Cautare

2634 de rezultate pentru "albire dinti 03 2012" (3.53 secunde)
Dupa ce tocmai a primit OK-ul Parlamentului European pentru aderarea la UE la 1 ianuarie 2007, intr-un articol intitulat “Fara acte si periuta de dinti in cartierele mizere“, ziarul “Die Welt“ prezinta sumbru situatia din Romania.
Calul de dar nu se cauta la dinti Directorul Electroputere, Cornel Mondea, a confirmat ieri pregatirile autoritatilor de la Bucuresti in vederea scoaterii la vanzare a pachetului majoritar de actiuni. ... "Daca o sa-i cautam pe toti la dinti, nu o sa mai vina nici unul.
Compania americana Colgate-Palmolive va opri productia de pasta de dinti a fabricii de la Brat=sov, ca parte a unui program amplu de restructurare, iar intreaga productie va fi mutata in Polonia pana la sfartitul acestui an.Programul de restructurare al companiei americane nu vizeaza doar fabrica din Brasov, ci si alte trei fabrici din Europa:
Tunnel Boring Machine are un cap rotativ de forare de marimea tunelului ce se construieste, cu dinti foarte puternici, iar pamantul forat este trimis catre spatele aparatului. Lungimea aparatului este de 70 de metri, iar diametrul frezei este de 6,5 metri, cu 58 de dinti pentru forat.
E o perioada dificila, acum strangem din dinti, dar ne va fi bine dupa, in retur. Al doilea antrenament este de la ora 15.00 si pana acum ne-am intalnit si cu mingea", a spus atacantul de 26 de ani, pentru GdS.
Barbatul iepure are o statura medie sau mica, chip rotund, voce duioasa, zambet si dinti frumosi si veselie in glas. ... Femeia elefant are trupul inalt, dinti lungi, piele de culoare inchisa si temperament schimbator.
Pitit dupa un ghetar, tigrul cu dinti-sabie ii priveste pofticios. ... Pielea groasa, asemanatoare rinocerului, si greutatea de peste 1,5 tone il protejeaza de frig si de dinti-sabie.
Pitit dupa un ghetar, tigrul cu dinti-sabie ii priveste pofticios. ... Pielea groasa, asemanatoare rinocerului, si greutatea de peste 1,5 tone il protejeaza de frig si de dinti-sabie.
Dimineata, imediat dupa trezire, inainte de a va spala pe dinti, beti 4x160 ml apa - aproximativ o jumatate de litru in total. ... Spalati-va pe dinti, dar nu mancati si nu beti nimic 45 minute.
In functie de concentratia deperturbatori endocrini, in fruntea listei se afla lacul de unghii (74%), fondul de ten (&!%), produsele de machiaj destinate ochilor (51%), demachiantele (43%), rujurile de buze (40%), mastile de fata (38%), deodorantele (36%), pastele de dinti (30%), sampoanele (24%).
PACIENTII NOSTRI MERITA SA AIBA DINTI FRUMOSI SI SANATOSI! ... S-a estimat ca aproximativ 70% din tratamentele restaurative efectuate anterior la diferiti dinti au fost de fapt retratemente ale leziunilor carioase care au avut  carii secundare sau  recidive.
cand sa mearga pentru prima data la stomatolog, cum sa se spele corect pe dinti, ce periuta si pasta de dinti sa aleaga.
Aurul este un metal putin dur, deci dinti ar trebui sa lase urme pe obiect. Cu cat puritatea aurului e mai mare, cu atat urmele de dinti trebuie sa fie mai profunde.
"Marin Shakespeare n-a existat / a existat doar un tanar / Care trezindu-se 'singur printre poeti' / A inceput sa aiba 'insomnii' / Vazand ca 'exista nervi' / A fugit de acasa trecand pe 'la lilieci' / Usor ca un 'pian pe scari' / Ca sa nu-si rupa 'trei dinti din fata' / Fiind prins, a fost inchis intr-un chit / De unde s-a eliberat spintecandu-i pantecul / In mod invers, cu 'a treia teapa' / Fiind surprins furand intunericul din tablourile lui Rembrandt / Ca sa lumineze cuvintele / Si dovedindu-se ca are rude dincolo / Un var, Will, / A fost inchis pe viata / Si mai ales dincolo de ea / In istoria literaturii romane!
Pastrand proportiile personajelor din reclame, si tinand cont ca, repet, se apropie Noaptea Devoratorilor de Publicitate, nu pot sa nu remarc falsitatea reclamelor la pasta de dinti.
Mai exact, au ridicat o periuta de dinti si un pieptene, din care au fost prelevate probe biologice (urme de saliva din periuta de dinti, respectiv urme de piele si par din pieptene), care sa fie ulterior comparate cu probele ADN din tesuturi.
Marele Premiu Stefan Iordache” pentru cea mai buna actrita la Gala Hop Mangalia 2012 Premiul pentru cea mai buna regie la Festivalul National de Teatru Independent 2013 Premiul pentru cea mai buna scenografie la Festivalul National de Teatru Independent 2013 Premiul pentru cea mai buna actrita la Festivalul National de Teatru Independent 2013 Festivalul International de Teatru nou Arad 2013 Sibiu Fringe Festival 2013 Maratonul Teatrului Independent 2013 Vineri, 27 martie, ora 19.00 TREI FEMEI INALTE dupa Edward Albee (Productie ArCuB si UnTeatru) cu:
In 2012, o licitatie din Giurgiu a trimis afacerile lui Corneliu Pascu in vizorul DNA, apoi a avut contracte chiar cu Spitalul Universitar de Urgenta Bucuresti, in perioada 2007-2008, condus pe atunci de Sorin Oprescu.
- procurorii mai afirma ca, in urma vizitei Dlui Tony Blair din 26 Martie am "obtinut foloase nepatrimoniale constand in imagine"/ reamintesc ca in Martie 2012 nu era campanie electorala, ca eu am candidat in Decembrie intr-un colegiu din Judetul Gorj pe care il castigasem oricum in anul 2008 si unde PSD a avut mereu un sprijin electoral consistent si ca USL se afla in toate sondajele de opinie la o distanta uriasa fata de ceilalti competitori politici;
Substratul acestui scenariu este ca de azi pana in 2012 PDL se face praf. ... Substratul acestui scenariu este ca, de azi pana in 2012, PDL se face praf. ... E de luat in calcul ca in 2012 va obtine 51 procente si va guverna singur.
google-analytics.com