Cautare

624 de rezultate pentru "aiesec global village" (3.35 secunde)
Luna martie a fost una foarte activa pentru AIESEC Galati datorita pregatirii acordate studentilor interesati de proiectul Enter Entrepreneurship. Enter Entrepreneurship doreste sa vina in ajutorul studentilor care intentioneaza sa-si deschida o afacere, dar nu au cunostintele sau resursele necesare.
Global Production SRL (CUI 16371587), contractul 25/5.ian.2005, suma lunara de 3.335 EURO, Global News SRL (CUI 16371595), contractul 21/ 5.ian.2005, suma lunara 4110 EURO si Global Network Cable (CUI 16330323), 23/ 5.ian.2005, suma lunara de 3.335 EURO.
Intr-un document realizat de catre analistii de la Marker Global, un think tank britanic specializat in analiza de risc in tarile emergente, au fost trecute in revista rincipalele riscuri politice si economice cu care Romania se va confrunta in urmatoarele luni.
Al doilea semestru al anului curent si primul semestru al anului viitor vor fi dramatice pentru sistemul economic global.
Furnizorul roman de telecomunicatii si cablu Astral Telecom a fost preluat de firma americana Liberty Global. ... prin intermediul subsidiarei Liberty Global din Europa, UPC Broadband. ... Pe de alta parte, Liberty Global este deja prezentă
Global Records lanseaza o noua piesa care se numeste Now or Never a lui Sllash, un talentat DJ si producator roman. ... Anul trecut, a mai lansat o piesa tot alaturi de Global Records, de data aceasta, cu proiectul Sllash & Doppe - No Good for Me.
Platforma Global, formata din Global Records, casa de discuri, Global Booking, agentie de impresariat si organizare de evenimente si Global Talent United, agentie de talente care reprezinta artisti de top precum INNA, Antonia, Carla's Dreams, Delia, Irina Rimes, The Motans, Mark Stam, Nicoleta Nuca, Vanotek, Alina Eremia, AMI si influenceri de referinta precum BRomania, Laura Giurcanu, Alina Ceusan, Carmen Grebenisan, Laura Musuroaea, Selly, Vlad Munteanu, Cristi Munteanu si multi altii.
In Romania, prevalenta fumatului in 2011, din datele Global Adult Tobacco Survey (GATS), studiu coordonat de Ministerul Sanatatii, este, la adult, de 26,7%.
Despre Dow Jones Sustainability Indexes (DJSI) DJSI reprezinta cel mai raspandit sistem global de urmarire a modului prin care companiile deruleaza proiecte de responsabilitate sociala, economica si de protejare a mediului inconjurator. ... Bazat pe Global Industry Classification System (GICS), RocecoSAM identifică
Ioan Negrea este insa actionar al societatii „Village Tour“ SRL, care efectueaza chiar zilele acestea lucrari de asfaltare in Municipiul Mangalia si al carei beneficiar este Primaria.
Maussan a dat fotografiile si lui Jim Dilettoso, un expert in prelucrarea imaginilor de la Village Labs, in Tucson, Arizona, care a ajuns la concluzia ca erau autentice.
Cele doua cartiere Stuyvesant Town si Peter Cooper Village, sunt detinute in prezent de una din cele mai importante companii de asigurari din SUA, Metlife.
iar Mainrom Invest ti-a adus lifetsyle-ul american chiar in Bucuresti in American Village. Noul ansamblu residential complet finalizat Doamna Ghica Plza are toate "ingredientele" necesare pentru a fi pe placul tinerilor familii;
Agentia imobiliara Imoteca va lansa in exclusivitate la tIMOn mai multe proiecte, totalizand circa 600 de locuinte, respectiv American Village, Aviatiei Apartments, Parisian Views, Rotasului Apartments si Docentilor.
Pictures prezinta o productie Village Roadshow Pictures, Marele Gatsby, un film regizat de Baz Luhrmann si distribuit in Romania de MediaPro Distribution, din 17 mai, in cinematografele:
Paine a murit in Greenwich Village, New York City, la adresa 59 Grove Street, in dimineata zilei de 8 iunie 1809.
Gala a fost realizata de catre Professional Celebrity, Ambasad'or Events, Green Village, Eurolines si TUI TravelCenter, cea mai complexa retea de agentii de turism din Romania ce ofera o gama variata de servicii precum:
The Lost Village / Strumpfii: Satul Pierdut s-a lansat, in format 3D, pe marile ecrane din toata tara, in versiune dublata si subtitrata.
Partidele politice, vama, justitia si Legislativul sunt percepute de romani ca fiind institutiile cele mai afectate de coruptie, potrivit Barometrului Global al Coruptiei, dat publicitatii ieri de Transparency International (TI) Romania.
Sfarsitul Razboiului Rece nu a insemnat, din pacate, reducerea numarului si gravitatii amenintarilor la adresa pacii si securitatii la nivel global, dimpotriva. ... Toate acestea au generat, in ultimele doua decenii, ample fluxuri migratoare, la nivel global.
google-analytics.com