai ales, in calitate de fost sef al Grupului senatorial al PDL si de presedinte al Comisiei de Regulament din Senatul Romaniei, ar fi trebuit sa cunoasteti ca, potrivit dispozitiilor art.72 alin.1 din Constitutia Romaniei, art.22 din Legea nr.96/2006 privind Statutul deputatilor si al senatorilor si art.172 alin.3 din Regulamentul Senatului, senatorii beneficiaza de imunitate parlamentara pentru declaratiile lor politice, neputand fi trasi la raspundere juridica pentru acestea.
Listele electorale permanente - ne spune aceeasi Lege in vigoare - Legea 35/2008, articolul 26, alin.
8 alin. ... 14 alin (1) din Legea nr. 8/2016, cu modificarile si completarile ulterioare. Art. 31. - In exercitarea atributiilor sale, Serviciul inspectorilor de monitorizare are acces neingradit, in conditiile legii, la orice documente, date si informatii necesare, cu respectarea legislatiei privind protectia informatiilor clasificate.
Reprezentantul lichidatorului, Top Expert SRL Brasov, a declarat ca toate actele societatii Bologa SRL au fost trimise catre Finantele Galati pentru efectuarea unui control financiar. Insa, conform Codului de procedura fiscala in vigoare, Art. 31, alin. ... 172, alin. 2, lit. d).
115 alin.
"Cererea de incuviintare a perchezitiei respecta in totalitate dispozitiile articolului 72 alin. ... Cererea primita de ministrul Justitiei i-a fost adresata de procurorii care lucreaza in dosar, conform articolului 100 alin.
Fostul sef al Cancelariei prim-ministrului in guvernarea PSD, Alin Teodorescu, sustine necesitatea mentinerii in continuare a acestei structuri in formula Executivului si precizeaza ca o formula de restructurare a Guvernului a fost propusa Coalitiei, in decembrie 2004, la preluarea guvernarii.
157 alin. ... 112 alin. 2 din Constitutia Romaniei, "Camera Deputatilor sau Senatul poate adopta o motiune simpla prin care sa-si exprime pozitia cu privire la o problema de politica interna sau externa ori, dupa caz, cu privire la o problema ce a facut obiectul unei interpelari".
La eveniment a participat si Constantin Alin Lupu, vicepresedinte al biroului permanent national al PNG-CD, care a declarat ca se simte foarte emotionat sa participe la acest eveniment. ... "Sa demonstram ca Partidul Noua Generatie este buturuga mica care rastoarna carul mare al neocomunistilor", a incheiat Constantin Alin Lupu.
Adrian Sirojea Mihei (PNL) - 98% prezenta, Iuliu Ioan Furo (PRM) - 98%, Corneliu Momanu (PDL) - 97%, Gheorghe Gabor (PNL) - 97%, Claudius Mihail Zaharia (PDL) - 96%, Emilian Francu (PNL) - 96%, Petre Dumitriu (PC) - 96%, Liviu Alin Rusu (PSD) - 95%, Mate Andras-Levente (UDMR) - 95%.
Ambasada Romaniei din Teheran nu a primit, pana in prezent, nici o solicitare de a gazdui manifestatnti raniti sau care necesita refugiu, a declarat purtatorul de cuvant al Ministerului de Externe, Alin Serbanescu (foto). ... Potrivit lui Alin Serbanescu, Ambasada Romaniei nu a primit nicio astfel de solicitare.
Potrivit alin (3) al art. 11 din legea mai sus mentionata, agentia nu putea declansa procedurile legale, decat dupa trecerea termenelor prevazute la alin (1) al aceluiasi articol.
Considerati ca poate fi admisa o solicitare de aplicare retroactiva a unei decizii a Curtii Constitutionale, din octombrie 2008, pentru a justifica cererea de reluare a unui vot deja exprimat, in august 2008, in conditiile in care articolul 147 alin.(4) din Constitutia Romaniei stabileste, va reamintesc, ca deciziile Curtii Constitutionale au putere doar pentru viitor?
Social-democratul si sociologul Alin Teodorescu a declarat, ieri, ca, din punctul sau de vedere, actualul primar al Capitalei, Sorin Oprescu, are sanse sa ajunga in turul al doilea pentru prezidentiale daca va avea o "cursa la fel de buna ca si cea din 2008".
Strategul si consultantul politic al lui Sorin Oprescu este sociologul Alin Teodorescu, director al IMAS si fost deputat PSD. "Alin este acolo, scrie programul pentru Sorin", spune un membru al staffului.
Aliniatele prevad • (3) Propunerea de revocare prevazuta la alin.(1) sau (2) se face in scris, sub semnatura initiatorilor, o singura data intr-o sesiune.
google-analytics.com