Cautare

3350 de rezultate pentru "alegeri" (3.50 secunde)
Cauza este dezinteresul actualei Puteri de a organiza alegeri partiale in colegiile cu posturi declarate vacante. Iar dezinteresul este cu atat mai mare cu cat nu exista nici o sanctiune pentru nerespectarea legii in cazul organizarii de alegeri parlamentare partiale.
Obiectivul executivului ar trebui sa fie buna gestionare a treburilor tarii, pana la alegeri si legea bugetului. ... Doar un imbecil se poate indoi ca, dupa alegeri, Oprea va merge cu cel de la care va obtine mai mult.
Cu toate ca situatia organizatiilor este neclara, nici unii, nici altii nu se grabesc sa organizeze alegeri.
La nivelul partidelor parlamentare s-a conturat ideea ca, in martie ori aprilie, sa fie organizate alegeri pentru PE. In acest context, Traian Basescu mareste miza si sugereaza ca, o data cu acest scrutin, sa aiba loc si alegeri anticipate.
Orice fel de actiune comuna este absolut necesara si o vom face impreuna pana la alegeri.
Mai exact, 2012 marcheaza startul unei perioade de 4 ani in care vom avea cel putin 6 randuri de alegeri, fara a pune la socoteala un eventual referendum de suspendare a presedintelui.
Presedintele Traian Basescu a afirmat luni seara, in contextul discutiilor despre o eventuala modificare a Constitutiei, ca ar fi dispus sa-i fie scurtat mandatul prezidential chiar si cu un an daca rezultatul ar fi scaderea numarului de alegeri, prea mare in acest moment, in opinia sa.
HotNews publica un comentariu realizat de Dragos Paul Aligica, si intitulat "Arestari, deportari, alegeri, Basescu, PDL, USL: ... Una, sa-l desemneze drept premier pe seful coalitiei castigatoare in alegeri - dar stim deja ca nu e amator de aceasta alegere avand in vedere oferta de pe piata.
Victor Ponta i-a spus lui Basescu ca USL vrea organizarea de alegeri anticipate in aceasta toamna, in noiembrie. "Propuneti sa intram intr-o criza politica, sa declansam alegeri anticipate?. ... Nu sustin, impingerea tarii in alegeri anticipate acum.
Victor Ponta i-a spus lui Basescu ca USL vrea organizarea de alegeri anticipate in aceasta toamna, in noiembrie. "Propuneti sa intram intr-o criza politica, sa declansam alegeri anticipate?. ... Nu sustin, impingerea tarii in alegeri anticipate acum.
Acestia vorbesc, intr-un interviu acordat in exclusivitate pentru dcnews.ro, despre culoarea verde folosita in alegeri, despre brandul PDL sau despre efectele implicarii liderilor de la Bucuresti in campania electorala. ... Ati avut emotii la aceste alegeri?
Cele doua legi definesc o alianta politica cum este si USL, ii da dreptul sa participe la alegeri, dar Constitutia, prin prevederile limitative ale articolului 103, alineatul 1, nu-i permite sa propuna primul-ministru.
Contraoferta USL la dictatele lui Zeus Uniunea are propriile proiecte pentru alegeri, revizuirea Constitutiei si reorganizarea administrativa a tarii Daca PDL a preluat proiectele lui Traian Basescu, USL a lansat contraoferte la fiecare dintre ideile prezidentiale.
Social-democratul invoca "episodul penibil legat de numirile la Parchete si DNA" si o presupusa apropiere intre seful Guvernului si presedintele Traian Basescu, in conditiile in care "Este de notorietate faptul ca votul masiv obtinut de USL la alegeri a fost in mare masura anti-Basescu, personaj devenit odios la populatie, dar si pro-USL." Andrei Alexandru a fost purtatorul de cuvant al lui Nicolae Vacaroiu pe vremea cand acesta era premier si este considerat un apropiat al lui Vacaroiu si Ion Iliescu.
REZULTATE ALEGERI PREZIDENTIALE 2014.
Alegeri locale partiale in 49 de localitati din 32 de judete, pe 11 iunie 2017. Unii primari au devenit parlamentari, altii au fost condamnati Alegeri locale partiale, pe 11 iunie 2017.
Pe de alta parte insa oamenii au votat la alegeri PRM. ... Cei care au plecat in grup acum vor sa isi faca alt partid, doi consilieri judeteni au parasit PRM imediat dupa alegeri.
Lui ii place lupta din timpul perioadelor de alegeri si nu linistea din timpul guvernarii. De atunci auzim, inganat de Boc, ca trebuie sa facem alegeri anticipate. ... Adica PD are curaj, vrea la bataie, iar PNL, defensiv, s-ar teme de alegeri.
Cu tot sprijinul declarat de liderii PNL si PD, declansarea anticipatelor s-ar putea sa fie mult mai dificila decat isi imagineaza acum sustinatorii acestei variante atata vreme cat totul depinde de votul actualei garnituri parlamentare - care, practic, isi semneaza decesul daca este de acord cu noi alegeri.
"Cat mai e pana la alegeri? ... Ca el a facut-o dupa alegeri; a fost chiar dupa alegeri. ... Ca s-a micsorat numarul si dupa alegeri; a crescut inainte de alegeri cu mult, deci e destul de evident ca e un fel de mita electorala.
google-analytics.com