Cautare

3350 de rezultate pentru "alegeri" (4.58 secunde)
"Cu aceste alegeri, speram ca opozitia actualului guvern moldovean va obtine un rezultat mai bun pe 29 iulie", declara Basescu pentru un grup de jurnalisti straini prezenti la Bucuresti. ... • 29 iul 2009 - Au loc alegeri legislative in R.Moldova.
Fosta conducere nu a dorit sa participe la conferinta de alegeri de sambata.
Potrivit lui Dan Ioan Popescu, si candidatura lui Cristian Popescu “Piedone“, care a demisionat din PSD inainte de alegeri, ar fi fost o piedica pentru intrarea lui Vanghelie in turul al doilea.
Solicit partidelor ca noul cabinet sa beneficieze de un moratoriu politic, asumat public in fata cetatenilor, pe intreaga derulare a mandatului guvernului de pina la alegeri. ... In primavara vom avea alegeri locale, iar in toamna, alegeri parlamentare.
Alegeri, socoteli si galagie la PDL Nu cred in teza conform careia partidelor noastre politice le prinde bine cate o cura de opozitie, pentru cumintire si reinvatarea smereniei. ... Basescu e direct interesat de aceste alegeri si va influenta prin toate mijloacele de care dispune aceste alegeri.
Determinarea scaderii in popularitate a PSD si ALDE, care, si dupa alegeri, isi pastrasera o tendinta de crestere in sondaje (daca acest punct s-a realizat sau nu, e dificil de spus, pentru ca, odata cu prabusirea PNL, asta insemnand, probabil, intre o treime si jumatate din intentia de vot, o parte din electorat s-a transferat spre ALDE, o parte spre PSD si o parte spre USR â€" din acest motiv, presedintele, cand a vorbit in Parlament, a spus raspicat ca alegerile anticipate sunt prea mult).
El reincalzeste acest subiect in momentul in care se discuta tot mai mult despre alegeri anticipate. ... Alianta a functionat foarte bine pana la alegeri, un an si jumatate.
Intre timp, premierul Calin Popescu Tariceanu a convocat ieri conducerea PNL pentru a discuta despre masurile pe care le va lua executivul in cazul unor alegeri in toamna.
Majoritate parlamentara consolidata Premierul Calin Popescu-Tariceanu a declarat ca organizarea de alegeri anticipate ar putea periclita aderarea Romaniei la Uniunea Europeana la 1 ianuarie 2007.
O ruptura intre PNL si PD este considerata de presedintele Traian Basescu o mare greseala si o grava eroare politica, ca si participarea separata a acestora la eventualele alegeri anticipate. ... “Cred ca ar fi o mare greseala si o mare eroare politica ruptura si mersul separat in alegeri anticipate.
Daca scenariul convenit intre liderii coalitiei si presedintele Basescu va fi dus pina la capat, ar fi pentru prima data in ultimii 15 ani cind se organizeaza alegeri parlamentare anticipate. ... PRM nu e luat prin surprindere PRM se declara pregatit oricind pentru alegeri anticipate.
Daca scenariul convenit intre liderii coalitiei si presedintele Basescu va fi dus pina la capat, ar fi pentru prima data in ultimii 15 ani cind se organizeaza alegeri parlamentare anticipate. ... PRM nu e luat prin surprindere PRM se declara pregatit oricind pentru alegeri anticipate.
Desi acestea sunt sprijinite de democrati si sunt declansate cu ajutorul liberalilor, in realitate doar Basescu jubileaza la ideea unor noi alegeri care sa-i anime vara, doar interesele pe termen lung (personale si de partid) obligand politicenii sa joace dupa melodia fredonata de presedinte.
Noi vrem insa alegeri anticipate, deci nu ma votati!'", a declarat, vineri, Berceanu. ... in acest context, stefanescu a precizat ca inca de joi organizatiile de sector au fost anuntate sa inceapa pregatirile in vederea prezentarii fara aliati la alegeri.
In loc sa aiba ca efect „spasirea” adversarilor, amenintarea cu nedoritele alegeri a determinat trecerea in bloc a PC-lui si chiar a unor reprezentanti ai UDMR de partea PSD si PRM.
Schimbarea presedintilor, neconstitutionala Raspunzand unei intrebari daca vor fi alegeri anticipate, presedintele executiv al PSD a spus ca are convingerea ca „nu se stie“.
Purtatorul de cuvant al PSD, Cristian Diaconescu, a declarat la Alba Iulia ca sunt premise bune ca PSD sa se gandeasca la alegeri anticipate pentru 2006, dar ca acest lucru depinde de viteza de degradare a actualei Puteri.
Simbata are loc conferinta judeteana de alegeri si, cu toate ca actualul presedinte, senatorul Mihai Tabuleac, este singurul care si-a anuntat oficial candidatura, in filiala s-a declansat o adevarata lupta pentru dobindirea sefiei.
este fuziunea PNL-PD, insa aceasta ar trebui realizata dupa 2007, daca nu vor fi alegeri anticipate pana atunci.
Geoana a anuntat ca astfel PSD se pregateste de alegeri anticipate si a precizat ca, pentru castigarea lor, PSD trebuie sa dovedeasca faptul ca este o alternativa credibila, unita si convingatoare la actuala Putere.
google-analytics.com