Cautare

3350 de rezultate pentru "alegeri" (2.76 secunde)
La ultimele alegeri, politicianul a promis că ... şi se pregăteşte de noi alegeri. ... rezultatul noilor alegeri va depinde tot de interesele lui Durbacă
Motivul pentru care este nevoie de alegeri inainte de termen diferaa in functie de formatiunea politicaa care abordeazaa subiectul. ... saa poataa organiza in liniste, anul viitor, alegeri inainte de termen.
Despre alegeri anticipate vorbim de vreo patru ani fie ca despre o iluzie, fie ca despre o salvare pentru natiune. ... Cu acest argument democratii spera ca, in sfarsit, liderul liberal sa accepte declansarea mecanismului pentru organizarea de alegeri anticipate. ... Rezultatul unor alegeri anticipate este imprevizibil.
Chiar daca pina la alegerile universitare Liga Studentilor de la Universitatea "Dunarea de Jos" a reusit sa prosteasca o parte din public, imediat dupa alegeri totul s-a dat pe fata. Studentii au fost cu Emil Constantin la alegeri.
In fine, la ultimele alegeri, n-am fost singurul, probabil, care a mizat pe Alianta "portocalie" si pe Traian Basescu, fara sa fiu un simpatizant nici al liberalilor, nici al democratilor.
Sustin ca in cazul castigarii referendumului de catre presedinte, automat Parlamentul ar trebui dizolvat si organizate alegeri. ... Nu va putea miza nici pe alegeri anticipate, anul acesta urmand sa aiba loc alegeri europarlamentare, iar la anul, oricum, se organizeaza alegeri.
Una dintre cele mai utlizate strategii este aceea a infiltrarii unor "cai troieni" la alte partide, cu scopul clar ca dupa alegeri sa revina la matca, viciind astfel rezultatul votului politic.
Ca urmare, dezmintirile lui Nastase par sa tina mai mult de respectarea legendei electorale - cea cu tandemul sudat menit sa ne conduca sigur si rapid in UE, fiind destul de problematic de apreciat cam ce greutate o sa aiba, in PSD, cuvantul lui Nastase dupa alegeri, indiferent daca o sa ajunga sau nu la Cotroceni.
Senatorul UDMR Puskas Valentin Zoltan, vicepresedintele Consiliului Reprezentantilor Unionali ai UDMR, sustine ca participarea Uniunii Civice Maghiare la alegeri, pe listele Actiunii Populare, nu a influentat rezultatele obtinute de Uniune la alegerile generale.
De asemenea, el a spus ca imediat dupa alegeri l-a sunat si l-a felicitat pe liderul UDMR, Marko Bela, pentru scorul obtinut in alegeri, insa nu au fost demarate nici un fel de negocieri pentru formarea unui eventual Guvern.
Intrebat cum comenteaza declaratiile lui Basescu legate de presupusa fraudare a alegerilor, Nastase a spus ca liderul Aliantei PNL - PD a promis, inainte de alegeri, ca se va retrage in turul al doilea daca nu va castiga din primul tur de scrutin.
Domnule Augustin Bolcas, conform scorurilor electorale obtinute la aceste alegeri, nu vom avea parte nici in acest mandat de o guvernare monocolora ci de o noua alianta.
alegeri anticipate. ... Dupa cum se stie, Corneliu Vadim Tudor, considerand scrutinul fraudat, a cerut organizarea altor alegeri chiar dupa turul doi, ceea ce inseamna ca niste anticipate au acceptul lui deplin.
Pana la 31 decembrie 2007, Romania trebuie sa organizeze alegeri pentru a trimite 35 de europarlamentari la Parlamentul European.
Concluzia in ceea ce priveste preferintele elctoratului constantean de la sate si comune este ca, daca saptamana viitoare vor avea loc alegeri, 14 dintre cele 20 de localitati vor fi de partea Aliantei DA, in timp ce 6 ar vota majoritar cu PSD-ul.
Cei carora le este frica de alegeri vor sa conduca Romania in spatele usilor inchise, vor sa va faca sa credeti orice minciuna, pentru ca ei sa-si continue netulburati ilegalitatile, fara temerea ca justitia i-ar putea sanctiona.
Initial, Traian Basescu a anuntat ca va demisiona din functie in primele cinci minute de la suspendarea sa de catre parlamentari si va declansa in acest fel alegeri prezidentiale anticipate.
Participarea cetatenilor la alegeri se face pe baza liberului consimtamant al acestora. Nimeni nu are dreptul de a exercita presiuni asupra unui alegator pentru a-l determina pe acesta sa participe sau sa nu participe la alegeri.
Vor fi primele alegeri prezidentiale de la integrarea in Uniunea Europeana si vor reprezenta primul scrutin separat de alegerile parlamentare dupa cinci alegeri in care ele s-au desfasurat simultan. ... De lamurirea modului in care aceasta s-a produs depind in buna masura desfasurarea si rezultatul viitoarelor alegeri prezidentiale.
Astfel, au devenit necesare alegeri prin care sa fie desemnati reprezentantii Romaniei in Parlamentul European. ... La finele lunii noiembrie 2008 au avut loc alegeri legislative, primele prin vot uninominal.
google-analytics.com