Cautare

1875 de rezultate pentru "agentia" (2.74 secunde)
Conform raportului transmis Senatului de Curtea de Conturi a Romaniei in anul 2011, in urma controalelor efectuate de aceasta institutie la Agentia Nationala de Integritate in perioada 2008-2010 au fost constatate o serie de nereguli in activitatea ANI, cea mai mare parte generatoare de prejudicii pentru fondurile publice, prejudiciul total stabilit fiind de 508.713 lei.
Magda Marincovici) Agentia Europeana a Medicamentului a cerut suspedarea din motive de precautie a loturilor suspecte Autoritatile sanitare italiene si europene ancheteaza cauza decesului unor persoane in varsta, survenit dupa injectarea a doua tipuri de vaccinuri antigripale fabricate de compania Novartis.
Adrian Minune se afla in razboi pe avere cu Agentia Nationala de Integritate. ... Conturile manelistului au fost verificate de oamenii legii dupa ce Agentia Nationala de Integritate a sesizat ca Adrian Minune a facut tranzactii suspecte de aproape 1 milion de euro.
Am niste cunostinte care au fost in Grecia, la Neipori, unde desi cumparasera locuri la hotel de 4 stele, au stat in apartamente la motel, pentru ca agentia de turism din Romania a fost SABOTATA, intrucat hotelul primise niste turisti englezi veniti printr-o agentie din Anglia, iar romanii si agentia de turism romaneasca au fost dati la o parte ca niste leprosi.
Institutul Cantacuzino, unul dintre cei mai apreciati producatori de imunologice din lume, si-a inceput declinul in februarie 2010, dupa ce Agentia Nationala a Medicamentului i-a retras autorizatia de punere pe piata a produselor injectabile din cauza mai multor nereguli.
Daca vreti sa petreceti un sejur in Madeira, puteti apela cu incredere la agentia J'Infotours. ... Agentia isi rezerva dreptul de a reordona programul excursiei, cu respectarea in totalitate a serviciilor, in anumite situatii speciale, determinate de factori independenti de vointa noastra.
La noi, inca de la inceputului acestui an, Agentia Nationala a Medicamentului si a Dispozitivelor Medicale (ANMDM) lansa un nou apel catre pacienti, publicul larg ca sa nu se achizitioneze medicamente de pe Internet, deoarece exista un risc major de a cumpara un produs falsificat, despre care nu stiu ce este si de unde provine, sau daca prezinta siguranta pentru administrare.
In 14 decembrie, la Sucursalele Unirii si Marriott, in 15 decembrie la Bucur Obor si Pantelimon, in 16 decembrie la Universitate si Piata Victoriei, in 17 decembrie la Agentia 1 Mai si Sucursala din Otopeni, in 18 decembrie la Sucursala Militari vine, vine… Mos Craciun la Banca Transilvania.
Nu putem fi de acord insa cu maniera politicianista cu care au fost abordate aceste subiecte de catre cei din PNL, la fel cum nu putem fi de partea celor care propun introducerea unor coercitii financiare pentru pacientii indisciplinati sau cei care doresc cresterea birocratiei prin infiintarea unei agentii guvernamentale denumita pompos Agentia Nationala de Preventie in Sanatate.
In forma initiala, cea propusa de Ministerul Justitiei, Agentia Nationala de Integritate urma sa fie o institutie autonoma, cu buget propriu, care sa controleze averile, iar cu ajutorul unor inspectori independenti sa sesizeze conflictele de interese si incompatibilitatile.
Si, ca sa fim mai exacti, pentru Agentia de Mediu PNL il sustinuse, in 2004-2005, pe Viorel Costache (nu membru al PNL, ci membru al Partidului Ecologist). ... "Eu voiam la Agentia Nationala de Drumuri", precizeaza Oscar Benes.
la sediul Fortei Democrate Constanta, principala a facut referire la "modul dezastros” in care Autoritatea Rutiera Romana, Agentia Constanta se preocupa de operatorii de transport public din judet. ... Reactiile sefului Autoritatii Rutiere Romane, Agentia Constanta, Marian Butnaru au fost pe masura acuzatiilor:
Agentia Nationala de Integritate, Consiliul National pentru Solutionarea Contestatiilor pentru Achizitiile Publice, Autoritatea Nationala pentru Monitorizarea Achizitiilor Publice, Inspectoratul General de Situatii de Urgenta, Agentia de Plati si Interventii in Agricultura, Autoritatea pentru Protectia Drepturilor Copilului si Adoptii.
Institutiile vizate pentru reducerea personalului sunt Agentia Judeteana pentru Ocuparea Fortei de Munca, Casa Judeteana de Pensii, Inspectoratul Teritorial de Munca si Agentia Judeteana pentru Presatii Sociale (AJPS).
De asemenea, Agentia Danubius a transmis o adresa catre autoritatile competente in care semnaleaza problemele generate de masura adoptata de Ministerul Mediului.
Agentia de rating Japan Credit Rating (JCR) a majorat calificativele acordate Romaniei pentru imprumuturile pe termen lung in valuta la „BBB minus“, adica risc scazut pentru investitii, cu perspectiva stabila si la „BBB“ pentru datoriile pe termen in moneda nationala, se arata intr-un comunicat al agentiei.
Agentia va fi condusa de un presedinte si un vicepresedinte, care vor coordona trei directii: ... Agentia se va afla sub controlul unui Consiliu National de Integritate.
Agentia Nationala de Administrare Fiscala a incheiat actiunea de trimitere prin posta a plicurilor cu declaratia de venit, formularul 200, catre contribuabili - persoane fizice care au obligatia declararii veniturilor realizate in anul 2007.
"Noi depindem de Agentia de Plati pentru Dezvoltare Rurala si Pescuit de la Bucuresti si peste ei nu trece nimeni", a subliniat convins Mircea Solomon.
N-am spus nici cand a fost vorba de concursul la Agentia de Plati, unde a castigat Dragancea, un om extrem de capabil si valoros", a spus ironic presedintele PD Dolj. ... La Agentia de Plati, Sergiu Dragancea a obtinut functia prin concurs.
google-analytics.com