Cautare

3347 de rezultate pentru "alegeri" (4.36 secunde)
In 2014, USL prevede organizarea de alegeri indirecte, pentru desemnarea unor Consilii Regionale provizorii (in acelasi timp cu alegerile europarlamentare).
Adrian SEVERIN) Asa zisele alegeri din Romania sunt o simpla farsa democratica intr-un stat esuat. ... (Proiectul dezmembrarii - nu insa pe baze etnice, ci geopolitice - este vechi, a fost incercat inclusiv recent si nu este abandonat.) Discutiile pe marginea acestor alegeri sunt pierdere de timp.
De aceea, aceasta decizie este foarte importanta. Eu am fost ales în Parlamentul European în 1979, cu ocazia primelor alegeri directe.
Presedintele Traian Basescu a declarat luni seara, la B1Tv, ca Hrebenciuc, Voiculescu, Tariceanu si Geoana pregatesc o noua "lovitura de stat" dupa alegeri, referindu-se la o eventuala noua suspendare din functie a presedintelui, daca acesta nu va desemna, dupa alegeri, premierul stabilit de ei.
Adrian Nastase a afirmat marti, pe blogul personal, ca in cazul in care presedintele nu va lua in serios vointa populara, atunci majoritatea parlamentara creata dupa alegeri ar putea sa nu se prezinte la votul de investitura al Guvernului, cabinetul Tariceanu ramanand in functie potrivit Constitutiei.
Presedintele Traian Basescu a declarat, luni seara, la B1 TV, ca obiectivul sau este ca, dupa alegeri, sa propuna Parlamentului un premier in care sa aiba incredere si care sa fie capabil sa negocieze impreuna cu partidele o majoritate, aratand ca nu are incredere in Mircea Geoana si Calin Popescu Tariceanu.
Si, sigur ca de indata ce se vor putea organiza alegeri anticipate si daca se vor putea organiza alegeri anticipate, sunt cu totul de acord", a spus Antonescu, la Antena 3. ... (...) E nevoie de noi alegeri parlamentare, dupa aceea putem vorbi de guvernare", a afirmat Ponta.
"Pentru asta (alegeri anticipate, n.r.) trebuie o majoritate parlamentara care sa se cupleze la asa ceva. ... Deci, cata vreme nu se va forma o astfel de majoritate parlamentara care sa ajunga la aceasta conluzie - ca este nevoie de alegeri anticipate - este numai o dorinta.
Republica Moldova nu poate sa mai reziste in conditiile in care vor avea loc iarasi alegeri, inca un an de instabilitate", a spus Filat.
"Romania are nevoie de mai putini ani cu alegeri si ideea a fost daca reusim o solutie de recuplare a alegerilor prezidentiale cu cele parlamentare.
Ca unul care am avertizat, chiar zilele trecute, asupra situatiei dramatice, din punct de vedere electoral, a Romaniei, care va avea in urmatorii 5 ani cate doua randuri de alegeri la fiecare doi ani, nu pot decit sa salut aceasta propunere.
"Daca tot se vorbeste de toate alegerile odata si de economisirea unor bani, sa facem si prezidentiale la anul" Presedintele PSD, Victor Ponta, a declarat miercuri ca parlamentarii Uniunii Social Liberale vor vota pentru alegeri parlamentare anticipate daca se va dori comasarea scrutinelor, adaugand ca, daca tot se vorbeste de toate alegerile odata si economisirea unor bani, sa se faca si alegerile prezidentialele tot la anul.
Oricat de mult ar dori alegeri rapide, opozitia ar trebui sa spuna "nu" comasarii alegerilor Vasile Dancu crede ca opozitia ar trebui sa respinga comasarea alegerilor, care genereaza disfunctionalitati din cauza multimii mandatelor ce trebuie alese, a politizarii scrutinului pentru administratie si avertizeaza ca PDL vrea sa organizeze alegeri pe actuala configuratie de primari.
Eroarea majora a lui Nastase, dupa depasirea crizei din iulie, s-a produs in septembrie 2004, cind l-a nominalizat pe Geoana drept premier al unui guvern PSD dupa alegeri. ... A fost primul rand de alegeri "mancat" de Geoana pentru pesedisti.
Eroarea majora a lui Nastase, dupa depasirea crizei din iulie, s-a produs in septembrie 2004, cind l-a nominalizat pe Geoana drept premier al unui guvern PSD dupa alegeri. ... A fost primul rand de alegeri "mancat" de Geoana pentru pesedisti.
Ba chiar, sunt situatii in care politicienii alesi au actionat exact pe dos fata de promisiuni, ca sa nu mai vorbim de cazul spectaculos cand, in 2004, fanii PD au votat pentru un partid de stinga si s-au trezit dupa alegeri cu unul de dreapta.
De ce premierul Emil Boc nu doreste alegeri partiale in colegiile ramase vacante Camera Deputatilor a anuntat vacantarea a 3 posturi de parlamentar, dar Guvernul evita sa anunte programarea de alegeri partiala in colegiile ramase fara reprezentare parlamentara.
Pana la alegeri mai este timp si multe se pot intampla. ... Lista primarilor din Dolj despre care se spune ca vor schimba partidul la alegeri este mult mai lunga.
Pana la alegeri mai este timp si multe se pot intampla. ... Lista primarilor din Dolj despre care se spune ca vor schimba partidul la alegeri este mult mai lunga.
Asemenea chestiuni pot influența major toate evenimentele de pana la alegeri, numai ca lucrurile nu sunt simple: ... Isarescu, nava-amiral a tehnocratilor romani, nu a putut salva PNTCD de la prabusire in 2000, desi pentru asta fusese ales si a fost chiar candidat-locomotiva in alegeri pentru taranisti.
google-analytics.com