Cautare

7635 de rezultate pentru "afla" (4.27 secunde)
"Starea sa este stabila si se efectueaza analize pentru a putea evalua exact situatia in care se afla.
Partidul Social Democrat nu se afla intr-o situatie de criza, dar probleme au existat si exista, au dat de inteles, ieri, in cadrul unei conferinte de presa, deputatii social-democrati de Constanta Alexandru Mazare si Eduard Martin.
Constantinescu a dat exemplul marilor aeroporturi din lume care se afla in administrarea autoritatilor locale, pe cel din Frankfurt, de exemplu, functionand chiar si o baza militara NATO.
Pe urmatoarele locuri se afla PDL, cu 11.096 de mandate, si PNL, cu 8.513 de mandate. ... Candidatul PD-L, Vasile Blaga, se afla pe locul al doilea, dar la o distanta foarte mica, cu 29,56%, dintr-un total de 545.170 de voturi valabil exprimate.
Printre initiativele legislative ale conservatorului care sunt sau vor fi puse in practica se numara proiectul de modificare si completare a legii invatamantului, proiectul de scoatere a unor terenuri extravilane din circuitul agricol, proiectul privind statutul personalului aeronautic civil navigant profesionist din aviatia civila din Romania, propunerea legislativa privind statutul deputatilor si al senatorilor si alte patru astfel de initiative care au reusit sa devina legi, plus alte 30 de proiecte ce se afla in discutii la comisii.
Un alt exemplu - Mircea Iustian, fost peledist, este, din punctul de vedere al secretarului executiv, potrivit pe functia de prim-vicepresedinte, intrucat a depus eforturi in campanie, adica a fost prezent la "datorie" de fiecare data cand Elena Udrea se afla in judetul Constanta.
Ei au explicat ca majoritatea romanilor din Italia nu au domiciliul in aceasta tara si, astfel, chiar daca la data votului se vor afla in Italia, unde au resedinta, nu vor putea vota.
Ea este vicepresedinte, este o persoana cu notorietate, cu sustinere in PNL, realeasa vicepresedinte la congres cu un mare numar de voturi", a argumentat presedintele PNL.Astfel, pe primele 12 locuri ale listei PNL se afla:
Primaria Valu Traian se afla in plin proces de derulare a proiectelor initiate pentru acest an. ... "Proiectul se afla in acest moment la stadiul de fundatie, finantarea, de peste 3 milioane lei, fiind obtinuta de la Ministerul Dezvoltarii Rurale si Locuintei.
Alianta PSD+PC se afla pe primul loc la europarlamentare, cu 30,82% din voturi, potrivit rezultatelor partiale centralizate de BEC pana la ora 10.00. ... Pe locul doi se afla PDL, cu 29,75% (1.377.488 de voturi).
Ne sfatuim sustinatorii sa voteze cu Ursulescu", a mentionat Ion Calinou, presedintele executiv al PSD Gorj, partid care se afla in alianta la guvernare cu PD-L, condus in Gorj de Cosmin Popescu si Ionel Mantog.
"Domnul Traian Basescu s-a laudat la Craiova ca el se afla in competitie electorala cu Ion Iliescu. ... Altminteri, in euforia sa maladiva, poate sa-si inchipuie orice, inclusiv ca se afla in competitie chiar si cu Napoleon Bonaparte!", scrie Ion Iliescu.
Dar ambele institutii sustin in scris ca tarlaua pe care se afla casa contribuabilului in cauza se situeaza pe raza administrativ-teritoriala a celor doua localitati.
Doar o treime din dosarele operative ale DGIPI se afla in arhiva institutiei, restul documentelor regasindu-se in fisetele ofiterilor, a declarat ministrul interimar al Internelor, Vasile Blaga, care a adaugat ca a sesizat Parchetul General cu privire la situatia a opt ofiteri.
Vasile Dancu considera ca Adrian Nastase are dreptate cand spune ca PSD este mai prost organizat decat PD-L si ca nu va iesi repede din opozitie, considerand ca partidul are nevoie de o dezbatere interna serioasa si de o reformare pentru a iesi din "fundatura" si "groapa istoriei" in care se afla.
Un alt exemplu este tunelul de transport al alimentelor, construit in paralel cu holul pe care se afla computerul tomograf.
Multe aberatii mi-a fost dat sa aud de cand la guvernare se afla PD-L, dar parca niciuna nu egaleaza aceasta ultima decizie. ... Sunt convins ca nimeni nu a stat sa verifice statisticile medicale si sa stabileasca ce procent de bolnavi inchipuiti se afla in ansamblul bolnavilor declarati.
Liberalii au anuntat ca doresc o intalnire cu delegatia Fondului Monetar International, care se afla in aceste zile la Bucuresti, si i-au cerut primului-ministru Emil Boc sa vina in Parlament pentru a informa Legislativul in legatura cu scrisoarea de intentie pe care Executivul doreste sa o semneze cu Fondul.
"Este imperios necesar si este urgent ca Guvernul Boc sa plece, trebuie sa demisioneze sau, prin mijloacele pe care presedintele le-a gasit la sfarsitul anului trecut pentru a-l instala, pentru a-i construi o majoritate, presedintele, principalul responsabil al situatiei de criza in care se afla Romania, ar trebui sa gaseasca azi mijloacele sa-l determine sa demisioneze", a spus Antonescu.
PD-L a fost devansat de PSD si PNL si se afla, acum, pe locul trei. In ceea ce-i priveste pe lideri, liberalul Crin Antonescu se afla pe primul loc. ... Analistul se intreaba de ce mass-media nu comanda sondaje de opinie pentru a afla, cu exactitate, clasamentul politic al momentului.
google-analytics.com