Cautare

195 de rezultate pentru "aiesec carrefour" (3.72 secunde)
Vanzarile Carrefour, al doilea mare retailer la nivel mondial, au crescut usor in primul semestru, la 38,8 miliarde euro, iar grupul a inregistrat o pierdere de 31 milioane euro, mai redusa fata de rezultatul negativ de 249 milioane euro din aceeasi perioada a anului trecut, potrivit Mediafax.
Carrefour deschide cel de-al treilea supermarket din orasul Targu Mures, marti, 9 septembrie 2014, ora 8:00, ridicand numarul total de magazine in acest format la 81.
In plus, pentru a marca lansarea noii colectii, hipermarketurile Carrefour din tara vor gazdui prezentari de moda in ziua de vineri, 19 septembrie.
Editia de Craciun Concursul de Desene Carrefour din acest an se desfasoara in cele 17 orase in care Carrefour este prezent cu hipermarketuri prin distribuirea in scoli a planselor speciale care vor intra in tragerea la sorti pentru sansa de a castiga unul din marile premii, printre care laptopuri, biciclete sau excursii la Disneyland Paris, unde elevii talentati si norocosi se vor distra timp de un weekend, impreuna cu familiile lor, alaturi de personajele din desenele animate preferate.
Joi, 25 aprilie, la Carrefour Militari, va avea loc decernarea premiilor marilor castigatori ai concursului de desene Carrefour - Romania, editia Paste.
Lantul de magazine Carrefour, unul dintre cei mai mari retaileri din tara, vine cu oferta "1+un cadou". ... In acest sens, Carrefour ofera la un casetofon auto cu MP3, in valoare de 330 de lei, doua boxe cadou.
Cel de al 15-lea supermarket Carrefour Express a fost deschis, ieri, la Oradea, in cartierul Rogerius, in incinta fostului supermarket Artima. Strategia Grupului Carrefour este aceea de a-si intari prezenta pe pietele in crestere sub un singur brand, adaptata local.
Carrefour si OttoBroker au lansat Bursa RCA, prima actiune din programul national "Asigurari pentru toti", vineri 6 noiembrie la toate standurile "Carrefour OttoBroker - Asigurari pentru toti" din hipermarket-urile si galeriile comerciale din tara:
In perioada 7 - 13 august, producatorii romani de legume-fructe sunt asteptati in oricare hipermarket Carrefour din tara pentru a deveni parteneri si furnizori ai lantului de magazine Carrefour.
In perioada 15 august - 30 septembrie 2014, UNICEF si Carrefour desfasoara o campanie de strangere de fonduri pentru a sprijini copiii proveniti din medii defavorizate sa mearga la scoala.
Organizatorul concursului cu premii Concursul de desene Carrefour Online Paste 2015 este S.C. CARREFOUR ROMANIA S.A. In Concursul de desene Carrefour Online Paste 2015 pot fi inscrise doar plansele copiilor care sunt elevi in clasele 0-VIII.
Dupa aproximativ o luna si jumatate de la inaugurare, Complexul Comercial Tom, cunoscut si sub denumirea de Carrefour, da deja batai de cap autoritatilor locale.
La sala de reuniuni a hypermarket-ului Carrefour din Constanta s-a desfasurat ieri festivitatea inmanarii premiilor elevilor castigatori ai concursului de desene pentru copii, avand ca tema Sarbatoarea Invierii Domnului.
Carrefour Romania a premiat recent copiii talentati din clasele 0 - VIII, participanti in cadrul Concursului de desene, Editia de Paste, 2015.. Concursul s-a desfasurat in 17 orase cu hipermarketuri Carrefour:
40 de studenti craioveni din anii terminali si masteranzi vor participa in perioada 16-25 martie la o serie de prezentari si workshop-uri sustinute de mari companii internationale cu filiale si in Banie organizate de AIESEC Craiova.
Nicolae Vacaroiu, presedinte al Senatului si fost presedinte interimar al Romaniei, a negat ieri orice implicare in scandalul de coruptie privind favorizarea deschiderii unui hipermarket Carrefour la Iasi.
Retailerul francez Carrefour, prezent si in Romania, a incheiat primul semestru cu pierderi de 11,4 milioane euro, fata de un profit net de 904 milioane euro in aceeasi perioada a anului trecut.
Carrefour intra in satele din Romania cu un nou brand, Contact. ... Carrefour importa formatul Contact din Franta, unde exista acum peste 400 de astfel de magazine.
Figura reprezentativa a businessului, Andreea Mihai conduce de aproape 14 ani Carrefour Romania din pozitia de director marketing. ... La 25 de ani, Andreea Mihai devenea cel mai tanar director de marketing al grupului Carrefour, pe o piata care abia descoperea mecanismele comertului modern.
Tombola "Concurs desene Carrefour, editia Craciun 2013" se desfasoara in perioada 28 octombrie - 9 decembrie 2013.
google-analytics.com