Cautare

1875 de rezultate pentru "agentia" (5.40 secunde)
Au fost depuse la Agentia Nationala de Transplant mai multe dosare de aplicatii in acest sens si sunt convins ca agentia va sti sa evalueze cu obiectivitate posibilitatile pentru a deschide noi programe de transplant hepatic.
Agentia pentru Dezvoltare Regionala Sud-Vest "Oltenia" ar putea primi in curand bani pentru constructia unui sediu nou.
Un raport de 4 pagini elaborat de agentia de informatii a apararii din SUA si de NSA (Agentia de Securitate Nationala) descrie aceasta intalnire in detaliu.
Chiar si asa, in situatia data este nevoie si de o aprobare de la Agentia Domeniilor Statului", a declarat Claudiu Palaz, subprefectul judetului Constanta.
Farcas) - continuare - Agentia de Informatii a Armatei Intr-un interviu, Ingo Swann istorisea un incident, petrecut in 1975 sau 1976. ... Incepand din 1977, cand Agentia de Informatii a armatei americane a preluat de la CIA proiectul de clarviziune, acesta a primit diverse nume:
In 2007, Agentia de Informatii a Armatei (DIA) a dat publicitatii un anunt, cerand realizarea unui proiect (AATIP) care sa evalueze 12 zone potentiale de amenintare cu privire la aceste Vehicule Aeriene Avansate:
Agentia responsabila cu investigarea rapoartelor privind obiectele de zbor neidentificate (OZN), desemnata de Departamentul Apararii, este Serviciul Senior de Aviatie - Fortele Aeriene ale Statelor Unite (USAF)” si ca USAF isi coordoneaza investigatiile si constatarile lor cu Autoritatea Federala de Aviatie (Federal Aviation Administration - FAA), autoritatea nationala pentru aviatia civila a SUA.
Aceste rapoarte de urgenta, la nivel inalt, au fost folosite, incepand cu sfarsitul anilor 1960, de catre comandantii de baze, comandantii de unitati si alti ofiteri superiori, pentru a alerta Centrul de Comanda Militara (NMCC), secretariatul sefilor statelor majore reunite (SJCS), Agentia de informatii a Apararii (DIA), Agentia Centrala de investigatii (CIA), Casa Alba si orice comanda majora aplicabila (MAJCOM), in privinta unui incident sau eveniment care se dezvolta rapid, care poate afecta securitatea nationala sau poate deveni sursa unei atentii nedorite.
FARCAS) In decembrie 2017, a devenit publica existenta unui proiect, cu acronimul AAWSAP, prin care Agentia de Informatii a Armatei Americane dorea sa afle ce sunt OZN-urile si cum ar putea fi reproduse performantele lor, in scop militar.
In subordinea Consiliului se afla Agentia pentru Dezvoltare Regionala a Regiunii de Dezvoltare Sud-Est, institutie care a fost creata pentru a contribui la facilitarea absorbtiei fondurilor de tip structural la nivelul celor sase judete componente ale regiunii.
Agentia Nationala de Cadastru si Publicitate Imobiliara a finalizat procesul de fotografiere a judetelor din tara. ... Aceasta activitate este realizata de Agentia de Plati si Interventie pentru Agricultura (APIA) Dolj.
Trebuia aprobare de la Agentia Nationala a Muzeelor si Cultelor. La Protectia Copilului puteam sa o introduc, dar nu aveam avizul de la Agentia Nationala pentru Protectia Copilului.
Comisia Europeana va recomanda maine aderarea Romaniei si Bulgariei la UE la 1 ianuarie 2007, insa ia in calcul activarea clauzelor de salvgardare in cazul in care cele doua tari nu vor continua reformele - relateaza agentia France Presse, citata de Hotnews.
Insa Marinescu nu a avut acelasi noroc cu initiativa legislativa privind infiintarea Autoritatii Romane pentru Mediul de Afaceri, prin care democratul a propus parlamentarilor ca Agentia pentru IMM, Agentia pentru Investitii Straine si Departamentul pentru afaceri sa fie comasate.
Presedintele UDMR, Markó Béla, a declarat ieri la Cluj ca Agentia Nationala de Integritate (ANI) trebuie sa fie o institutie complementara celor care se ocupa deja de actul de justitiei.
Campania organizata de Ministerul Integrarii Europene, in colaborare cu Ministerul Agriculturii, Padurilor si Dezvoltarii Rurale, Agentia Nationala de Consultanta Agricola, Agentia Nationala Sanitar-Veterinara si pentru Siguranta Alimentelor si toate prefecturile din tara, deruleaza caravana de informare a potentialilor intreprinzatori din mediul rural "Fermier in Europa", caravana desfasurandu-se pana in data de 10 decembrie, la nivel national.
ßase organizatii ale societatii civile isi exprima dezacordul fata de modul in care Comisia juridica a Camerei Deputatilor a dezbatut proiectul de lege privind Agentia Nationala de Integritate (ANI) si cer reluarea discutiilor asupra textului proiectului si a tuturor amendamentelor depuse.
Conducerea Camerei Deputatilor a decis sa amane pentru saptamana viitoare dezbaterea in plen a proiectului de lege privind Agentia Nationala pentru Integritate (ANI), pe motiv ca raportul Comisiei juridice a fost distribuit prea tarziu.
Senatorul PD Marius Marinescu a salutat ieri intentia vicepremierului Bogdan Pascu de a comasa Agentia Nationala pentru IMM-uri si Cooperatie, Agentia Romana pentru Investitii Straine si Directia pentru Mediul de Afaceri intr-o singura structura institutionala, sugerand ca Guvernul i-a furat ideea.
Deputatii au adoptat ieri Legea privind Agentia Nationala de Integritate (ANI), cu amendamentele Comisiei juridice, cu doua zile inainte de expirarea termenului de aprobare tacita in forma propusa de Guvern.
google-analytics.com