Cautare

1874 de rezultate pentru "agentia" (3.28 secunde)
Agentia Nationala de Integritate a sesizat Parchetul de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie in vederea efectuarii de cercetari cu privire la savarsirea de catre Andrei Valentin Sava, deputat in Parlamentul Romaniei (legislatura 2008-2012), a infractiunii de fals un declaratii.
Agentia Nationala pentru Pescuit si Acvacultura va intari controlul si inspectia piscicola pentru apele de pe teritoriul rezervatiei Biosferei „Delta Dunarii“ si pentru apele de munte, a decis Executivul. Potrivit hotararii date de Guvern, agentia a preluat managementul politicilor structurale in domeniul piscicol.
Deci de exemplu, daca tu ai cumparat excursia de la o agentie din Soveja, primul pe care-l dai in judecata este agentia din Soveja, de unde ai cumparat.
De asemenea, in cazul unui grup mai mic, agentia isi rezerva dreptul de a schimba compania aeriana sau hotelurile, cu pastrarea standardelor si cu informarea prealabila a turistilor inscrisi.
Cele mai vandute francize in Romania sunt Mikit, Lollipops, La Piadineria Dr.Gusto si Agentia de Webdesign & Creatie Publicitara.
Fostul general Muharrem Kose, indepartat recent din functie de regimul de la Ankara, s-ar afla in spatele tentativei de lovitura de stat, relateaza agentia de presa Anadolu, citata de DPA. ... O bomba a lovit Parlamentul de la Ankara, relateaza agentia de presa Anadolu, citata de Reuters.
FARCAS) Asa cum anuntau agentiile de stiri, la mijlocul lunii ianuarie 2017, Agentia Centrala de Informatii din SUA (CIA) a publicat online aproximativ 930.000 de fisiere declasificate, continand aproximativ 13 milioane de pagini de documente declasificate.
Ministrul Justitiei, Tudor Chiuariu, a declarat ieri, la Comisia pentru drepturile omului din Senat, ca a venit cu trei propuneri ambitioase pentru modificarea proiectului de lege privind Agentia Nationala de Integritate.
Contractul a fost castigat de agentia de publicitate a TV Neptun si prevede difuzarea de stiri de interes public.
"Romanii i-au acordat noului Guvern condus de Victor Ponta un sprijn puternic in alegerile locale de duminica, pe fondul nemultumirii fata de masurile de austeritate adoptate in contextul crizei economice, relateaza agentia Reuters.
Ele pot fi taxe de aeroport, asigurarea de zbor, taxe de transfer, alte asigurari despre care agentia de turism trebuie sa va dea detalii pentru a va putea face un calcul real al sejurului pentru care optati.
Agentia de Plati si Interventii nu este inca functionala Conform angajamentelor Romaniei, Agentia de Plati si Interventii ar trebui, pina la momentul aderarii la Uniunea Europeana, sa fie functionala.
Agentia Dacia (situata pe bulevardul Tomis nr. 235), Agentia Casa de Cultura (bulevardul 1 Decembrie 1918 la nr.43), Agentia Nicolae Iorga (bulevardul Tomis nr. 146), Agentia Soveja (bulevardul Tomis nr. 281) si Agentia Tomis (bulevardul Tomis nr.
În acest caz, autoritatea de management pentru programul operational regional (POR) este Ministerul Dezvoltarii, Lucrarilor Publice si Locuintelor (MDLPL), iar în cadrul acestuia, organism intermediar regional este Agentia pentru Dezvoltare Regionala (ADR) Sud-Vest Oltenia, care îsi are sediul în incinta Palatului Administrativ Dolj.
17CRAIOVA          CREDITCOOP AGENTIA CRAIOVA                         STR. ... 1FILIASI CREDITCOOP AGENTIA BD.
Agentia Nationala de Integritate a suportat, din bugetul sau pe anul 2008, indemnizatia de sedinta pentru reprezentantul Ministerului Justitiei (secretarul general al agentiei - domnul Horea Georgescu) in Comisia Centrala pentru Stabilirea Despagubirilor.
Am ales in ultimii ani sa-mi petrec vacantele de vara in Grecia, prin Agentia de Turism Hello Holidays. ... - De cand colaborezi cu Agentia de turism Hello Holidays? - Colaborez de cinci cu Agentia Hello Holidays, datorita calitatii personalului si pentru ca se pune suflet in tot ce se face aici.
In cazul in care agentia de turism se afla in imposibilitatea de a efectua repatrierea turistului, dar numai ca urmare a falimentului sau insolvabilitatii, turistul trebuie sa anunte imediat societatea de asigurare prin telefon, fax sau e-mail.
Mult disputatul Inspectorat Scolar Judetean (ISJ) revine astfel PSD, care a mai castigat in urma "tragerilor" Directia de Agricultura, Directia de Sanatate Publica, Agentia Judeteana pentru Ocuparea Fortei de Munca, Agentia pentru Prestatii Sociale, Casa de Pensii, Agentia pentru Plati si Interventii in Agricultura, Directia de Tineret, Inspectoratul de Stat in Constructii sau Directia Apelor.
Pogea a adaugat ca in perioada urmatoare va avea loc o redistribuire a personalului si ca o serie de angajati vor fi transferati catre directiile din Agentia Nationala de Administrare Fiscala ce se ocupa cu combaterea fraudei si a rambursarii ilegale de TVA.
google-analytics.com