Cautare

73 de rezultate pentru "alice" (4.24 secunde)
In urma cercetarii la fata locului, in interiorul apartamentului au fost gasite mai multe urme de substanta de culoare brun-roscata, precum si urmele specifice mai multor impuscaturi cu cartuse cu alice.
Luni, a avut o intilnire de informare si cu directorul Directiei Agricole, Alice Nadas. In incheierea vizitei, dl. Luigi Dimiccoli a apreciat ca in zona de vest si nord-vest a Romaniei, respectiv de la Timisoara la Satu Mare, exista un potential atractiv pentru oamenii de afaceri italieni.
Ulterior, la cateva secunde, dintr-o alta incapere din spate a aparut administratorul casei de amanet, care a tras in cei patru indivizi cu o pusca cu alice, ranindu-l pe unul dintre barbati, care a scapat pistolul din mana.
Ioana Turcan Chat With Alice (Romania). Producator: UNATC I.L.Caragiale Bucuresti. Regia: Sandra Isabela Tent Drumul spre succes (Romania).
925 din Bucuresti, pe care reprezentantul PDL, Dinu Alice Gheorghe, figureaza si ca reprezentant al Partidului Verzilor. Intrebat de jurnalisti daca astfel de suprapuneri de nume exista si in cazul PDL-PNG, Vanghelie a raspuns negativ.
• Veress Emod, din partea Grupului parlamentar UDMR din Senat; • Draghici Alice Elena, din partea Grupului parlamentar PC din Senat.
"Stie cineva cine este Alice Cullen? Cei mult mai tineri decat mine mi-au spus ca este una din "vampiritele" din seria de mare succes "Amurg", care are o calitate aparte:
Basescu e departe de a fi ciuruit, e doar zgariat de niste alice si, daca USL nu se trezeste, n-ar fi de mirare ca la 30 iulie sa fie auzit hahaind iarasi pe la Cotroceni:
Scrisoarea, semnata de directorul general Jean Luc Demarty si adresata lui Alice Batu, ofiter de autorizare din Ministerul Finantelor, anunta sistarea platilor pentru 2008 pe programul SAPARD, in urma unor deficiente semnalate de misiunea de audit care s-a aflat in Romania in perioada 3-10 iunie.
Avem la sediul din Germania un manager pentru relatia cu Ford", a precizat Alice Hetzke, PR la Continental AG Romania.
Avem la sediul din Germania un manager pentru relatia cu Ford", a precizat Alice Hetzke, PR la Continental AG Romania.
SC Olanesti Riviera SA, SC Sind Romania SRL, SC Barreco Lary SRL, SC Omicron SRL, SC Tour Alice SRL, SC Hodo SRL si SC Nex SRL, potrivit unui comunicat emis ieri de autoritatea de concurenta.
Toate urechelile astea il fac pe bietul premier sa se simta ca Alice in Tara Minunilor cand se pravalea in vizuina Iepurelui Alb.
La sfarsitul lunii februarie, Real va gazdui un turneu de pregatire la care vor mai participa alte trei formatii din prima liga, de fotbal feminin, Alice&Tunes Pitesti, CSS Targoviste si Cristian Brasov.
Ceilalti spadasini de la CS Universitatea care au concurat in Italia, Alice Tudor, Dorian Parvan si Daniel Nica, s-au oprit pe tabloul de 32.
Fetele de la CS Universitatea (antrenor emerit Mircea Alecu) au cucerit aurul, din echipa facand parte Diana Donoiu, Raluca Sbarcia, Alice Tudor, Cristina Vasile, iar echipa LPS "Petrache Triscu", alcatuita din Claudia Naboiu, Mihaela Tugui, Alexandra Ionica Carstea, Teodora Creteanu, s-a clasat pe locul trei.
Loredana Dinu, Diana Donoiu, Raluca Sbarcia si Alice Tudor au fost invinse in finala pentru titlu national de Steaua Bucuresti, din echipa facand parte Ana Maria Branza, Simona Gherman, Simona Deac si Anca Maroiu.
O pereche craioveana suta la suta este alcatuita din Roberta Maria Naicu si Ingrid Radu, in timp ce alta jucatoare de tenis din Banie, Alice Radu, va face pereche cu Camelia Hristea din Bals.
Astfel, copiii pot rasfoi chiar pe propriul desktop carti clasice precum "Mandrie si prejudecata" de Jane Austin sau "Alice in Tara Minunilor" de Lewis Carroll.
Radu Beligan, David Esrig, Aureliu Manea, Alexandru Tocilescu, Olga Tudorache, Catalina Buzoianu, Sanda Manu, Alice Barb, Victor Ioan Frunza, Tompa Gabor, Laszo Bocsardi, Mihai Maniutiu, Gelu Colceag, Horatiu Malaele, Dragos Galgotiu, Felix Alexa, iar prin turneele realizate sau prin invitatiile de a participa la festivaluri si-a castigat notorietatea in intreaga tara si chiar in diaspora.
google-analytics.com