Cautare

3350 de rezultate pentru "alegeri" (3.33 secunde)
"Ca in orice organizatie, dupa alegeri, sigur ca nu toata lumea este multumita de rezultat. ... cand a avut loc conferinta de alegeri de senatorul Ion Toma, liderul social-demoratilor din Senat, ajutat fiind din postura de prim-vicepresedinte de Paul Stanescu, presedintele CJ Olt.
Nastase a atentionat ca dupa indepartarea Guvernului Boc desemnarea prim-ministrului ii revine presedintelui ceea ce va conduce iar la un blocaj politic si ca situatia poate fi reglata doar prin alegeri anticipate, organizate de un guvern de tranzitie.
Intentia de vot alegeri parlamentare, masurata in septembrie 2010 (sondaj IMAS) • PSD - 30,3% • PNL - 23,9% • Partidul Poporului - 17,3% • PDL - 13,8% • PRM - 5,1% • PNG - 1,5% - Daca se fac alegeri acum, PDL creste la peste 30%.
Dobre a spus, intr-o conferinta de presa, ca astfel de discutii, referitoare la reprezentarea parlamentara a minoritatilor - fiecare din cele 19 minoritati recunoscute in Romania are dreptul, prin lege, la un mandat de deputat, exceptie facand cea maghiara, unde UDMR concureaza in alegeri laolalta cu celelalte formatiuni politice - au loc, deocamdata, "cu usile inchise, in interiorul grupurilor parlamentare".
Mai precis, el avertizeaza ca daca PDL nu va fi impiedicat sa organizeze viitoarele alegeri, frauda deja produsa la alegerile trecute se va repeta la o scara inca si mai mare, lasand actuala opozitie tot in afara jocurilor puterii.
"Basescu va face totul ca alegerile sa fie organizate la termen, in 2012" 'Presedintele Traian Basescu si PDL vor face absolut tot ce le sta in putinta pentru a se asigura ca cele mai apropiate alegeri vor fi la termen, in 2012, deoarece eventualele alegeri anticipate ar reprezenta o catastrofa pentru seful statului si partidul de guvernamant, explica analistul politic Stelian Tanase, in exclusivitate pentru Inpolitics.
"Ne-am putea trezi ca Basescu vrea functia de prim-ministru" Presedintele Traian Basescu nu are de gand sa isi dea demisia pentru simplul motiv ca seful statului e in stare sa faca orice pentru ca, in alegeri, USL sa nu atinga 50%, iar el sa numeasca premierul si sa aduca, din nou, PDL la guvernare, afirma analistul politic Bogdan Teodorescu, in exclusivitate pentru Inpolitics.
El a spus ca anterior si-a exprimat sustinerea fata de organizarea de noi alegeri si ca Alianta PDL-PNL ar avea un scor bun in alegeri. ... S-a discutat despre alegeri anticipate (premierul Tariceanu tocmai anuntase ca demisioneaza), Basescu spunand ca, "sincer, am fost luat prin surprindere de aceasta decizie".
Adrian Nastase publica in Jurnalul National articolul "Cum se pot castiga alegeri care par pierdute. ... Daca oamenii spun ca le e frica sa fure la alegeri, ii poti incuraja cu un mare adevar:
21 August 2011 - ALEGERI PARTIALE In data de 21 august a.c. au loc alegeri partiale pentru Camera Deputatilor, in vederea completarii celor doua locuri devenite vacante: ... La judetul Neamt , concureaza in alegeri:
"Cu cat mai repede facem alegeri parlamentare, cu atat mai bine. Daca singura solutie sa avem alegeri mai repede este acest artificiu, aceasta smecherie a PDL cu alegeri si locale si parlamentare in iunie, ca mai tarziu nu se poate, putem sa discutam.
Actualii guvernanti nu mai vor ca in alegeri sa se vorbeasca despre partide si Guvern, stiind ca aici PDL pierde clar in fata USL, ci doresc sa mute accentul pe oameni: in alegeri locale se voteaza oameni si nu partide, la fel si in cazul votului uninominal.
In paralel, pregatindu-se pentru alegeri si intelegand ca toate formatiunile de stransura, care il ajuta in prezent sa-i dea o majoritate PDL-ului, nu au nicio sansa de a mai intra in viitorul Parlament, altfel decat printr-o mare alianta preelectorala.
Pentru ca retragerea din Parlament a Opozitiei, in mod normal, suntem aproape jumatate din Parlament, retragerea in bloc a Opozitiei din Parlament inseamna oriunde alegeri anticipate.
Adevaratul motiv, sustine Tariceanu, este dorinta PDL de a obtine un rezultat mai bun la alegeri prin sprijinul alesilor locali.
Numirea unui Guvern de tehnocrati, care va fi sustinut de USL, cu premier si ministri tehnocrati, care sa asigure implementarea acestor masuri si organizarea de alegeri corecte si care sa nu foloseasca bugetul in interes electoral, precum o face Guvernul Boc.
"PDL pregateste un nou instrument pentru perfectionarea furtului la alegeri, prin functionari" Proiect de lege controversat promovat de Putere USL anunta ca respinge proiectul de lege prin care senatorii PDL doresc sa elimine obligativitatea ca functionarii publici din posturi de conducere sa isi dea demisia din functie daca vor sa candideze in alegeri.
‘Pana in iunie, atunci cand ar fi trebuit sa avem alegeri locale si din pacate nu vom avea, USL isi va desemna toti candidatii pentru alegerile locale si parlamentare si vom trece printr-un proces de validare publica, un proces de genul alegerilor preliminare deschise, care va presupune validarea candidatilor pe care noi ii avem deja propusi, precum si identificarea celorlalti candidati‘, a sustinut presedintele PSD.
Pedelistii nu renunta la comasarea alegerilor PDL are in vedere alegeri comasate in luna noiembrie a acestui an si asteapta motivarea deciziei Curtii Constitutionale pentru a vedea care articole din legea privind comasarea alegerilor sunt neconstitutionale, a declarat recent, la Bistrita, secretarul general al democrat-liberalilor, deputatul Ioan Oltean.
Demisia Guvernului si alegeri anticipate. ... • La ce alte instrumente ar putea recurge USL pentru a obtine alegeri anticipate? Sunteti adeptul unor negocieri cu UDMR pentru alegeri anticipate? Dvs, personal, ce sanse dati organizarii de alegeri anticipate?
google-analytics.com