Cautare

7635 de rezultate pentru "afla" (3.61 secunde)
Disparitia navei din zona in care se afla este uneori interpretata ca dematerializare, termen care cel putin din punct de vedere fizic este ambiguu. ... In virf se afla ceva ce seamana cu niste mici hublouri patrate.
una la Silistra, a doua la Ostrov si a treia pe Insula Pacuiul lui Soare, unde se afla ramasitele vechii cetati bizantine Vicina. ... Am plecat la Piazza Giovanni Angelli, unde se afla Museo della Civilita Romana,o cladire suprba care adaposteste macheta.
Foarte aproape de parcul Cismigiu se afla o casa superba.
Cetatea a fost cercetata de arheologii din judetele Calarasi si Constanta, deoarece insula se afla pe mijlocul Dunarii, intre malul stang calarasean si malul drept constantean.
Secretarul general al Guvernului, Radu Stroe (foto, dreapta), se afla in incompatibilitate de functii, el fiind si presedinte al Comisiei parlamentare de control a SRI. ... Astfel, Stroe se afla, de doua luni de zile, in incompatibilitate de functii.
Presedintele PSD, Mircea Geoana, considera ca atacul sefului statului la adresa PSD este generat de frica PDL de a pierde Bucurestiul si de a se afla toate faptele necurate facute de ultimii doi primari, Traian Basescu si Adriean Videanu.
Cum afla despre vreo firma ca are probleme, inspectorii sunt obligati sa-i vare sub nas patronului un chestionar care contine intrebari despre starea afacerii si despre hopurile de finantare intampinate.
Dar ce inseamna concret ca primarul se afla in imposibilitatea de a-si exercita mandatul?
Dar ce inseamna concret ca primarul se afla in imposibilitatea de a-si exercita mandatul?
Senatorul PSD de Arges Serban Valeca (foto) i-a adresat Ministrului Educatiei, Cercetarii, Tineretului si Sportului, Daniel Petru Funeriu, o interpelare prin care i-a atras atentia asupra situatiei grave in care se afla cercetarea romaneasca:
A fost efectuata cercetarea la fata locului si din primele date a rezultat ca Sobaru Adrian era in timpul serviciului si se afla in balconul Parlamentului unde amplasase o camera de luat vederi a Televiziunii Romane.
Care e problema?", a declarat, Sorin Oprescu, intrebat despre acuzatiile coordonatorului campaniei PSD pentru alegerile locale, Miron Mitrea, care a afirmat, intr-un interviu acordat ziarului Ring, ca Marian Vanghelie se afla in spatele campaniei postului patronat de Dan Diaconescu impotriva lui Oprescu.
Persoanele care se afla intr-una din situatiile de mai jos nu vor beneficia de sustinerea politica a PSD pentru ocuparea in conditiile legii a unor functii politice si administrative alese sau numite:
Este exact ipostaza in care se afla Liviu Dragnea pe vremea in care Victor Ponta conducea partidul si guvernul, erodandu-si rapid imaginea. ... Una peste alta, PSD se afla la o rascruce. ... Fiind premier, se afla la butoanele Executivului si, in principiu, poate imparti favoruri.
Dupa Bucuresti, in Constanta se afla cei mai multi bogati Capitala continua sa se mentina in topul celor mai bogate orase in ceea ce priveste numarul milionarilor in dolari: ... Ca numar de bogati, Constanta se afla pe locul doi, cu 18 afaceristi de talie mare.
Intre datornici se afla cateva firme cunoscute din judet, dar si un club de fotbal - Sport Club Minerul Jilt, care inregistreaza obligatii bugetare restante in valoare de peste noua miliarde de lei vechi.
Astfel, 27 de proiecte de legi prioritare de afla deja in procedura parlamentara si trebuie finalizate pana la sfarsitul anului, a precizat Oana Marinescu.
Terenul pe care se afla Palatul de Justitie din Targu Jiu, in care functioneaza Tribunalul Gorj si Judecatoria Targu Jiu, este revendicat de mostenitorii fostilor proprietari.
Statistica realizata de IPJ Constanta arata ca la inceputul acestei saptamani, in statiunile de la malul marii se afla aproape 85.000 de turisti, dintre care aproape 5.000 sunt veniti de peste hotare.
In afara de reorganizare, Garda constanteana se afla foarte aproape de a se muta in casa noua, dupa ce a functionat ani buni de zile intr-un imobil nationalizat devenit intre timp aproape o ruina, neincapatoare si nesigura, pe bulevardul Ferdinand.
google-analytics.com