Cautare

110 de rezultate pentru "albert ignatenko" (2.80 secunde)
Sa ne amintim cateva repere din activitatea fostului functionar, Albert Einstein, la Biroul elvetian de Patente (Marci), unde se angajase din 1900 si pentru care anul 1905 avea sa fie un adevarat annus mirabilis (an minune).
Presedintele UDMR Covasna, Albert Almos, a declarat ieri ca in momentul in care UCM a inceput demersurile pentru a se inregistra ca partid, fiind o alta organizatie care sa se ocupe de problemele minoritatii maghiare, a pornit cu ideea de a face concurenta UDMR.
Presedintele UDMR Covasna, Albert Almos, a declarat ieri, intr-o conferinta de presa, ca deocamdata Uniunea din Covasna are o intelegere cu cele trei partide care au format coalitia de guvernamant, respectiv PD, PNL si PC, dar ca, de aproape un an, conducerile locale ale celor patru partide nu au discutat oficial.
Ea a luat intotdeauna pozitie impotriva oricarei forme de rasism si a fost in fruntea luptei impotriva antisemitismului‘, a mentionat, inainte de inmanarea premiului, marele rabin al Bruxellesului, Albert Guigui.
Alianta Confederatiilor Patronale din Romania (ACPR), in colaborare cu Federatia Intreprinderilor din Belgia (FEB), a organizat ieri, la Cercul Militar National din Bucuresti, cu ocazia vizitei de stat a Majestatii Sale, Regele Albert al II-lea al Belgiei, Forumul de Afaceri Romano-Belgian.
De Paste acesta va fi tot pe drumuri, asa ca nu va petrece alaturi de iubita sa, doctorita Mihaela Steriu, si nici cu baietelul sau Albert: "De Paste plec la Barcelona asa ca nu o sa fiu cu Albert.
Pe jerba depusa de aceasta se putea citi un mesaj emotionant, semnat de ea si de fiul celor doi, Albert: ... Albert si Romanita".
Top modelul Gigi Hadid si frantuzoaica Laetitia Cast au pozat pentru celebrul calendar Pirelli 2019, realizat de fotograful de moda Albert Watson la Miami si New York.
Au participat academicianul Alexandru Surdu, actorii Dorel Visan si Cristian Motiu, eminescologul Nicolae Georgescu, criticul literar Mircea Colosenco, actorul Mitica Popescu si interpreta de jazz Luiza Zan acompaniata de pianistul Albert Tajti.
Instanta a considerat actiunea primariei ca nula in conditiile in care dr Adina Albert are toate autorizatiile necesare pentru desfasurarea activitatii.
placinte poale in brau, prajitura de post, cozonac de post - la 30 RON/kg, chec tras in ciocolata, prajitura de casa cu dovleac, prajitura de casa cu mere, cornulete, prajitura de casa cu miere - la 50 RON/ kg si pricomigdale" ne-a spus Albert Raileanu, angajat la Cozonac Domnesc.
Adrian Iovan a murit cu gandul la fiul sau in varsta de 7 ani, Albert, pe care il are cu cea de-a doua sotie, creatoarea de moda Romanita Iovan.
Nici vecinii, nici fosta sotie, nici Albert, fiul lui de sapte ani pe care-l iubea ca pe ochii din cap, nici sufletelul cu ochi blanzi pe care- l luase acasa in urma cu trei luni. ... Romanita l-a nascut pe Albert (7 ani), iar in 2008 a divortat de pilot.
In replica, presedintele UDMR Covasna, Albert Almos, a precizat ca primul indicator inscriptionat cu “Tinutul Secuiesc“ va fi amplasat la 22 noiembrie, urmand localitatile Oituz si Ilieni.
Liderul UDMR Covasna, Albert Almos, a declarat ieri ca pe lista solicitarilor Uniunii se vor regasi diferitele forme de autonomie, reorganizarea regiunilor de dezvoltare, numirea unui prefect maghiar propus de UDMR in judetul Covasna.
COVASNA Senat Albert Almos (UDMR) - 55,62% Bokor Tibor (UDMR) - 68,6 % Camera Deputatilor Edler Andras (UDMR) - 67 % Marton Arpad (UDMR) - 56,29 % Olosz Gergely (UDMR) - 78 % CLUJ Senat Mihail Hardau (PD-L) - 50,23 % Camera Deputatilor Daniel Buda (PD-L) - 51,27 % Adrian Gurzau (PD-L) - 50,33 % DOLJ Senat Mircea Geoana (PSD) - 64,22 % Lia Olguta Vasilescu (PSD)- 62,91% Camera Deputatilor Ion Calin (PSD)- 59.45% Valeriu Zgonea (PSD) - 63.71 Claudiu Manda (PSD) - 65.32 % Petre Petrescu (PSD) - 57.68 % MEHEDINŢI Camera Deputatilor Doinita Mariana Chircu (PDL) - 51,19 %
Belgienii celebreaza miercuri 21 iulie 2010 Sarbatoarea Nationala - 180 de ani de la fondarea tarii -, punctul culminant al ceremoniilor fiind parada militara din Piata Regala, la care vor asista Regele Albert II, membrii familiei regale, presedintele Consiliului European, belgianul Herman Van Rompuy si reprezentanti ai altor institutiilor europene.
Cesare mergand la curtea lui Ludovic al XII-lea al Frantei, se casatoreste cu fiica acestuia, Charlotte d'Albert, sora regelui Navarei.
FARCAS) Ufologul american Albert S. Rosales este unul dintre expertii de frunte pe plan mondial in privinta intalnirilor dintre oameni si entitati umanoide aparent nepamantene:
In completare, reproducem si un raport din colectia pe 2012 a ufologului american Albert S. Rosales, privind intalniri dintre oameni si entitati aparent nepamantene.
google-analytics.com