Cautare

110 de rezultate pentru "albert ignatenko" (7.20 secunde)
In completare, mai reproducem un raport din colectia de intalniri stranii, din 2012, a ufologului american Albert S. Rosales. Pe 20 iunie 2012, la ora 00:15, undeva in statul Maine, dupa o zi foarte calda si umeda, un cuplu a ales racoarea noptii pentru a se plimba.
FARCAS) Albert S. Rosales este un ufolog american convins ca cel mai important capitol din studiul fenomenului OZN este cel care se refera la intalniri ale oamenilor cu entitati nepamantene cu aspect asemanator cu cel al oamenilor, entitati care au fost numite "umanoizi".
FARCAS) Am prezentat in ultimele saptamani, in cateva articole, mai multe presupuse intalniri cu "umanoizi", de pe teritoriul fostei URSS in anul 1989, asa cum au fost ele prezentate de ufologul american Albert S.
Cu alte cuvinte, investigatorii nu au putut stabili ce anume a fost obiectul care a cauzat incidentul. Includ in continuare si doua exemple din colectia de cazuri cu umanoizi a ufologului american Albert S. Rosales.
Studentul Roman Erasmus al Anului, premiu special oferit de ANPCDEFP â€" Antonela Vieriu (Universitatea Albert Ludwigs din Freiburg, Germania).
Cum gestionam furia Daca pornim de la teoria psihologului american Albert Ellis, ceea ce ne dorim in contextul in care ne calca cineva pe bombeu in metrou e sa fim iritati, nu furiosi, intre ele existand o diferenta calitativa.
In anii '50, colective de cercetare din Statele Unite si Canada au studiat interferentele posibile dintre gravitatie si magnetism in legatura cu teoria campului unificat a lui Albert Einstein.
Albert Einstein a fost atat de derutat de aceasta inseparabilitate cuantica incat a numit-o actiune infricosatoare la distanta. Cum este posibil acest lucru, daca se presupune ca lumina este cel mai rapid lucru din univers?
Pregatiri rapide de alegeri Presedintele UDMR Covasna, Albert Almos, a declarat ca in urma acestor intalniri, care se vor desfasura in aproximativ 80 de localitati covasnene, conducerea teritoriala a UDMR va avea ocazia de a evalua cum au activat reprezentantii Uniunii in consiliile locale, primarii si daca au reusit sa duca la bun sfarsit programul Uniunii.
"Am trimis, alaturi de primarul municipiului Sfantu Gheorghe, Albert Almos, cate o scrisoare tuturor primarilor din judetul Covasna in care le-am comunicat pozitia noastra fata de aceasta cerere a Consiliului National Secuiesc privind initierea unui referendum avand ca subiect autonomia teritoriala", a spus Demeter.
In schimb, liderul UDMR Covasna, Albert Almos, este de parere ca Uniunea este indreptatita sa preia toate functiile de conducere detinute de PD in judetul Covasna, in cazul in care Alianta D.A.
"Este foarte bine, fiindca scopul acestui panou este de a atrage atentia asupra acestei zone frumoase", a explicat Albert Almos.
Stefan Albert Coranga, Alexandru Chirita, Alexandru Robert Epure, Robert Miron Oancea, Andrei Bogdan Petcu, George Robert Raileanu, Gabriel Florin Diaconu, Stefan Stancu, Florentin Rares Oana, Nicolae Aurelian Goga, Flavian Pavel, Amir Anton.
Grupul UDMR l-a propus pe senatorul Albert Almos iar grupul PDL i-a propus pe senatorii Iulian Urban, Ion Ruset, Alexandru Mocanu si Marian Ovidiu.
Cu aceasta ocazie, Florin Stadiu se va intalni cu Jean Francois Donzier, directorul general al Oficiul International al Apei, Pascal Bertaud, directorul de ape din Ministerul Ecologiei si Dezvoltarii Durabile, Albert-Louis Roux, profesor la Academia Apei, reprezentantii agentiilor de ape Seine Normandy si Loire Bretagne.
Tofan Grup, SC Albert si Fabrica de Piine. Curtea de Conturi remarca faptul ca mai multe donatii care au depasit 10 salarii de baza minime brute pe tara nu au fost publicate în Monitorul Oficial, asa cum prevede legea.
La eveniment au participat oficiali din cadrul Administratiei locale, respectiv primarul Petru Filip, subprefectul Teodor Albert, reprezentanti ai Oficiului Teritorial al Ministerului pentru IMM, ai Directiei Finantelor Publice, ai Agentiei de Plati pentru Dezvoltare Rurala si Pescuit (APDRP), reprezentanti ai celor mai importante banci de pe piata romaneasca, ai fondurilor de garantare a creditelor pentru IMM, ai companiilor de IT&C, consultanti financiari si oameni de afaceri.
Din partea oficialilor oradeni au participat primarul Mihai Groza, viceprimarul Bíró Rozália, subprefectul Tódor Albert si Maria Tatar - presedintele Asociatiei Nationale de Turism Rural, Ecologic si Cultural Euroregiunea Nord-Vest.
Ar putea fi nevoie de noi inaspriri ale politicii monetare, respectiv de noi majorari ale dobanzii cheie, pentru a readuce inflatia pe o panta descendenta, care ar putea sa reintre in intervalul tintit de BNR in 2009, a declarat reprezentantul FMI pentru Romania si Bulgaria, Albert Jaeger."BNR a raspuns deja presiunilor inflationiste prin majorari ale dobanzii de politica monetara, insa ar putea fi nevoie de noi inaspriri pentru temperarea inflatiei", a spus Jaeger.
Rodica Staiculescu care, pornind de la conceptul lui Albert Einstein potrivit caruia criza ii sperie doar pe prosti si pe incompetenti, a spus ca actuala criza economica este o sansa de dezvoltare pe care o au generatiile ce traverseaza aceasta perioada.
google-analytics.com