Cautare

7635 de rezultate pentru "afla" (3.14 secunde)
Peste medie se afla si deputatul conservator Bogdan Liviu Ciuca, dar la numarul de interpelari, declaratii politice si initiative legislative, in schimb la capitolul de absente nemotivate la comisiile de specialitate din care face parte, dar si la votul in plen, este printre fruntasi.
Cancerul bugetar se afla in cu totul alta parte. Se afla in jaful de la Ministerul Dezvoltarii Durabile, despre care vorbea deunazi dna ministru Udrea.
PSD se afla pe primul loc iar PNL pe cel de-al doilea loc in preferintele electoratului, intr-un sondaj realizat de Centrul de Studii si Cercetari Infopolitic, citat de realitatea.net. ... La capitolul incredere, Crin Antonescu, presedintele PNL, se afla pe primul loc, urmat de Victor Ponta si Adrian Nastase.
SNLO se afla in topul datornicilor din Romania, inregistrand debite insemnate catre bugetul de stat, de peste 772 de milioane de lei, insa sefii Societatii Lignitului din Targu Jiu sustin ca ANAF a luat in calcul datorii mai vechi.
"Dupa 20 de ani de la Revolutia din 1989, libertatea presei in pericol!" Reprezentantii celor 9000 de membri ai MediaSind din presa scrisa, radio, televiziune, edituri si tipografii au discutat impreuna cu invitatii lor despre situatia critica in care se afla industria de media in aceasta perioada de criza economica.
10 trucuri de cautare in Google pe care nu le stiai Afla care sunt cele mai interesante trucuri pe care le poti folosi pentru a deveni un maestru in arta cautarilor pe Google.
folk, Emeric Imre, lansata pe 11 octombrie 2012, face parte din albumul omonim al artistului, pe care se afla si o piesa bonus, anume ’’Nebun de Alb’’, melodie foarte iubita de fanii artistului si nu numai.
Pe urmatoarele locuri se afla consiliile judetene cu 33,4% (fata de 32,9% in iulie), Curtea Constitutionala cu 33,3% (fata de 35,7% in iulie), Parlamentul — 26,7% (25,8 in iulie), Presedintia — 25,8% (25,1% in iulie) si partidele politice — 14,8% (14,7% in iulie).
E imposibil de aflat, deocamdata, daca pe ele exista viata (n-am aflat asta nici despre Marte, planeta vecina cu noi, de-aci, din acelasi sistem solar), dar se poate estima daca ele ar putea sa gazduiasca viata - mai exact, daca exoplaneta cu pricina se afla in zona habitabila ("locuibila") circumstelara, ori, cum I se mai spune, zona Goldilocks.
- in data de 22.06.2010, in jurul orei 16.30, in timp ce se afla pe Al. ... - in data de 14.07.2010, in jurul orei 19.45, in timp ce se afla intr-un parculet de pe Bld.
Ahmad de 19 ani, din judetul Ilfov, care se afla la volanul unui autoturism marca VW Passat avand o concentratie alcoolica de 0,76 mg/l alcool in aerul expirat.
Constantin de 41 ani, din Bucuresti, care se afla la volanul unui autoturism marca Mercedes fara a poseda permis de conducere.
Printre acestia se afla Ion Iliescu, Nicolae Vacaroiu, Viorel Hrebenciuc, Ioan Talpes, Mircea Geoana, Dan Voiculescu, C.V. ... Pe ultimele liste date publicitatii de catre CPC se afla 46 de candidati de la PRM si trei de la UDMR.
130325/11.05.2004, care are numarul unic 1369/P/2004 si care se afla in evidentele Parchetului Medgidia. ... In acest sens s-a inceput urmarirea penala la data de 25.05.2006, iar dosarul se afla in lucru la Serviciul Cercetari Penale al IPJ Constanta.
"Sansa Romaniei este ca se afla in UE", sustin politicienii romani care fac parte din Clubul de la Bucuresti.
Potrivit unor surse din PNL, intre cei cu sanse pentru a ocupa o pozitie eligibila se afla vicepresedintele PNL Mircea Diaconu. Contactat de MEDIAFAX, acesta precizat ca nu poate confirma daca se va afla in cursa europarlamentara.
- Raportul de vizita se intocmeste de membrii echipei de monitorizare, in termen de 30 de zile de la data finalizarii acesteia, este aprobat de presedintele Consiliului de monitorizare si se comunica institutiilor vizitate si autoritatilor publice in subordinea si coordonarea carora se afla acestea.
Utilizatorul se foloseste de GPS-ul din telefon pentru a localiza diferiti pokemoni pe o harta in lumea reala, iar cand ajunge la locul unde se afla creatura respectiva, porneste camera foto.
Nu poti frustra un nor alb, fiindca oriunde ar ajunge, acolo se afla si tinta lui. ... Din momentul in care scopul se afla in alta parte, mintea isi incepe calatoria. ... In chiar acest moment totul se afla aici, atata doar ca voi nu sunteti atenti.
Pentru a afla in ce mod te influenteaza energia locuintei tale, poti cauta numarul corespunzator direct in lista de pe pagina urmatoare. ... Numarul 4 se afla sub influenta elementului Pamant. ... Numarul 5 se afla sub influenta energiei Focului, deci atentie la incendii.
google-analytics.com