Cautare

3350 de rezultate pentru "alegeri" (3.35 secunde)
Bogdan Teodorescu - de ce a fost PDL spulberat la alegeri Traian Basescu si PDL au platit, la locale, nota de plata a masurilor impopulare si a arogantei fata de romani, fapt care a dus la "spulberarea PDL" in alegeri, afirma analistul politic Bogdan Teodorescu, pentru Inpolitics.
"Presedintele il desemneaza drept candidat pentru functia de prim-ministru pe reprezentantul propus de partidul politic, respectiv de alianta politica participante la alegeri care au obtinut cel mai mare numar de mandate parlamentare, potrivit rezultatului oficial al alegerilor.
SURPRIZA a fost PSD Calarasi care a obtinut rezultate bune la aceste alegeri, chiar daca nu au fost castigatori.
Unii dintre membrii CCIR vad in aceasta decizie un semn ca este posibil sa se organizeze noi alegeri, cu toate ca hotararea judecatorilor este cu apel. Cand aceasta va ramane definitiva, reprezentantii CCIR trebuie sa convoace, in termen de zece zile, noi alegeri pentru a desemna conducerea organizatiei.
Haideti sa discutam pe bune totusi despre ce se intampla de alegeri cu voia unei bune parti din media, pline de deontologie sau nu.
Cred insa ca, ce vor obtine de la unii sau de la altii, va fi disproportionat de mult fata de cite voturi au luat la alegeri.
Si anul trecut a fost un scenariu dupa care Tariceanu isi dadea demisia si se organizau alegeri anticipate. Chestia era ca nu se ajungea la alegeri anticipate, pontul era sa demisioneze Tariceanu si sa fie inlocuit. ... Doua treimi din populatie nu doreste alegeri anticipate.
Urmatoarea intalnire in Parlament va avea loc la 29 noiembrie, prima zi dupa alegeri. ... Biroul Permanent al Senatului, intrunit in afara programului obisnuit de lucru, a stabilit ca la 29 noiembrie, imediat dupa alegeri, sa se convoace Senatul.
Markó Béla a declarat ca “toata lumea ameninta“ UDMR cu convocarea unor alegeri anticipate, insa crede ca, in final, se va gasi o solutie. ... UDMR nu vrea alegeri anticipate.
Atunci cum interpretati dorinta PD de alegeri anticipate? ... In primul rand, chiar daca am face alegeri anticipate, mari diferente nu ar rezulta ca urmare a votului. ... Avea 16% si ceva la alegeri, iar acum in sondaje apare cu 15% - 20%, deci nu vad unde este scaderea.
Recentele evenimente ne indreptatesc sa credem ca, poate, pentru beneficiul Romaniei, este mai bine sa avem alegeri anticipate, sa se clarifice foarte categoric o majoritate parlamentara care trebuie sa sprijine un Guvern pentru masurile dificile pe care le are de luat in aceasta perioada“, a explicat Videanu.
In alta ordine de idei, aduceti-va aminte ca timp de cinci ani pana la alegeri nu a fost sondaj pe care Realitatea si Antenele sa nu-l fi comentat de genul: ... Acum nu mai am alegeri. ... Nu mai sunt alegeri prezidentiale la care sa pot participa.
Stiti ca, atunci cand Rus si Dancu conduceau PSD Cluj, au pierdut tot ce se putea pierde in materie de alegeri. ... La alegeri a iesit pe dos, dar Dancu isi luase banutii, pentru ca el a fost dintotdeauna un tip pragmatic.
Prima motiune de cenzura a Opozitiei impotriva Guvernului Tariceanu pare sa fie si ultima oportunitate din aceasta sesiune legislativa de a declansa alegeri anticipate.
noi alegeri pentru vicepresedinte la CJ. ... De la directori se trage Desi a confirmat ca se vor organiza inca o data alegeri pentru functia de vicepresedinte al CJ, conservatorul a precizat ca sint putine sanse ca PC sa mearga alaturi de Alianta.
O carte de la Editura LIDER care nu trebuie sa-ti lipseasca din biblioteca este "5 alegeri care-ti determina viata". Daca faci alegeri, vei avea tot ceea ce doresti. ... Alege-ti bataliile Istoria vietii noastre este o serie de alegeri care fac din noi ceea ce suntem, scrie Réjean Labelle.
Unde mai deunauzi purtau un adevarat razboi de guerila prin conferintele si declaratiile de presa, acum, in prag de alegeri pentru sefia Consiliului Judetean Constanta, Moisoiu si Dutu par a-si reinnoi juramintele de iubire.
Acesta a spus ca liberalii ar trebui sa-si foloseasca puterea politica pentru a ataca adversarii din alte partide, nu pentru a transa luptele din propria formatiune, si a precizat ca il sustine pe Ion Groza in alegeri.
In zece circumscriptii electorale vor fi organizate alegeri locale, la 2 iulie, deoarece unele consilii locale au fost dizolvate conform Legii administratiei publice locale, iar unii primari nu-si mai pot continua mandatul din diferite motive.
Presedintele executiv al PD chiar a plusat, luand in calculul doritelor alegeri anticipate si posibilitatea ca PD sa obtina si functia de premier.
google-analytics.com