Cautare

7635 de rezultate pentru "afla" (2.84 secunde)
Iohannis se afla in plina lupta pentru CANDIDATUL MEU. ... De partea cealalta, PSD si ALDE, care se afla in criza de timp si de luciditate, au la indemana arma decisiva a suspendarii presedintelui.
De aceea Curtea Constitutionala nu este nici organism tehnic format din functionari publici sau experti, nici instanta judecatoreasca, ci se afla deasupra acestora, tot asa cum Constitutia sta deasupra legilor, ca institutie politica, fiind compusa in asa fel incat sa adune la un loc toate convingerile ideologice prin prisma carora contractul social este citit si interpretat.
Printre parlamentarii, primarii, ba chiar si semnatarii scrisorii se afla persoane cu dosare penale. ... PSD se afla intr-un razboi permanent, purtat pe prea multe fronturi, cu o parte importanta a societatii romanesti:
Potrivit legii, Consiliul se afla sub control parlamentar.
Asociatia pentru Protectia Consumatorilor din Romania (APC) isi deshide astazi doua centre, unde consumatorii pot afla cum sa actioneze in justitie un agent economic. ... Astfel, consumatorii pot afla cum sa actioneze in justitie un agent economic sau cum sa ajunga la un serviciu de mediere a conflictului.
Dupa anuntul facut de premierul Tariceanu, Coalitia de guvernare se afla intr-o situatie cu adevarat delicata. ... Acelasi deputat ne-a explicat ca reforma in justitie nu poate fi facuta atit timp cit social-democratii se afla in structurile de conducere ale statului.
Constantin Contac, pentru care prefectul a emis ordin de incetare a mandatului de presedinte al CJ, se afla la Bucuresti, vicepresedintele Dorin Ciustea, care ar urma sa fie inlocuit dupa modificarea legii administratiei publice, este in strainatate, iar secretarul general al judetului, Nicolai Colesniuc, pentru care se va sesiza comisa de disciplina a inaltilor functionari publici, s-ar parea ca este in concediu.
Infrastructura rutiera Potrivit primarului general, in acest moment se afla in lucru 5 mari bulevarde: ... Pasajul Mihai Bravu se afla in acest moment in procedura de atribuire a contractului pentru continuarea si finalizarea lucrarilor. ... 2 monumente 6 imobile se afla in consolidare 1 centru pentru situatii de urgenta.
Secretarul de stat din cadrul Ministerului Administratiei si Internelor, Mircea Toader, presedinte al Organizatiei Judetene PD Galati, ne-a declarat ca nici unul dintre ministrii democrati nu se afla in pericol de a fi schimbat.
O proportie de 10 la suta din actiunile clubului se afla in portofoliul vechii societati care a administrat gruparea "alb-rosie", restul de 90 la suta fiind acum in proprietatea lui Negoita.
Este cu certitudine o situatie neplacuta si oricine se afla in mijlocul unei astfel de chestiuni, atat politicianul, cat si partidul din care face parte nu poate fi fericit, intr-un astfel de context.
La momentul solstitiului de iarna, Soarele se afla in emisfera australa a sferei ceresti, la distanta unghiulara maxima de 23 de grade sud fata de ecuator, astrul efectuand miscarea diurna in lungul cercului paralel cu ecuatorul ceresc, numit "tropicul Capricornului".
Am plecat la Piazza Giovanni Angelli, unde se afla Museo della Civilita Romana,o cladire suprba care adaposteste macheta. ... Are 5 mp,este la scara 1/100 si se afla expusa in sala mare a telecabinei ce urca Tampa, la complexul hotelier Orizont.
Primaria Bucovat nu are contract de salubrizare, desi se afla la o aruncatura de bat de Craiova. ... Dupa cum a spus edilul-sef al localitatii, noul sediu al Primariei Bucovat se afla la etajul unui imobil la al carui parter functioneaza o carciuma.
Primul obiectiv aflat pe ordinea de zi a delegatiei celor aproape 80 de senatori USL, membri ai grupurilor PSD, PNL si PC, a fost Centrala Nuclear Electrica Cernavoda, unde au fost primiti cu mare caldura de catre directorul general Ionel Bucur, care le-a prezentat parlamentarilor situatia in care se afla la acest moment Centrala si care sunt principalele probleme cu care se confrunta proiectul de relansare a constructiei reactoarelor 2 si 3.
Animalele rare, in pericol Unul dintre motivele pentru care cei din grupul de initiativa sunt ingrijorati este si pericolul in care se afla animalele din Vacaresti.
Potrivit statisticilor Camerei Deputatilor, dintre cele 43 de proiecte legislative, 21 se afla in faza de promulgare, doua sunt pe ordinea de zi a Camerei Deputatilor, 15 la comisiile permanente, patru au fost trimise la Senat, iar unul este inregistrat la Biroul Permanent pentru trimitere la comisii, in timp ce opt proiecte de lege se afla la comisii cu termenul de depunere a raportului depasit.
Sursa acestei stiri adauga ca nu stie unde se afla acum diapozitivele, nici in ce stadiu se afla examinarea lor.
Pe un dezonorant loc 326 se afla deputatul PRM Petre Popeanga, cu o prezenta la vot de 1,9%. ... In topul chiulangiilor din Gorj care presteaza la Camera Deputatilor se afla pesedistul Victor Ponta.
Numarul spargerilor de locuinte a crescut de la luna la luna cu 10%, iar persoanele care au cazut prada hotilor se afla tot mai jos pe scara sociala, contrazicand astfel preconceptia ca doar cei bogati sunt vizati de rau-facatori.
google-analytics.com