Cautare

7635 de rezultate pentru "afla" (4.76 secunde)
De altfel, Traian Basescu i-a si amenintat, la Snagov, ca tot la el se afla painea si cutitul desemnarii Guvernului de peste 2 ani. ... Probabil ca este derutat de schimbarile de pe la Marele Licurici, pe sub pielea caruia (sic!) pretindea ca se afla.
Sase primarii si Consiliul Judetean Olt se afla pe lista codasilor in evidentele Agentiei Nationale a Functionarilor Publici. ... "La comisiile de avizare ANFP se afla in lucru un numar de noua documentatii.
Sistemul sanitar se afla in pragul colapsului din cauza unei subfinantari cronice. ... Sistemul judiciar se afla in fata unei greve generale, in timp ce Camera Deputatilor este blocata de orgolii si interese de partid. Pensionarii se afla in pragul disperarii, vulnerabili in fata recesiunii.
Increderea in politicieni, masurata in septembrie 2010 (sondaj IMAS) • Crin Antonescu - 29,10% • Victor Ponta - 25,3% • Traian Basescu - 9,8% • Emil Boc - 6,9% - In momentul de fata, Crin Antonescu se afla in fruntea topului increderii, cu 29,10%, dar mult mai jos decat au avut alta data alti politicieni - de 50-60%.
Pe locul al doilea se afla Victor Ponta, cu 22%. Pe locul al doilea s-ar afla Victor Ponta (PSD), cu 22%, arata sondajul CCSB. Pe locul al treilea s-ar afla Teodor Baconshi (PDL), cu un procent mult mai mic - 4% si Cristian Diaconescu (UNPR) - tot 4%.
Coordonatorul campaniei electorale a PSD pentru Bucuresti, Miron Mitrea, a afirmat, intr-un interviu, ca in spatele campaniei lansate impotriva acestuia de postul de televiziune patronat de Dan Diaconescu, lider al Partidului Poporului, se afla Marian Vanghelie.
Antonescun a declarat, vineri seara, ca nu a sugerat niciodata ca in spatele liderului PSD Victor Ponta s-ar afla Ion Iliescu sau Adrian Nastase.
Traseismul politic din ultima perioada arata criza in care se afla actuala guvernare Ion Iliescu, presedintele de onoare al PSD, considera ca traseismul politic foarte accentat din ultima perioada este o dovada a crizei in care se afla actuala guvernare si ca este nevoie de un guvern neutru, de serviciu, in cazul in care actualul guvern ar fi demis, potrivit B1 TV.
Potrivit acestuia, pe agenda Camerei Deputatilor si Senatului se afla peste 200 de proiecte de lege aflate in dezbatere.
Proiectul Ponta-Antonescu privind uninominalul, identic cu unul PDL din 2010, aflat inca la Camera Proiectul initiat in aprilie 2012 de Victor Ponta si Crin Antonescu pentru introducerea uninominalului intr-un tur este identic cu un proiect depus de 35 de parlamentari PDL in septembrie 2010 si care se afla pe ordinea de zi a plenului Camerei, unii dintre semnatari sustinandu-l si acum.
USL se afla la guvernare si teoretic guvernarea implica in mod automat erodarea simpatiei populare. ... Daca si-ar fi schimbat strategia inca din vara anului trecut, poate nu ar fi fost in situatia in care se afla acum.
In caz de balotaj se organizeaza un nou tur de scrutin la doua saptamani de la primul tur (24 iunie 2012) la care vor participa doar candidatii care se afla in aceasta situatie.
Femeie misterioasa, prezenta pe plaja lui Basescu de la Neptun Presedintele Traian Basescu se afla, la acest sfarsit de saptamana, la vila sa de protocol de la Neptun. ... Seful statului, Traian Basescu, se afla la Neptun impreuna cu sotia sa, Maria.
Doar unul din 5 romani mai are incredere in Traian Basescu, in timp ce Elena Udrea se afla pe ultimul loc, cu o cota de incredere de 11%. ... PDL ar obtine doar 18% din voturile respondentilor, iar UDMR se afla la limita pragului electoral de 5%.
Ceea ce este mai putin obisnuit este sa vezi ca eurodeputati reprezentand aceeasi tara au pozitii atat de radical diferite, atunci cand in dezbatere se afla chiar tara pe care o reprezinta.
"Basescu se afla in perioada de preaviz in functia de presedinte!" Deoarece se afla in perioada de preaviz in functia de presedinte, Traian Basescu se da in spectacol pe la televizor doar-doar l-o angaja cineva la B1Tv, pe o patalama frumoasa, afirma conservatorul Dan Voiculescu, care e de parere ca seful statului nu va mai face multi purici pe la Cotroceni.
Aderarea Romaniei si Bulgariei la Schengen, prezenta pe agenda JAI din martie Ministerul de Externe al Romaniei reconfirma ca subiectul aderarii Romaniei si Bulgariei la Schengen se afla pe agenda Consiliului JAI din martie, potrivit documentelor oficiale primite de partea romana.
Ea este valabila pentru fiecare cetatean si caine care intra sau se afla deja pe teritoriul danez. ... Orice corcitura intre aceste rase si o alta rasa se afla sub incidenta legii.
In crestere usoara se afla Klaus Iohannis, pe locul doi. ... Aproape de el este Elena Udrea, care se afla in crestere. Pe locul 5, in stagnare, se afla Monica Macovei.
Pe scena amplasata in Piata Unirii, Iohannis se afla in apropierea lui Ponta, iar intre cei doi se afla primarul Gheorghe Nichita.
google-analytics.com