Cautare

436 de rezultate pentru "ajutoare" (2.98 secunde)
Guvernul a adoptat în sedinta de ieri o ordonanta de urgenta privind acordarea unor ajutoare suplimentare pentru persoanele care îsi încalzesc locuintele cu gaze naturale.
Printr-un proiect de HG aprobat pe 9 iulie privind acordarea de ajutoare de stat firmelor care realizeaza investitii in energia regenerabila, urmeaza sa fie alocate 200 de milioane de euro pana in 2012.
Guvernele europene au luat aceasta decizie dupa ce costurile de creditare ale Greciei au crescut la cel mai mare nivel din ultimii 11 ani si au anuntat ca vor acorda Greciei ajutoare de 30 miliarde de euro, sub forma unor credite pe o perioada de trei ani, la o dobanda de circa 5% pe an.
Venituri bugetare mici, ajutoare sociale mari Romania nu poate fi atat tara cu cele mai mici taxe si cea mai mica pondere a veniturilor bugetare in PIB din UE, cat si tara cu cea mai mare pondere a cheltuielilor cu aparatul bugetar si cu asistenta sociala din Uniunea Europeana.
Ministerul Economiei si AVAS au elaborat un proiect de lege prin care firmele de stat pot primi ajutoare de stat pentru a compensa efectele negative ale crizei. ... Firmele pot primi ajutoare de salvare (lucru posibil prin vechea ordonanta, dar numai pentru societatile din subordinea AVAS) sau de restructurare.
Era mare nevoie, mai ales de medici si medicamente!" Din masinile incarcate se iau primele ajutoare, iar echipele intra in primele case.
Daca spitalul principal al judetului, rebotezat "de urgenta " a ajuns sa isi hraneasca bolnavii cu ajutoare primite din strainatate, inseamna ca s-a ajuns la capat.
Care ajutoare erau frecvent devalizate de cei care le receptionau. ... De mirare este permisivitatea cu care guvernul lasa haosul sa se petreaca si la stringerea de ajutoare.
Felicia Stancu acorda ajutoare de deces ilegale catre beneficiari care nu aveau habar cine era mortul si nici nu stiau ca figureaza in acte ca ar fi incasat ei banii.
El s-a laudat ca a cheltuit peste un miliard o suta de milioane de lei vechi pentru ajutoare materiale, actiuni umanitare si recompensarea personalului.
Nu este adevarata afirmatia potrivit careia SIP Satu Mare a inceput sa acorde ajutoare membrilor de sindicat abia din noiembrie 2004” se arata in materialul remis presei de Ioan Dragan, care precizeaza ca SIP Satu Mare acorda ajutoare mai importante pentru membrii de sindicat fata de multe alte sindicate din judetele vecine, afiliate Federatiei Sindicatelor Libere din invatamint.
Mai bine ati sustine taierea de ajutoare sociale necuvenite si trimiterea omului puturos la munca. ... Domnule Ponta in rpezent Romania cheltuie 80% din Buget pe salariile bugetarilor, pensii, subventii si diverse ajutoare sociale.
Persoanele cu venituri reduse vor primi, din aceasta luna ajutoare de la Ministerul Agriculturii, a anuntat Ilie Sarbu (foto). Aproximativ 2,8 milioane de oameni cu venituri mici vor primi cate 4 kg de zahar si 15 kg de faina.
28 de familii din satul gorjean Seciuri au primit ajutoare financiare din partea Directiei de Munca, Solidaritate Sociala si Familie Gorj.
Actiunea consta in oferirea de ajutoare materiale pentru sinistrati in valoare de circa 4,5 miliarde de lei. Fondurile financiare sunt asigurate in cea mai mare parte de guvernul SUA.
Am fost la Timisoara, asistent universitar, si, cind am plecat de acolo la Galati, a venit o masinaa nemteascaa, cu ajutoare. ... In 84 nu misca nimeni, dar saa mai si primeascaa ajutoare.
In schimb, situatia este alta in cazul persoanelor care au dreptul la ajutoare pentru incalzirea locuintei cu gaze naturale.
Astfel, incepand cu anul viitor, vor beneficia de ajutoare sub forma de hrana toti pensionarii cu pensii mai mici de 4 milioane lei, si nu de 3, cum era pana acum, persoanele peste 60 ani ani fara venituri si persoanele cu handicap, in total circa 50.000 de constanteni, ajutoare urmand sa fie acordate de sase ori pe an, si nu de trei ori, ca in prezent.
Solicitari la ordinea zilei Problematica abordata frecvent in aceste petitii a cuprins solicitari de sponsorizare si ajutoare sociale pentru diferite cauze, reclamatii privind diminuarea sau neacordarea ajutorului social de catre primarii in conformitate cu prevederile Legii 416 privind venitul minim garantat, dar si nemultumiri privind ajutoarele acordate in urma inundatiilor din anul 2005.
Din Rast a disparut ca prin minune milogeala, incaierarea pe ajutoare si impartitul rudelor de salam cainilor de pripas.
google-analytics.com