Cautare

2080 de rezultate pentru "afi cotroceni decshis" (4.47 secunde)
Proiectul a fost refuzat in cele din urma de liberali, fapt care contribuit la accentuarea conflictului dintre Palatul Cotroceni si Palatul Victoria.
PD-L, PSD si PNL vor merge luni la Cotroceni la consultari cu Traian Basescu si isi vor prezenta propunerile.
a€žCred ca acest moment ne arata ca presedintele Traian Basescu ramane tot mai singur si ca acel balon portocaliu de sapun se sparge sub aceeasi realitate trista, si anume grupurile de interese ce au cuprins si Palatul Cotroceni.
Prezenta sa la Cotroceni era pusa sub semnul intrebarii inca de saptamana trecuta, cand presedintele nu a exclus plecarea generalului de la Cotroceni. ... Pe langa zvonul referitor la chemarea sa la Cotroceni, s-a mai vorbit si de posibilitatea ca acesta sa se implice in activitatea PLD.
La Cotroceni, a fost ieri prezent si presedintele suspendat Traian Basescu, dar, potrivit presedintelui interimar, discutiile lor nu au avut ca subiect situatia interna sau externa a tarii.
Multa lume in curte la Cotroceni duminica, la slujba de sfintire a bisericii reconstruite din curtea interioara a Palatului Cotroceni.
"USL a ajuns la 62% in sondajele de opinie!" Desi il readuce la Cotroceni pe Traian Basescu, decizia CCR a propulsat USL la nu mai putin de 62% din preferintele electorale ale romanilor, potrivit celor mai recente sondaje de opinie, afirma analistul politic Dan Pavel, pentru Inpolitics, care e de parere ca "USL a iesit invingatoare dintr-o aventura nefericita".
Baneasa Shopping City, parter, tel +40 0720 660 662, COTROCENI BOUTIQUE: AFI Palace Cotroceni, parter, tel +40 0720 660 663 [email protected] In exclusivitate pentru www.estiri.ro, Adina Buzatu ne-a raspuns la cateva intrebari.
a organizat recent proiectia de gata a filmului VALEA ORBILOR, la CINEMA CITY din AFI COTROCENI Bucuresti.
Produsele KYOLIC® pe baza de usturoi sunt disponibile in farmaciile Centrofarm Afi Cotroceni, Caramfil (Farma Drive), Feeria, Bucuresti Mall, Lipscani, City Park Constanta si in magazinele Plafar Cotroceni Park, Dorobanti (Radu Beller), Feeria, Ion Mihalache, Polus Cluj, City Park Constanta.
In alcatuirea meniului restaurantului La Bordei s-a tinut cont de specificul fiecarei zone a tarii, astfel incat se regasesc preparate extrem de populare, dar si unele mai originale.  Restaurantul La Bordei se afla in imediata apropiere a AFI Cotroceni Mall, in incinta Cotroceni Business Center.
Palatul Cotroceni are o istorie de peste 300 de ani. ... Palatul Cotroceni nu este insa un loc prielnic pentru dreapta, poate si pentru ca, atat cat a stat aici, nu s-a ingrijit sa reconstruiasca biserica daramata de Ceausescu. Palatul Cotroceni se pregateste pentru a primi un nou locatar.
Pentru prima data, presedintele Traian Basescu a primit colindatori la Palatul Cotroceni, noul sau loc de munca. In sala Unirii a Palatului Cotroceni, langa bradul impodobit, au cantat colinde de Craciun trei grupuri:
Discutiile de la Moscova dintre presedintele Romaniei, Traian Basescu, si presedintele Federatiei Ruse, Vladimir Putin, s-au incheiat cu o concluzie, care n-ar insemna altceva decat reactivarea “firului rosu“ dintre Cotroceni si Kremlin.
Convocarea partidelor politice la Palatul Cotroceni a fost un prilej pentru acestea sa se planga de actiunile presedintelui. ... Social-democratii i-au spus presedintelui ca solutia nu se afla la Cotroceni, ci la parlament care, conform Constitutiei, are mijloacele necesare pentru reglementarea raporturilor cu guvernul.
Presedintele interimar a prezentat ieri configuratia echipei cu care va lucra la Cotroceni si a precizat ca oamenii pe care si-i va aduce de la Senat vor lucra pe baza de delegari.
Presedintele Traian Basescu s-a intalnit, ieri, la Cotroceni cu partidele parlamentare. ... PSD a terminat deja consultarile de la Cotroceni. ... Cei care au incheiat ziua au fost liderii Partidului Conservator care au ajuns la Cotroceni la ora 17.00.
Toti comentatorii s-au grabit sa ia in discutie doua dintre fumigenele Elenei Udrea, prima legata de succesorul lui Traian Basescu la Cotroceni si a doua despre daramarea zidului Parlamentului.
In data de 27 mai 2009, Vasile Dancu nega faptul ca Administratia Prezidentiala l-ar fi dorit la Cotroceni. " Nu stiu nimic despre mersul meu la Cotroceni!, scria Dancu pe blog. ... Deci, NU ESTE ADEVARATA STIREA PRIVIND NUMIREA MEA IN FUNCTIA DE CONSILIER LA COTROCENI!
Octavian Stireanu publica pe Amos News un articol intitulat "Quinta sparta la Cotroceni", pe care il puteti citi in continuare.
google-analytics.com