Cautare

2550 de rezultate pentru "alice nastase" (4.32 secunde)
Romania va contribui in acest an cu circa 1,1 miliarde de euro la bugetul Uniunii Europene, din care au fost platiti in primul trimestrul circa 400 de milioane de euro, a declarat Alice Batu, secretar de stat in Ministerul Economiei si Finantelor (MEF).Potrivit ministrului Economiei, Varujan Vosganian, anul trecut, Romania a fost, pe ansamblu, beneficiar net de fonduri europene de aproape jumatate de miliard de euro.
Capitolul final reia celebra poveste cu zombi, purtand-o pe protagonista Alice (Milla Jovovich) chiar la sursa raului: ... Dar Alice nu se da batuta.
Pe 30 mai, va fi spectacolul Alice in Tara Minunilor de la Ateneul din Iasi.
Tatal sotiei lui, al lui Alice Cavaleru, s-a stins din viata. ... Alice Cavaleru trece prin momente foarte dificile. Tatal sau s-a stins din viata.
In urma cercetarii la fata locului, in interiorul apartamentului au fost gasite mai multe urme de substanta de culoare brun-roscata, precum si urmele specifice mai multor impuscaturi cu cartuse cu alice.
Candidatul Aliantei PNL-PD la Presedintie, Traian Basescu, a obtinut 51,23% din voturi in turul doi al alegerilor prezidentiale, in timp ce Adrian Nastase, candidatul Uniunii PSD+PUR, a obtinut 48,77%, dupa centralizarea rezultatelor votului din toate sectiile de votare.
Chestionat pe tema, Adrian Nastase a spus un "Nu” raspicat in ceea ce-i priveste pe maghiarii din Romania. Pus la curent cu reactia lui Nastase, Gyorgy Frunda a minimalizat-o apreciind ca este vorba de "simple afirmatii electorale”.
Adrian Nastase a fost nevoit, ieri, sa stea fata-n fata cu toti vicepresedintii PSD maziliti tot de el in vara.
Liderul tinerilor PSD, Victor Ponta, s-a lansat ieri in critici la adresa sefului sau de la partid, Adrian Nastase, afirmand ca decizia PSD de a se alia cu PUR in alegerile generale a fost “o greseala“, fiind luata de un grup restrans de doi-trei lideri ai partidului.
Cu toate acestea, in conformitate cu reactiile din culise, atmosfera interna este dominata tot de confuzia provocata de lupta dintre putere declansata dupa alegeri, in principal intre sustinatorii lui Ion Iliescu si cei ai lui Adrian Nastase. ... "Da' eu cu cine votez, cu Iliescu sau Nastase?”.
In timp ce Adrian Nastase graieste numai despre tandemuri si conducerea colectiva, diverse roze - imune la farmecul degajat de actualul lider suprem al PSD dar iritate in schimb de manierele dictatoriale ale lui Nastase si de esecurile electorale inregistrate de partid - doresc revenirea lui Iliescu in fruntea PSD.
Vicepresedintele PSD ßerban Mihailescu considera ca tandemul Iliescu-Nastase este ca si instalat in fruntea PSD, chiar daca unele grupuri minuscule din interiorul partidului, care nu se pot impaca deloc cu aceasta idee, incearca sa forteze o ruptura intre cei doi lideri.
Dupa ce s-au stuchit ca doua mate rivale pana si in fata camerelor de televiziune, Ion Iliescu si Adrian Nastase au preferat un final tip "pupat Piata Endependentii”.
Prins intr-un acces de sinceritate, Alin Teodorescu - fost cancelar al lui Adrian Nastase si recunoscut apropiat al acestuia din urma - s-a spovedit intr-un talk-show radiofonic si a recunoscut ca Ion Iliescu i-a cerut demisia lui Nastase, imediat dupa alegerile locale.
Departamentele PSD conduse de Adrian Nastase lucreaza de zor pentru pregatirea noilor initiative legislative si a noilor strategii guvernamentale.
Surse din Alianta sunt increzatoare ca, tot saptamana viitoare, Nastase va fi revocat din functie.
Dezbaterile pe marginea acestora vor amana verdictul pentru modificarea regulamentelor celor doua Camere si pe cel privind schimbarea lui Nicolae Vacaroiu si Adrian Nastase.
Scandalul iscat in jurul mostenirii primite de presedintele executiv al PSD, Adrian Nastase, de la "matusa Tamara" a devenit pretextul indarjirii atacurilor celor trei tabere din partid, mai ales in perspectiva Consiliului National care va avea loc in februarie.
Scandalul de o amploare fara precedent in care este implicat Adrian Nastase are o finalitate din ce in ce mai lesne de intrevazut. ... Se stia de mult despre dosarele care i se coc lui Nastase, dar nu se stia cand si cum vor exploda acestea pe piata.
DNA a cerut Camerei Deputatilor incuviintarea pentru a efectua perchezitii la doua imobile aflate in proprietatea lui Adrian Nastase.
google-analytics.com