Cautare

624 de rezultate pentru "aiesec global village" (2.98 secunde)
Europa s-a lansat in explorari de ordin global si si-a raspandit valorile si practicile in lumea intreaga. ... Iar daca Europa va fi unificata, indiferent pe ce cale, cum isi va defini ea rolul global?
Astfel, studiul SEPHAR III a identificat o prevalenta de 12,2% a diabetului zaharat, in timp ce procentul persoanelor cu dislipidemie se situeaza la 73,2%, la nivel global, si la 77,8% in randul hipertensivilor.
Insa, la nivel global, in prezent, lumea face din ce in ce mai putin sex. Uite, un studiu publicat in Archives of Sexual Behavior analizeaza comportamentul americanilor si a ajuns la concluzia ca ei fac mai putin sex decat faceau in urma cu 10 ani.
La nivel global, sunt diagnosticate anual aproximativ 3 milioane de cancere non-melanom si 132000 de melanoame. ... Dermatologii cred ca 54% din 61.680 decese la nivel global, datorate melanomului, ar fi putut fi prevenite daca pacientii ar fi mers la medic.
El a adaugat ca este interesat si de proiectul de cooperare intre TTSA si o companie numita TruClear Global.
OMS anunta ca s-au inregistrat peste 9,5 milioane de cazuri de COVID-19 la nivel global. In ultima saptamana s-a inregistrat o crestere de 71% a numarului de cazuri.
Merg la Milano, la o intilnire cu numele de Global Progressive Forum, Forumul Global Progresist, si regasesc ceva din spiritul militant al adevaratei Europe progresiste.
Ucraina, Rusia si Belarus asigura o treime din productia de grau si porumb la nivel global.
“Avem ocazia sa punem temelia unei constructii care poate deveni marea forta politica in masura sa redefineasca identitatea nationala si sa relanseze Romania in noul context global si european al secolului XXI“, a declarat liberalul.
De asemenea, am avut discuti foarte bune legate de realizarea unui centru global de intretinere pentru elicopterele Puma la Brasov si multe alte actiuni economice dar si politice.
In razboiul cu Tariceanu a fost folosita si vocea purtatorului de cuvant Valeriu Turcan, fost apropiat al premierului, trecut in tabara PDL. El acuza Guvernul, care invoca apropierea unei crize economice in Romania din cauza contextului global, ca face "evaluari apocaliptice":
Guvernul alege solutia reducerii salariilor, a reducerii pensiilor, in fine, global, a reducerii cheltuielilor. Dar rezervele pe care Guvernul nu vrea sa le ia in considerare la nivelul administratiei sunt uriase.
Permiteti-mi sa abordez pe scurt cateva dintre problemele pe care actuala criza le ridica decidentilor politici si economici, la nivel global, dar si national.
Dar, primirea noilor membri a oferit o oportunitate UE sa se afirme ca un actor politic major in plan politic global, cat si in plan economic.
Potrivit site-ului Yahoo!News, care citeaza un articol din revista Business Week, reprezentantii Toyota au propus deja conducerii gigantului american un acord prin care ar urma sa se puna bazele celui mai mare constructor de autoturisme, la nivel global.
Agentia de Webdesign & Creatie Publicitara Afacerea se adreseaza proprietarului viitoarei agentii care trebuie sa aiba calitati manageriale si determinarea de a conduce o agentie cu scopul de a atinge pozitia de lider in judetul respectiv, intuind valoarea si impactul acestei afaceri in plan global.
Presedintele executiv al PD, Adriean Videanu, a declarat ieri inaintea sedintei BPN al PD ca bugetul asigurarilor sociale cuprinde atat contributiile pentru sanatate, cat si cele pentru pensii, iar in cadrul Aliantei s-a discutat „pe global“ o reducere a fiscalitatii in domeniu, fara a se stabili anumite procente.
El a sustinut ca „efortul global antiterorism nu se poate baza doar pe actiunile Consiliului de Securitate“. „Este necesara o implicare larga si sustinuta la nivelul intregii comunitati ONU.
Evolutia economiei Romaniei va depinde in urmatoarele trimestre de politicile interne, dar si de contextul global, insa cresterea economica va intra in teritoriu pozitiv "numai" in al doilea semestru din 2010, a declarat reprezentantul FMI pentru Romania si Bulgaria, Tonny Lybek.
Vorbesc global, sunt si multe zone in care calitatea turismului este foarte buna. Avem nevoie de acest tip de dezvoltare a turismului romanesc, pentru ca observam ca in ultimii ani agroturismul este extrem de cautat de europeni.
google-analytics.com