Cautare

7635 de rezultate pentru "afla" (6.05 secunde)
Despre viata din insula in perioada razboiului , am putut afla mai multe din filmul ”Captain Corelli Mandoline”, o ecranizare a romanului lui Louise de Bernieres , in rolurile pricipale aflandu-se Penelope Cruise si Nicholas Cage, film pe care il vazusem de multe ori inainte de a ajunge aici si imi trezise interesul pentru a vedea insula.
Pluto si cel mai mare satelit al sau, Charon, se afla in rotatie sincrona si astfel o fata a lui Pluto se afla mereu orientata spre aceeasi parte a lui Charon.
Autoritatile au anuntat ca aeroportul se afla sub controlul militarilor loiali Guvernului. ... Un general s-ar afla printre pucistii ucisi. ... Erdogan a mai spus ca hotelul unde se afla, pe coasta Marii Egeea, a fost bombardat dupa plecarea sa.
Carp se afla la Viena pentru a stabili ultimele detalii ale unui acord secret cu Tripla Alianta (Austro-Ungaria, Germania si Italia), care de altfel a si fost incheiat pe 18 (30) octombrie 1883.
Pestera Sfantului Apostol Andrei se afla in preajma localitatii Ion Corvin, pe soseaua Constanta-Ostrov, intr-un peisaj mirific, in plina padure.
Pe lista bunurilor CNE, sechestrate si puse la vanzare de ANAF, se mai afla doua camine de nefamilisti cu terenurile aferente, evaluate fiecare la sume de pana la 1,5 miliarde lei.
Cea mai mare pondere a cladirilor care nu mai sunt in bilantul public se afla in Satu Mare. Putin peste 96% din Satu Mare se afla in posesia persoanelor fizice. ... Pe urmatorul loc se afla Maramures: ... Bucuresti, impartit intre stat si privati La polul opus se afla Capitala tarii.
Romania a urcat 9 locuri in clasamentul FIFA si se afla pe pozitia a 37-a Nationala Romaniei a reusit un salt remarcabil, de 9 locuri, si se afla pe pozitia a 37-a a clasamentului Federatiei Internationale de Fotbal (FIFA), cu 669 puncte.
Astfel, serviciile secrete americane au aflat ca in interiorul Bucegilor se afla numeroase spatii goale, de dimensiuni impresionante, care nu ar fi putut sa fie niste banale pesteri.
In centrul stemei se afla un scut pe care este desenat simbolul traditional al leului. Pe fundalul stemei este o mantie (simbolul monarhiei) in josul careia se afla un banner pe care este scris motto - ul national:
"Doresc sa le raspund celor care au ridicat semne de intrebare privind oportunitatea primului ministru de a se afla la Varsovia.
Acolo se afla acum sediul Uniunii Arhitectilor, iar inainte de decembrie 1989 se zvonea ca s-ar fi aflat unul din sediile Securitatii. ... Acest targ se afla pe un spatiu neconstruit.
Alaturi se afla Hotel Restaurant Dolce Vita. ... Grupul sanitar se afla in curte, intr-o anexa separata, foarte aproape de Sura. ... Aceasta resedinta se afla pe malul lacului Snagov, fiind in prezent destinata oaspetilor veniti la invitatia unor institutii importante precum:
Iata tarile cu riscuri meteo Ministerul Afacerilor Externe avertizeaza romanii care se afla sau au de gand sa calatoreasca in aceste zile in Occident ca multe tari din vestul Romaniei se confrunta cu situatii meteo extreme.
Stanca pe care se inalta manastirea are inaltimea de 613 metri de la nivelul marii si 415 metri de la albia raului Pinios, iar suprafata sa superioara, unde se afla manastirea, este de aproximativ 50 de streme (1 strema = 1.000 m.p.).
Pentru filmat sau fotografiat se mai plateste o taxa, dar atat cei de la caserie, cat si stewardul ce se afla langa acest acces mecanic, vazandu-ma cu aparat foto si camera, nu mi-au perceput nimic.
Un cerc realizat din 12 cranii, in mijlocul caruia se afla un al 13-lea, cel mai mare dintre toate.
El era absolut sigur ca, din momentul trezirii, se afla sub actiunea unui camp, deoarece, ca fizician electronist, cunostea aceasta senzatie. ... Cand a iesit pe usa, silueta clopot se afla deja la 4-5 m distanta de el, departandu-se alunecand cu o viteza de aproximativ 1 m/sec.
Intrucat vizual a fost imposibil de apreciat altitudinea la care se afla, nici parerile despre viteza lui nu au fost convergente.
Dincolo de turnul cu poarta de fier foarte frumos lucrata, o alee lunga, marginita de trandafiri infloriti, conduce la o casuta modesta, deasupra careia se afla o cruce.
google-analytics.com