Cautare

436 de rezultate pentru "ajutoare" (3.36 secunde)
Presedintele PD Mangalia, Ioan Negrea, ne-a declarat ca fundatia ofera aceste ajutoare, constand in alimente de baza - ulei, zahar, faina - cu ocazia Sfintei Maria.
Primul punct de pe ordinea de zi a sedintei consliului local a fost aprobarea criteriilor de acordare de facilitati fiscale, ajutoare de urgenta pentru persoane aflate in situatii deosebite datorita bolii sau invaliditatii.
Tocmai de aceea, preocuparea de baza a politicienilor locali a fost strangerea de ajutoare pentru sinistratii de la Tecuci si din satele limitrofe.
Unul dintre acestea se refera la batrani, Onaca intentionand sa le trimita acasa, prin curierat rapid, pachetele cu ajutoare, pentru a nu-i mai umili la cozi si in fata camerelor de luat vederi.
"In cei patru ani de guvernare, ne-am indeplinit promisiunile facute, am marit pensiile si salariile, am acordat ajutoare sociale, iar la tara ajutoare pentru incalzire, am inregistrat o dezvoltarea economica, asta desi in ultimul an guvernul conduce in conditii dificile.
Doar Titi Chirila a avut ceva de zis, si anume ca s-au intalnit cu pedelisti din tabara adversa pentru a stabili ce ajutoare vor trimite sinistratilor din Moldova.
Tariceanu a aratat ca platile de ajutoare sociale, in valoare totala de 9,5 milioane lei, au fost deja distribuite catre 90% dintre sinistrati, si a asigurat ca toate materialele de reconstructie, in suma de 57 milioane lei, vor fi livrate pana la 15 septembrie.
De altfel, un avion militar american se va deplasa spre capitala georgiana cu ajutoare umanitare, Bush precizand ca ajutoare vor sosi si pe calea apei, transporturile urmand sa fie efectuate de catre nave militare ale Flotei a VI-a americane din Mediterana.
Presedintele fondator al PC Dan Voiculescu i-a trimis, marti, o scrisoare deschisa presedintelui Traian Basescu, in care ii comunica punctul sau de vedere privind modul in care Guvernul poate acorda in 2009 ajutoare de stat pentru depasirea crizei economice.
"Vrem capitalism, dar fara sa falimentam, cerem doar ajutoare, dar nu ne platim darile la stat. ... Toti vrem capitalism, dar sa nu falimentam, cerem ajutoare, dar nu platim darile la stat.
Directia de Munca si Protectie Sociala Gorj va verifica modul in care serviciile de asistenta sociala de la nivelul primariilor au realizat anchetele sociale si listele pentru persoanele care primesc ajutoare de la stat.
Asistenta • Ajutoare umanitare Aloo, PDL, ati innebunit, nu va e rusine, toata tara se chinuie sa stranga ajutoare pentru sinistrati iar Elenutza se duce cu pantofi cu toc!
"In momentul de fata, exista situatii din analizele pe care le-am facut, cand o persoana doar stand cu mana intinsa poate castiga mai mult decat un om care munceste pe branci opt ore, doar beneficiind de diverse ajutoare sociale din diverse locuri, fara ca ele sa fie corelate.
Pentru puterea portocalie, masurile anticriza se limiteaza la concedieri, taieri de pensii, salarii si ajutoare sociale. La toate aceste masuri aberante si anti-romanesti se adauga si imprumuturile imense pe care acest guvern le contracteaza.
Incercam sa grupam cat mai multe tipuri de ajutoare, indemnizatii, alocatii in cat mai putine tipuri de plata, astfel incat sa putem identifica nevoile pentru acea parte din populatie aflata in excluziune sociala", a declarat ministrul muncii in cadrul intalnirii pe care a avut-o ieri dupa-amiaza cu membrii Comisiei de munca a Camerei Deputatilor.
Beneficiarii de ajutoare sociale care se incadreaza in munca, se intorc la activitatea profesionala sau incep o activitate pe cont propriu pot primi, in conditiile prevazute de legile speciale majorari ale beneficiului social acordat, stimulente pentru suplinirea unor servicii sociale sau pot obtine prelungirea perioadei de acordare a beneficiului social cu maximum trei luni din luna incadrarii in munca.
Scade numarul celor dependenti de ajutoare sociale? Sunt mai multumite mamele ramase fara ajutoare? Sunt mai putin frustrati pensionarii batjocorit i in mandatul actual?
Dupa ce au taiat salarii, ajutoare sociale, ajutoare de incalzire, pensii, subventii si tot ce se putea taia de au dus populatia in pragul disperarii, guvernantii nostri au trecut la atacul direct asupra suveranitatii tarii.
Statul va acorda ajutoare consumatorilor vulnerabili Tariful social pentru consumatorii vulnerabili va fi eliminat inca de la inceputul anului viitor pentru persoanele si familiile care vor fi incadrate in prima transa de venit, in timp ce familiile din a doua transa de venit vor mai fi protejate doar un an, pana in ianuarie 2014, prin acest tarif social.
Statul va acorda ajutoare consumatorilor vulnerabili Tariful social pentru consumatorii vulnerabili va fi eliminat inca de la inceputul anului viitor pentru persoanele si familiile care vor fi incadrate in prima transa de venit, in timp ce familiile din a doua transa de venit vor mai fi protejate doar un an, pana in ianuarie 2014, prin acest tarif social.
google-analytics.com