Cautare

2080 de rezultate pentru "afi cotroceni decshis" (8.79 secunde)
Totodata, Iorgulescu i-a reprosat lui Stolojan ca, in demersurile sale, il reprezinta pe seful statului, iar viceliderul PNL, Gheorghe Flutur, i-a cerut consilierului prezidential sa plece de la Cotroceni.
Dupa audierea de ieri a ministrului Apararii, in cadrul Comisiei speciale de la Cotroceni, consilierul prezidential ßtefan Deaconu a afirmat ca Teodor Atanasiu ar trebui sa trimita comisiei o serie de documente pentru a se putea finaliza ancheta, iar liberalul George Scutaru a declarat ca "dosarul Atanasiu" este unul politic.
Ministrul Apararii, Teodor Atanasiu, a declarat ieri ca va elabora un raspuns catre comisia speciala de la Cotroceni, care l-a audiat miercuri, pe baza documentelor care i-au fost furnizate si se va prezenta la Parchet, desi considera ca cele doua plangeri impotriva sa nu-si au sensul.
Ministrul Apararii, Teodor Atanasiu, va fi audiat din nou la inceputul saptamanii viitoare de catre Comisia speciala de la Palatul Cotroceni, care urmeaza sa stabileasca daca impotriva ministrului trebuie inceputa urmarirea penala.
Audierea de ieri a ministrului liberal al Apararii, Teodor Atanasiu, la Comisia speciala de la Cotroceni a durat numai un sfert de ora. Membrii comisiei nu i-au prezentat ministrului niciun alt document in afara celor doua dosare de presa prezentate acestuia si la precedenta audiere de la Cotroceni.
Liderul PSD, senatorul Mircea Geoana, si-a exprimat ieri indignarea fata de faptul ca "un subiect vital pentru interesul cetateanului si pentru interesul national a devenit prizonierul unei lupte pe care as putea sa o numesc o intifaza politica politica intre Palatul Cotroceni si Palatul Victoria".
"Multumiri domnului presedinte" Sergiu Andon, avocatul lui ßeres, a declarat marti seara ca actualul senator PC nu renunta la exceptia de neconstitutionalitate formulata ca reactie la gestul sefului statului de a activa Comisia speciala de la Cotroceni in cazul sau, desi demisionase.
Ministrul Comunicatiilor si Tehnologiei Informatiei, Zsolt Nagy, s-a aflat ieri la Palatul Cotroceni, unde s-a intalnit cu membrii Comisiei speciale a Presedintiei, constituita in cazul sau, el declarand ulterior ca audierea a avut loc la solicitarea sa.
Peste cincizeci de tineri liberali, imbracati in costum si cu papion, au mers, duminica, la Palatul Cotroceni pentru a protesta fata de acuzatiile lansate de presedintele Traian Basescu la adresa premierului Calin Popescu Tariceanu.
Surse din cadrul PC au relatat ieri pentru Mediafax ca stabilirea delegatiei partidului pentru consultarile de la Cotroceni a determinat tensiuni in interiorul partidului.
Dupa consultarile de ieri de la Cotroceni, se poate spune ca PSD, PNL si UDMR au ajuns la un consens, cel putin in ceea ce priveste acest subiect. ... De altfel, cei trei lideri au fost de acord ca solutia nu se afla la Cotroceni, ci in Parlament.
Presedintele interimar Nicolae Vacaroiu a anuntat la Cotroceni ca va avea consultari maine, la ora 16.00, cu partidele parlamentare, urmand sa fie invitati la discutii cate doi reprezentanti ai fiecarei formatiuni.
Olteanu a adaugat ca liberalii vor merge la Cotroceni pentru a-i spune sefului statului ca invitatia adresata partidelor la consultari pentru desemnarea unui nou prim-ministru este "neconstitutionala", intrucat seful statului nu are dreptul sa discute despre un nou premier atat timp cat exista un prim-ministru in functie.
Democratii au acceptat formula Presedintele PD, Emil Boc, a declarat vineri, la finalul consultarilor de la Cotroceni, ca democratii nu au discutat cu seful statului despre posibile nume de premieri, dar a precizat ca PD are resurse pentru a numi un sef al Executivului.
Consilierul de stat in cadrul Departamentului juridic al Administratiei prezidentiale Silviu Barbu a cerut presedintelui Traian Basescu sa-l elibereze din functie si a solicitat CSM incetarea detasarii sale la Cotroceni.
Liderii Partidului Conservator (PC) si reprezentanti ai organizatiilor de pensionari au pichetat ieri Palatul Cotroceni si au depus la Administratia Prezidentiala mai multe apeluri pentru promulgarea legii care prevede cresterea pensiilor. Din partea PC a fost prezent la Cotroceni fostul ministru al Economiei si Comertului Codrut Seres.
Presedintele Traian Basescu a declarat marti, referindu-se la dosarele de fosti si actuali ministri aflate la Comisia speciala de la Cotroceni, ca nu ar indrazni sa sugereze anchetarea sau neanchetarea cuiva.
Traficul rutier din Bucuresti este blocat din cauza firmelor conduse de "regii asfaltului", protejate de Cotroceni, si care monopolizeaza toate lucrarile din Capitala fara a avea capacitatea tehnica necesara de a finaliza proiectele, a declarat premierul Calin Popescu Tariceanu.
Ministrul Muncii, Paul Pacuraru, considera ca sindicalistii nemultumiti de bugetul pe 2008 sunt neinformati, avand in vedere ca, desi Parlamentul a aprobat unele amendamente aduse de acestia legii bugetului, revendicarile se regasesc inca pe agenda discutiilor care vor avea loc luni la Cotroceni.
Dupa o noua intalnire la Palatul Cotroceni cu primul-ministru Tariceanu, presedintele Traian Basescu a anuntat ca "nici unul nu si-a schimbat punctul de vedere" asupra numirii Noricai Nicolai ca ministru al Justitiei, dar ca au concluzionat ca trebuie gasita o solutie.
google-analytics.com