Cautare

2080 de rezultate pentru "afi cotroceni decshis" (2.95 secunde)
Andreea Cocoranu este o tanara pe care am descoperit-o pe Facebook, citind articole despre filmul Allied (Aliatul) cu Brad Pitt si Marion Cotillard, pe care l-am vazut aseara, la Cinema City Afi Palace Cotroceni.
Arad (Cinema City), Bacau (Cinema City), Braila (Cinema City), Bucuresti (Cinema City ParkLake, AFI Cotroceni, Mega Mall, Sun Plaza), Constanța (City Park Cinema City), Galati (cinema City), Caransebes (Cinema 3D Luna), Cluj Napoca (Cinema City Iulius Mall), Targu Mures (Cinema Arta si Cinema City), Oradea (Cinema Palace), Oravița (Cinema 3D-Casa de Cultura), Ploiesti (Cinema City Shopping City), Resita (Cinema Dacia), Sfantu Gheorghe (Cinema Arta, din 27 ianuarie), Suceava (Cinema City), Timisoara (Cinema City Shopping City) si Vulcan (Cinema Luceafarul).
Calatoria fantastica a Maronei va cuceri inimile spectatorilor vineri seara, de la ora 19:30, la Cinema City, in Afi Cotroceni, in prezenta echipei care a creat-o pe adorabila catelusa cu nasul in forma de inima.
Demersul World Vision Romania poate fi sustinut, pana in data de 31 mai, prin donatii financiare pe site-ul organizatiei, in sectiunea dedicata campaniei -www.worldvision.ro/cartipentrucopii.php, cat si prin donatii de carti in librariile partenere din Bucuresti - libraria Carturesti (Verona, Muzeul Taranului Roman, AFI Palace Cotroceni), libraria Mihai Eminescu din Piața Universitatii si libraria Bastiliei din Piata Romana - si din tara.
Accesoriile Carpisa le puteti gasi in Baneasa Shopping City si Afi Palace Cotroceni Bucuresti, City Park Mall Constanta, Iulius Mall Cluj Napoca, dar si online pe www.shoes.ro.
Floreasca, Mega depozitul Voluntari, Kaufland Mihai Bravu, Bd-ul Basarabia, Piata Alba Iulia, Baneasa Shopping City, AFI Palace Cotroceni si Macromall Brasov.
Gaisit la vanzare produsele Bioritmo in magazinul Bioritmo din Afi Palace Cotroceni (Bd. Vasile Milea nr. 4, Bucuresti) si in magazinul online www.bioritmo.ro.
- Magazinele MOA din Piata Romana, Afi Palace Cotroceni si Sun Plaza sunt amenajate dupa noul concept, iar restul magazinelor se vor face treptat.
La una dintre ultimele sale intalniri cu ziaristii, presedintele Ion Iliescu a discutat cu presa despre ultimul sau mandat la Cotroceni, laudandu-se, printre altele, cu reusitele legate de integrarea in NATO, revigorarea economiei si a culturii.
social-democratii sustineau ca Traian Basescu a incalcat grav legea fundamentala inca din prima zi a mandatului sau la Palatul Cotroceni. ... Traian Basescu a castigat la referendumul din luna mai si a revenit la Palatul Cotroceni.
In primul an de mandat al lui Basescu la Cotroceni, Alianta PNL-PD s-a luptat pentru schimbarea presedintilor celor doua Camere, Adrian Nastase si Nicolae Vacaroiu.
Acum, daca ultima demisie anuntata de Tariceanu va avea sau nu viata mai lunga decat prima, doar Dumnezeu si „trimisul” sau la Cotroceni ar putea sti.
Conducerea PSD a decis ieri ca nu va participa la consultarile cu partidele parlamentare de la Palatul Cotroceni, convocate pentru astazi de presedintele Traian Basescu, a anuntat liderul formatiunii social-democrate, Mircea Geoana.
Conservatorii si-au motivat prezenta la consultarile de la Palatul Cotroceni prin faptul ca ei au propus demararea discutiilor vizavi de parlamentul unicameral si votul uninominal ca masuri de reformare a clasei politice.
Traian Basescu a atacat si a jignit cu sarg jurnalistii si trusturile de presa timp de cinci ani, dar a continuat sa se declare un aparator al libertatii presei, ajungand ca, in 2009, ziarele, televiziunile si mogulii sa fie principalul subiect de campanie pentru un nou mandat la Cotroceni.
Problema este ca nu vine lumea intr-un numar coplesitor, ca sa i-o dam decisiv peste bot locatarului de la Cotroceni. ... doar 100 de oameni daca sunt la Cotroceni o sa aiba un mare efect.
Indignat de felul in care decurg lucrurile in Ministerul Afacerilor Externe (MAE), vicepresedintele PSD, Titus Corlatean, a propus ieri ca aceasta institutie sa fie desfiintata si sa fie trecuta ca departament la Cotroceni, iar prerogativele sa-i fie preluate de Ministerul Integrarii.
Deputatul PSD Vasile Puscas si presedintele Fortei Democrate, Petre Roman, sunt doua dintre persoanele luate in calcul de presedintele Traian Basescu pentru a fi propuse in functia de comisar european, au declarat surse apropiate de Palatul Cotroceni.
Vicepresedintele PSD Cristian Diaconescu a declarat ieri ca delegatia PSD la consultarile politice de marti de la Palatul Cotroceni va fi condusa de unul dintre vicepresedinti PSD si nu de catre liderul partidului, Mircea Geoana.
Premierul Tariceanu nu va participa la consultarile de marti, de la Palatul Cotroceni, pe tema justitiei, PNL urmand a fi reprezentat de ministrii Teodor Melescanu si Cristian David si de fostul ministru al Justitiei, Tudor Chiuariu.
google-analytics.com