Cautare

2634 de rezultate pentru "albire dinti 03 2012" (5.12 secunde)
ARM & HAMMER, cel mai cunoscut brand american de pasta de dinti pe baza de bicarbonat de sodiu se lanseaza in Romania. ... "Ca trucuri, va recomand folosirea bicarbonatului de sodiu impreuna cu pasta de dinti, acestea curatand perfect. Bicarbonatul de sodiu exista si in pastele de dinti Art & Hammer.
Acest lucru se intampla si cu smaltul dentar in urma albirii dintilor cu pasta de dinti ce contine peroxid. ... Trucuri pentru dinti albi si sanatosi - Un truc pe care dr. Iulia Zeana il recomanda pacientilor este folosirea bicarbonatului de sodiu (cel de bucatarie) impreuna cu pasta de dinti.
14, in sectorul 3, primul salon de albire dentara din Romania.
Pasta de dinti - Blend-a-med 3D White Luxe ofera albire superioara datorita celor 3 noutati aduse in compozitia produsului: ... Noua pasta de dinti Blend-a-med 3D White Luxe este disponibila in 3 variante:
Departe de vechile metode traditionale, albirea dentara se face in prezent cu laser sau cu plasma si cu ultraviolete filtrate, speciale pentru dinti. ... dinti chiar si cu trei-patru tonuri mai deschisi", sustine dr.
Anul sportiv 2012: Un an bun pentru echipa nationala de fotbal a Romaniei Anul 2012 a fost unul bun pentru echipa nationala de fotbal, care a inregistrat o serie de rezultate pozitive, cu un grup de jucatori care s-a inchegat si poate readuce Romania in elita internationala.
albire, fatetari ceramice, bonding, modelarea conturului gingival, coroane dentare estetice, redresari ortodontice." Spune reputatul doctor stomatolog Mircea Stapanoiu.
Kolibree, periuta de dinti desteapta care te invata sa te speli pe dinti corect Dispozitivul trimite telefonului mobil, printr-o aplicatie, informatii.
linia GUM Original White - indeparteaza petele de pe dinti si previne aparitia acestora; ... GUM Sensivital - pentru dinti sensibili;
Capul periutei de dinti. ... Tocmai periuta de dinti in care ne punem toata increderea ca ne va scapa de microbii pititi printre dinti adaposteste germeni. Acum, cel care foloseste periuta de dinti se imunizeaza la actiunea acestor germeni.
Complete 7 cu apa de gura combina pasta de dinti cu apa de gura efect antibacterian, totul pentru a proteja si curata in zone greu accesibile. ... Blend-a-med recomanda folosirea pastei de dinti Complete 7 Extra Fresh impreuna cu periuta de dinti Oral-B Complete.
Finala Campionatului European de fotbal 2012 se va disputa intre Spania si Italia, duminica 1 iulie de la ora 21:45 pe stadionul Olimpic din Kiev si va fi transmisa in direct de posturile de televiziune, Dolce Sport 1, Dolce Sport HD, TVR 1 si TVR 1 HD.
Cu altii mergeam la baie sa vad macar cati dinti au in gura sau ce au, ca sa pot face o trimitere decenta la spital. ... Sunt speriati, nu se spala pe dinti, nu merg la dentist, dintii se strica tot mai rau si e mai mult de lucru aici.
Romania Muncitoare - de la intersectia cu Strada G.P.Peressutti- pana in zona parcarii din spatele blocului Luxor - incepand cu data de 31.05.2012 - pana la data de 05.06.2012 Str.
Din motivarea Deciziei CCR 731/2012 reies clar urmatoarele lucruri: ... 264/2012 privind modificarea art.
Primul apel al nou formatei Coalitii 2012 pentru Alegeri Corecte Un grup de patru ONG-uri - Transparency International Romania, Centrul de Resurse Juridice, Asociatia ProDemocratia si Active Watch Agentia de Monitorizare a Presei - au format zilele trecute Coalitia 2012 pentru Alegeri Corecte.
- Decizia 736/24 iulie 2012 (privind Legea referendumului*) - Sesizare PDL: 19 iulie 2012 - Sedinta/pronuntare: 24 iulie 2012 - Publicare Monitorul Oficial: 25 iulie 2012 - Decizia 731/10 iulie 2012 (privind Legea referendumului*) - Sesizare PDL: 27 iunie 2012 - Sedinta/pronuntare:
Este cel mai bogat om fara dinti si are cei mai putini dinti dintre toti milionarii. ... Ce nu stiu romanii e ca acest lucru nu e posibil, deoarece una dintre politicile executivilor de la Gazprom e sa nu faca afaceri cu persoane care n-au dinti in gura.
Autoarea Manualului Mamicii ZEN va recomanda sa folositi pasta de dinti cu carbune activ. ... Stiati de pasta de dinti cu carbune activ? ... in locul albirii agresive cu sensibilizare dentara incercati noua generatie de pasta de dinti cu carbune activ, pentru o dantura alba si sanatoasa si gingii protejate!
"Ca noutate, am adus pasta de dinti Blend-A-Med Pro Expert Clinic Line Gum Protection - e mentolata si va costa 25 de RON. ... E singura pasta de dinti care are ca ingrediente active saruri de staniu stabilizate si fluorura de staniu.
google-analytics.com