Cautare

2550 de rezultate pentru "alice nastase" (2.86 secunde)
Presedintele CN al PSD, Adrian Nastase, a declarat joi pentru Mediafax despre mentinerea lui Daniel Morar in functie, ca Traian Basescu doreste sa-si mentina "haitasii" la DNA si sa creeze, prin intermediari, o imagine buna institutiei, intr-un an cu campanie electorala prezidentiala.
el l-a laudat in direct, in aceasta noapte, la OTV, pe Adrian Nastase, spunand ca a fost un prim-ministru bun si ca este un om politic adevarat. ... "Greu de spus, insa trebuie sa recunosc ca Adrian Nastase a fost un prim-ministru bun".
PSD are o problema de imagine prin retragerile lui Nastase si Iliescu, zice Cristian Parvulescu, presedintele ProDemocratia.
Fostul premier Adrian Nastase este mai mult "un politician de cabinet" care nu are puterea sa rupa PSD, sustine analistul politic Zoe Petre, pentru Inpolitics. Totodata, ea mentioneaza ca "politic sau nepolitic, Adrian Nastase are de gat niste pietre de moara, sub forma unor dosare".
Presedintele CN al PSD, Adrian Nastase, a prezentat ieri Comitetului Executiv un material ce contine o serie de masuri alternative la cele prezentate de guvern in memorandumul cu FMI, printre care impozitarea diferentiata, cu doua cote, TVA diferentiat si reducerea numarului de ministere.
Adrian Nastase intinde o mana catre UDMR Adrian Nastase sustine ca viitorul guvern al USL, condus de Victor Ponta, ar trebui sa-l pastreze pe Kelemen Hunor la Cultura. UDMR primeste un semn de bunavointa de la PSD, prin vocea presedintelui Consiliului National, Adrian Nastase.
Puteti citi in continuare partea a treia a intervicului cu ADRIAN NASTASE, din Evenimentul Zilei. ... Adrian Nastase: ... Adrian Nastase: ... Adrian Nastase: ... Adrian Nastase: ... Adrian Nastase: ... Adrian Nastase:
Eu reprezint a treia generatie de lideri in PSD, dupa domnul Iliescu si domnul Nastase.
Basescu-Nastase, un meci cu un singur supravietuitor (Autor :
Adrian Nastase:
Nastase: ... Ai facut destul rau, ai creat o stare de haos" Adrian Nastase a fost prezent, sambata seara, in cadrul emisiunii Q&A, moderata de Alessandra Stoicescu. ... Dupa un an, Adrian Nastase spune ca, pentru Traian Basescu, mai exista un singur mesaj:
Adrian Nastase il face praf pe Radu Banciu: ... Luiza Popa ) Replici dure intre Adrian Nastase si Radu Banciu. ... Adrian Nastase a scris astazi pe blog un text in care a folosit un limbaj de neimaginat la adresa lui Radu Banciu, pe care il desfiinteaza.
Nu numai Adrian Nastase, ci si alte minti stralucite au avut probleme cu legea, ajungand in inchisoare.Unii au stat in puscarie perioade mai mari sau mai mici Adrian Nastase Ramane un mister motivul real pentru care justitia controlata de Traian Basescu l-a aruncat in inchisoare pe Adrian Nastase.
Cine este judecatorul Ioana Bogdan a carei recuzare este ceruta de Nastase Judecatorul Ioana Bogdan de la ICCJ a facut parte din completul care l-au condamnat pe Adrian Nastase la 2 ani de inchisoare in Dosarul Calitații.De la judecator de tribunal, la sefia Inspectiei Judiciare din CSM si consilier al lui Daniel Morar, judecatorul Ioana Bogdan a reusit in final sa ajunga la Inalta Curte de Casatie si Justitie, o ascensiune ce-i drept fulminanta in sistemul judiciar din Romania.
Ion Iliescu, despre condamnarea lui Nastase: ... Adrian Nastase a devenit pe nedrept si in mod exagerat simbolul coruptiei in Romania considera presedintele de onoare al PSD, fostul sef al statului, Ion Iliescu. Iliescu spune ca ce i se intampla lui Adrian Nastase este un cosmar:
Imi mentin declaratiile despre condamnarea lui Nastase Liderul PSD, premierul Victor Ponta afirma ca isi mentine declaratiile in privinta condamnarii lui Adrian Nastase, aratand ca el a exprimat doar niste realitati care nu au nicio legatura cu independenta justitiei.
Contase prea mult pe victoria lui Adrian Nastase in cursa pentru fotoliul de la Cotroceni si isi facuse un singur rand de calcule. ... cum mai putea veni Iliescu la sefia partidului daca Nastase nu pleca la Cotroceni?
Contase prea mult pe victoria lui Adrian Nastase in cursa pentru fotoliul de la Cotroceni si isi facuse un singur rand de calcule. ... cum mai putea veni Iliescu la sefia partidului daca Nastase nu pleca la Cotroceni?
Adrian Nastase n-a plecat nicaieri, dar are aerul ca vrea sa se intoarca. ... Dupa ce l-a avertizat ca n-ar avea "moaca" de prezidentiabil, i-a oferit o "functie neoficiala" in partid, doar-doar Nastase n-o mai tinti si altceva.
Sotia lui, Alice Dumitrescu, a marturist ca familia lor ar putea fi mai numeroasa. ... Horia Brenciu si sotia lui, Alice Dumitrescu, isi cresc cu mandrie cele trei fete, Andreea si Maria (fiicele vitrege ale artistului dintr-o relatiei anterioara a actualei sotii) si pe Mina, in varsta de doi ani.
google-analytics.com