Cautare

587 de rezultate pentru "alin cioara" (7.08 secunde)
Alin Nicolescu, secretarul general al SRD. ... Alin Nicolescu. Depistarea cu intarziere a simptomelor de cancer de piele, conduc la pierderea a 12.000 de vieti in fiecare an, in Europa.
Alin Nicolescu BIOGRAPHY - Medic primar dermatovenerolog - Presedintele Societatii Romane de Lasere in Medicina si Chirurgie - Secretar General al Societatii Romane de Dermato-venerologie - Presedintele comisiei de experti ai Casei Nationale de Asigurari de Sanatate - Membru al Academiei Americane de Dermatologie - Membru in Comisia de experti a CNAS privind terapiile biologice in psoriazisul sever.
Conform legii, cei care organizeaza, pe perioada starii de alerta, mitinguri, demonstratii, procesiuni, concerte sau alte tipuri de intruniri, in spatii deschise, ori intruniri de natura activitatilor culturale, stiintifice, artistice, religioase, sportive sau de divertisment, in spatii inchise, activitati interzise conform art.5 alin.(3) lit.a), pot primi amenzi de la 3.000 lei la 15.000 lei.
20 alin. ... 24 alin. ... (6) In situatiile prevazute la alin. (5), conducatorii de autovehicule si tramvaie trebuie sa puna in functiune luminile de avarie, in mod succesiv, in ordinea opririi si in cazul in care aceasta manevra este impusa de blocarea circulatiei pe sensul de mers." 16.
Suntem obligati sa trimitem oameni si masini pe teren pentru fiecare cioara care a cazut din pom sau pentru un porumbel cu capul pe spate pentru ca primariile si consiliile locale nu cunosc legea si nu au informat cetatenii ca ei si medicii veterinari din localitati trebuie sa fie anuntati primii", a explicat Andrei Butaru, directorul DSVSA Dolj.
Radu Mazare s-a hotarat sa nu-si mai depuna candidatura pentru postul de vicepresedinte la nivel central al Partidului Social Democrat, preferand astfel sa nu dea vrabia din mana (Primaria Constanta) pe cioara de pe gard (sefia PSD).
"Ministrul a decis sa scoata din parcul auto toate masinile marca Dacia si sa pastreze doar masinile noi, marca Mercedes, Fiat, Iveco, care reprezinta doar aproximativ 20 de procente din intregul parc. Eu cred ca ministrul da vrabia din mina pe cioara de pe gard", a incheiat deputatul PSD.
Sunt pentru acest lucru, dar nu pentru o cacialma servita populatiei sub forma unui papagal cand ea e cioara", a sustinut, tot in cursul zilei de ieri, Anghel Stanciu, deputat PSD.
In scurt timp, oradenii isi vor da seama ca, la 1 iunie, au dat vrabia din mana pe cioara din par", si-a incheiat tirada Mircea Matei.
Atat timp cat nici presedintele nu vrea sa-i arunce peste bord, se vor gandi de doua ori inainte de a da cioara din mana pe vrabia de pe gard.
Boc nu vrea insa sa dea vrabia din mana pe cioara de pe gard, prin urmare doreste garantii ca va fi reales in fruntea partidului.
a dat vrabia din mana pe cioara de pe gardul Cotrocenilor. Si s-a ales cu trompa elefantului! Inteleg ca acum este la Neptun, la una mica, discutie, nebunaticilor!
Nu da vrabia din mana pentru cioara de pe gard pana nu analizezi bine. Pot aparea sanse de promovare la serviciu.
Sa dea cioara guvernarii din mana pe vrabia demnitatii de pe gard? Greu de crezut. Si deloc in spiritul unui tip pragmatic ca Dan Voiculescu.
Tot ale noastre sunt… Parca era vorba aia cu cioara care isi vede puii cei mai frumosi. Nu mai e valabila decat atunci cand puii sunt albi si curati si reprezinta de la 7 poste o mandrie pentru natiune?
Daca dupa confirmarea primului focar de gripa aviara romanii anuntau autoritatile pentru orice porumbel sau cioara gasita moarta pe strada, astazi ei trec pe linga acestea fara sa le mai bage in seama.
Afacerea Puterea incepe sa dea roade. Tot mai multi opozanti, care se vad amenintati de sagetile Anticoruptiei, incearca sa-si croiasca drum spre PD sau PNL, pana nu este prea tarziu.
Sunt cate unii care, atunci cand sunt prinsi cu fofarlica sau nu mai e mult pana..., incep sa tipe ca din gura de sarpe.
Liberalii, in primul rand Tariceanu, sunt pusi astfel in situatia de a da vrabia din mana pe cioara de pe gard.
Asa ca slabe sperante, dupa atatea certuri, sa vedem din porc stup si din cioara cuc. Asta-i comedia la noi.
google-analytics.com