Cautare

436 de rezultate pentru "ajutoare" (2.69 secunde)
Mai multe firme din Oltenia au primit la momentul privatizarii de la statul roman ajutoare care totalizeaza 170 de milioane de lei. ... Acum, la cativa ani de la plata acelor ajutoare, unele firme au evoluat in piata, in timp ce altele s-au adancit si mai mult in datorii.
Firmele mici si mijlocii pot accesa ajutoare de stat nerambursabile de pana la 200.000 de euro, pentru o perioada de trei ani.
Acesti oameni primesc asistenta si ajutoare sociale in baza unor legi care exista. ... E un proces de corectare a legilor, de verificare a celor care primesc corect sau incorect aceste ajutoare sociale.
AVAS a alocat un buget de 600 de milioane de euro pentru acordarea de ajutoare de stat firmelor din portofoliu, si nu numai. Pot fi ajutoare "de salvare" in perioada de criza sau de restructurare, daca vrea si UE.
"Am vazut ce au facut colegii de la PSD la Dorohoi si mi s-a parut ridicol sa speculeze pe seama unor oameni, sa se imbrace in rosu si sa inceapa sa imparta ajutoare", a declarat Rodica Hutuleac, presedintele organizatiei de femei a PD-L, adaugand ca nu s-a impartit niciun ajutor in numele partidului de la putere.
Investitorii trebuie sa depuna la Ministerul Economiei si Finantelor (MEF) o declaratie scrisa referitoare la alte ajutoare de minimis primite de parcursul precedentilor doi ani fiscali si ai anului fiscal in curs.
"Avand in vedere ca legislatia a suferit modificari si nu se mai raporteaza ajutoarele de stat de natura sociala, ci doar cele acordate agentilor economici se constata ca la nivelul consiliilor locale aceste ajutoare sunt mai putine.
Practic, pentru acordarea acestor ajutoare suplimentare va fi utilizat acelasi mecanism folosit in prezent de Ministerul Muncii, Solidaritatii Sociale si Familiei pentru acordarea ajutoarelor de incalzire. Persoanele indreptatite vor primi acestea ajutoare pe baza documentelor justificative deja existente, si nu pe baza de noi cereri.
Deputatul PSD Ion Calin a declarat ca a fost in teren pentru a distribui ajutoare si, mai mult, toti parlamentarii PSD au facut acest lucru. "Am fost cu deputata Monalisa Galeteanu in teren pentru a distribui ajutoare.
Si cum majoritatea copiilor au parinti, bunici, in timp ne-am reevaluat aria de activitate, preocupandu-ne de strangerea de ajutoare pentru familii, in ansamblu", a spus Soren Andersen, presedintele Fundatiei "Born I Rumaenien".
Ajutoare exclusiv pentru infrastructura Asa cum preciza edilul Tecuciului, toate aceste ajutoare care se vor strange datorita marinimiei colegilor sai democrati, prin aprobarea in sedintele de consiliu local a unor sume importante, vor fi folosite cu precadere la realizarea infrastructurii puternic afectate a orasului.
Sambata dupa-amiaza, cu mic, cu mare, pesedistii s-au adunat in fata sediului municipal al partidului pentru a incarca cele 22 de tone de ajutoare intr-un autotren cu destinatia Moldova.
MEC spune adio ajutoarelor de stat pentru siderurgie De la 31 decembrie 2004 nu vor mai fi acordate sub nici o forma ajutoare de stat in sectorul siderurgic, au anuntat, ieri, oficialii Ministerului Economiei.
De altfel, aceste combinate siderurgice au primit in perioada 1993-2004 ajutoare de la statul roman in valoare de nu mai putin de 50.000 de miliarde de lei.
Investigatii la Aro si Roman Autoritatea de concurenta a declansat la inceputul saptamanii doua investigatii la Aro Campulung si Roman Brasov, privind presupuse ajutoare de stat pentru care nu a primit notificare. “Nu e clar daca sunt ajutoare de stat si vom vedea acest lucru pe parcursul verificarilor.
Mai mult, Berinde ne-a declarat ca Finantele ar putea avea in vedere pentru continuarea stimularii sectorului IT „acordarea de ajutoare de stat pentru investitii, pentru crearea de noi locuri de munca, pentru cercetare-dezvoltare, pentru intreprinderi mici si mijlocii sau pentru instruirea angajatilor“.
Unitatile miniere vor putea primi ajutoare de stat si dupa 1 ianuarie 2007, cu conditia sa nu mai inregistreze pierderi si sa achite facturile curente.
Ajutoarele sociale acopera doar 30% Ministerul Muncii si Solidaritatii Sociale (MMSS) acorda ajutoare sociale pentru energie. ... Reamintim ca Guvernul a stabilit ca numarul celor care primesc astfel de ajutoare sa creasca.
80% din populatia judetului primeste pensie sau ajutoare financiare din categoria „asistenta sociala“. ... Statisticile arata ca peste 80% din populatia judetului Dolj beneficiaza într-o forma sau alta de pensii si diverse ajutoare financiare din partea statului.
 Automobile Craiova SA (ACSA) a beneficiat de ajutoare ilegale de stat în valoare de 27 de milioane de euro atunci când pachetul majoritar de actiuni de la aceasta societate a fost preluat de grupul american Ford.
google-analytics.com