Cautare

436 de rezultate pentru "ajutoare" (4.50 secunde)
Actul normativ prevede acordarea de ajutoare de stat atat in cadrul schemei, cat si ajutoare individuale.Bugetul intregului mecanism este echivalentul in lei a 600 milioane EURO, incluzand sumele locate schemelor de ajutor de stat pentru salvare si restructurare.
Nimeni nu se astepta sa ia o asemenea decizie din penitenciar Stirile Pro TV:Zeci de TIR-uri cu ajutoare pentru sinistratii din judetul Galati In judetul Galati au ajuns ajutoare trimise de institutii ale statului, dar si de oameni simpli care s-au gandit la durerea celor de langa ei.
In scopul prevenirii, limitarii sau inlaturarii efectelor temporare ori permanente ale unor situatii care pot genera marginalizarea sau excluziunea sociala a persoanei, familiei, grupurilor ori comunitatilor, in anii precedenti s-au acordat atat prestatii universale cat si adresate in mod specific unor categorii de persoane, sub forma de alocatii, indemnizatii si ajutoare, respectiv alocatia de stat pentru copii, indemnizatia pentru cresterea copilului, stimulentul acordat in cazul in care mama sau tatal care ar avea dreptul la concediu de crestere a copilului realizeaza venituri profesionale, alocatia pentru sustinerea familiei, alocatia lunara de plasament, ajutorul social pentru asigurarea venitului minim garantat, ajutoare de urgenta, ajutoare de inmormantare, ajutoare de incalzire, o serie de prestatii destinate adultilor si copiilor cu handicap.
Felicia Stancu, intrata in vizorul politistilor pentru ca si-a insusit ilegal peste 100.000 de lei acordand ajutoare de inmormantare fictive, a agresat ieri un redactor GdS, care dorea sa stea de vorba cu ea. ... Timp de trei ani, aceasta a acordat ajutoare de deces de doua ori.
Patru ajutoare de urgenta pentru tot atâtea familii din Olt în valoare totala de 3.100 de lei au fost aprobate, luna aceasta, prin horarâre de guvern.
Patru ajutoare de urgenta pentru tot atâtea familii din Olt în valoare totala de 3.100 de lei au fost aprobate, luna aceasta, prin horarâre de guvern.
"Prefectura reprezinta Guvernul in teritoriu, iar prefectul este un fel de prim-ministru local si cind suna la firme si cere patronilor ajutoare sau informatii despre declansarea unei campanii, nu poate fi refuzat.
Preocuparea de baza a politicienilor locali a fost, in ultimele zile, strangerea de ajutoare pentru sinistratii de la Tecuci si din satele limitrofe.
Primaria Mangalia a hotarat acordarea unor ajutoare familiilor cu venituri reduse, incepand din acest an, in vederea prevenirii marginalizarii sociale a acestora.
Guvernul pregateste al doilea plan economic, cu ajutoare de stat si garantari de credite.
Acesta sustine ca numeroase inteprinderi au beneficiat de astfel de ajutoare directe sau indirecte, mascate si nu au reusit de ani de zile sa se redreseze. ... Aceasta precizare a fost facuta de teama Uniunii Europene, care nu permite acordarea de ajutoare financiare directe.
Executivul a aprobat in sedinta de ieri acordarea unor ajutoare financiare in valoare de 2,32 miliarde de lei vechi pentru 85 de familii cu venituri foarte mici, in vederea refacerii locuintelor distruse de incendii, intemperii si alunecari de teren.
De asemenea in cursul anului trecut municipalitatea a platit 28 de miliarde de lei vechi unui numar de 1730 de familii beneficiare ale venitului minim garantat, precum si suma de 1,95 miliarde de lei vechi unui numar de 97 de familii care au indeplinit conditiile pentru a primi ajutoare de urgenta din partea Consiliului Local pentru plata intretinerii sau a chiriei.
Nu vor mai fi ajutoare de stat, va exista un cadru de reglementari comun, iar preturile de piata vor fi un element determinant", a atras ieri atentia Owaise Saadat, directorul pentru Romania al Bancii Mondiale (BM), la un seminar pe teme economice.
Sinistratii din comunele doljene Rast, Negoi, Carna vor primi ajutoare in valoare de peste 350 de milioane de lei de la Fundatia Hope&Age Direct din Scotia.
Pentru astfel de ajutoare exista obligatia transmiterii de informari la Comisia Europeana, care de asemenea sunt avizate in prealabil de catre Consiliul Concurentei.
Reprezentantii Comisiei Europene au aprobat harta regiunilor care pot primi ajutoare de stat destinate dezvoltarii in perioada 2007-2013, precum si nivelul asistentei financiare pentru Romania, Bulgaria si Cipru, potrivit unui comunicat al Ministerului Integrarii.
Acesta a spus ca in functie de cuantumul prevazut de lege sunt acordate aceste ajutoare, primaria urmand sa emita deciziile de acordare a ajutorului pentru incalzirea locuintei: ... Avem de furca cu aceste cereri de ajutoare, deoarece pierdem foarte mult timp.
Ajutoare ocazionale, aceasta este denumirea pe care o poarta sumele mici pe care le primesc batranii saraci, membrii ai Casei de Ajutor Reciproc a Pensionarilor (CARP) Galati. ... Spre exemplu, in luna octombrie am acordat 65 de ajutoare ocazionale", ne-a spus presedintele CARP, Stefan Hancu.
Deoarece scutirile de la plata impozitelor sunt considerate ajutoare de stat, consiliile locale vor fi nevoite ca inainte de a acorda asemenea drepturi, sa intocmeasca scheme de ajutoare de stat.
google-analytics.com