Cautare

787 de rezultate pentru "afrodisiac natural" (4.51 secunde)
Viata extraterestra (sau viata din spatiul cosmic) este la ora actuala doar o ipoteza conform careia in Univers ar putea sa existe si viata al carei mediu natural nu este Pamantul.
Asadar, Dieta-Minune nu creeaza frustrari, deci poate fi tinuta pe viata, pentru ca este cel mai corect, natural si frumos mod de a trai si de a te bucura de viata, fara sa uiti de sanatate. ... Dieta-Minune e modul natural de a trai, modul echilibrat.
In baza contractului s-a realizat un spot publicitar pentru produsul cosmetic "Garnier Skin Natural Ultralift", crema de fata, care va fi difuzat in fiecare zi, timp de un an de zile, perioada care include si pe cea aferenta campaniei electorale.
Acesta promite ca va milita pentru prezervarea patrimoniului natural si istoric din zona. ... 3 cuprinde o zona de o rara frumusete si care contine un patrimoniu istoric si natural extraordinar.
USL s-a format ca adversar natural al regimului Basescu si trebuie sa nu abandoneze acest obiectiv", se arata in document, potrivit Agerpres.
Mai mult chiar, in sprijinul acestor idei, chiar si taranii din piete isi vand produsele mai bine strigand “...sunt romanesti, duduie!“ Dar cat vom mai avea posibilitatea sa alegem intre natural si mai putin natural?
La randul sau, grupul austriac OMV a anuntat ca volumul gazului natural importat din Rusia a scazut in noaptea de duminica spre luni cu aproximativ o treime comparativ cu nivelul obisnuit.
Acciza pentru gazul natural utilizat drept carburant va creste de la 2,00 euro/gigajoule la 2,60 euro/gigajoule, adica cu aproape 30%.
Accizele scumpesc carburantii Accizele pentru benzina, pacura, electricitate si gaze naturale utilizate drept carburant vor fi majorate la 1 ianuarie 2007, o data cu introducerea unei taxe similare pentru gazul natural utilizat drept combustibil pentru incalzire.
Bronzul natural "e scump" Printre ofertele cu care se lauda administratorii strandurilor craiovene se gasesc piscine cu apa schimbata si filtrata zilnic, sezlonguri de lemn, umbrelute, iar pentru clientii cu posibilitati financiare, chiar sauna, jacuzzi.
Bradul de Craciun, o investitie de minimum 20 de lei Anul trecut, cel mai mic pret de vanzare pentru un pom de iarna natural a fost de 15 lei.
243/2006 emis de ministrul MAPDR, APIA va implementa o parte din masurile incluse in axa II - plati compensatorii pentru handicap natural in zonele montane, plati compensatorii in alte zone cu handicap natural, agromediu, prima impadurire a terenului agricol si neagricol, plati pentru silvo-mediu si plati "Natura 2000" pe teren agricol si silvic.
Pentru ca dorim sa mentinem interesul crescut al consumatorului pentru portofoliul nostru, lansam in aceeasi categorie, suc natural 100%, alaturi de portocala si PRIGAT tropical - un mix nou din combinatie de fructe exotice precum fructul pasiunii sau mango", declara Daniela Dumitru, Brand Manager Prigat, Quadrant Amroq Beverages.
Declinul natural al productiei, pe care estimam sa-l stabilizam incepand cu finele acestui an, a influentat de asemenea rezultatele", a declarat directorul general executiv al Petrom, Mariana Gheorghe.
A fost finalizata constructia unui alt mare proiect regional - conductei pentru transport de gaz natural pe ruta Baku - Tbilisi - Erzurum. Datorita acestei conducte de gaz, gazul natural din azerbaidjan va ajunge, prin Georgia si Turcia, pe piata mondiala.
Orasul Vrata este situat în zona de sud-vest a judetului cu acelasi nume, peisajul natural facându-l cunoscut stapânirii otomane înca de la 1850.
O parte din spatiul natural al României va fi inclus în reteaua europeana Natura 2000.
O parte din spatiul natural al României va fi inclus în reteaua europeana Natura 2000.
"Previziunile ministrului sunt ca in 2020, Norvegia va putea furniza 125-140 milioane metri cubi gaz natural pe an catre UE. Astfel, potrivit evolutiei din Rusia, Norvegia ar putea deveni cel mai mare furnizor de gaz natural din UE", a adaugat Piebalgs.
Petrom a inceput procesul de inchidere a tuturor unitatilor de productie consumatoare de gaz natural din combinatului Doljchim, iar in urma acestei masuri un numar de 600 de salariati vor intra in somaj tehnic pana la jumatatea lunii februarie.
google-analytics.com