Cautare

1739 de rezultate pentru "adevarul de bacau" (2.60 secunde)
Interviu cu Ion Iliescu, despre violentele din Piata Universitatii din iunie 1990 Reproducem cateva fragmente din interviul luat fostului presedinte Ion Iliescu de un jurnalist de la Adevarul (in stilul unui procuror-anchetator), in mai 2010. - Adevarul:
Principala arma i-a fost oferita chiar de catre premier, care a semnat, saptamana trecuta, o ordonanta de urgenta prin care datoriile de 18.000 de miliarde de lei ale RAFO Onesti sunt sterse.
Dan Sova cere demiterea prefectilor din judetele afectate grav de ninsori Senatorul PSD Dan Sova i-a solicitat, Vineri, premierului Mihai Razvan Ungureanu demiterea prefectilor din judetele Bacau, Vrancea, Buzau, Ialomita, Galati, Braila si Constanta, cele mai afectate de ninsori si viscol.
Loredana a fost desemnata Artistul Anului 2013 in Romania Loredana a fost desemnata Artistul Anului 2013 in Romania, in cadrul galei Romanian Top Hits Music Awards, eveniment care a avut loc vinerea si sambata trecuta in Piata Tricolorului din Bacau.
Ruby a avut parte de clipe de cosmar. ... Cantareata a ajuns la doctor si s-a ales cu un pansament urias la ochiul stang, dupa un accident de-a dreptul stupid, scrie Cancan.ro.
bacauinfo.ro / Talal Hamad, cel mai cunoscut sirian din Bacau: ... Problema Romaniei nu sunt imigrantii, nu de aici se fura / Autoare: ... - Am familie chiar in Homs, care e distrus in proportie de 99% si sunt inconjurati si nu pot iesi din cartierul in care sunt.
Presedintele PSD Bucuresti, Sorin Oprescu, a declarat ieri dimineata ca isi mentine intentia de a candida la functia de presedinte al partidului la Congresul extraordinar din 10 decembrie.
Presedintele PDL, Emil Boc, a anuntat, luni, la finalul sedintei BPN, ca, in urma analizei interne a rezultatelor la alegerile locale, s-a decis dizolvarea conducerilor filialelor din Bacau, Constanta, Galati, Salaj, Gorj, Satu Mare, Teleorman, Vaslui si Vrancea.
Miron Mitrea acuza ca declaratia unei martore din dosarul sau a fost dictata de procurorii DNA.
In timp ce rivalii de partid ar vrea sa il schimbe din functie, Florin Chelaru (foto), viceprimarul orasului Navodari, a plecat la Bacau pentru cursuri de perfectionare in managementul Situatiilor de Urgenta.
"Intalnire de taina pe ultima suta inainte de Congresul PSD: ... Presedintele de onoare al PSD a recunoscut ca l-a vizitat Hrebenciuc, declarand pentru HotNews.ro ca acesta "a trecut sa-l salute".
Motivul invocat de senator este acela ca nu reuseste sa dezvolte o colaborare constructiva cu filiala de Bacau a partidului. In realitate, senatorul Berca este implicat in afacerea Sterling, luata la purecat de noua putere.
'Aflat acum in plina ofensiva impotriva Guvernului Boc si pentru declansarea de anticipate, PSD incearca sa elimine unul cate unul si acele puncte vulnerabile mediatic la alegerile din 2009. ... Presedintele Ponta a spus ca i-ati cerut sa nu mai fiti lider de grup parlamentar. De ce i-ati cerut asta?
"PNDI - Programul Nerusinarii si Dispretului Infinit" Modernizarea Romaniei, promovata neabatut de Partid, adica de Partidul Democrat zis si Liberal, in frunte cu iubitii sai conducatori (ca asa e in democratie, nu e numai unul), isi continua marsul sau triumfator.
cu ce primari si sefi de CJ vine opozitia in judetul tau Discutiile din cadrul USL privind stabilirea candidatilor Opozitiei pentru alegerile locale din 2012 se apropie de final.
USL si-a stabilit candidaturile La locale, PSD va avea candidati pentru 22 de consilii judetene, iar ACD pentru 19 Dupa negocieri grele, liderii USL au ajuns la o intelegere si au finalizat listele candidaturilor pentru alegerile locale ce vor avea loc anul viitor.
Inlocuirea celor 41 de judete cu 12 regiuni, amanarea alegerilor locale si comasarea lor cu cele parlamentare Gandul informeaza: ... Cum vor pedelistii sa traseze regiunile de la zero PDL pregateste ultima oferta de compromis pentru UDMR in privinta reorganizarii administrative a tarii.
Cum se imparte partidul dupa Mircea Geoana PSD-ul este impartit in doua dupa discutiile privind indepartarea lui Mircea Geoana de la sefia Senatului si chiar posibila sa excludere.
Azi, 7 august, Viorel Hrebenciuc inplineste 59 de ani, prilej cu care ii spunem La Multi Ani!. ... Viorel Hrebenciuc a fost primar al municipiului Bacau si prefect de Bacau. A mai ocupat si functia de secretar general al Guvernului.Din 1992, Viorel Hrebenciuc a fost deputat in toate legislaturile.
Primul avion Boeing 737-300, apartinand FlyGlobeSpan, un operator aerian din Marea Britanie, a sosit ieri la Aerostar Bacau, pentru a-i fi efectuate lucrari de intretinere si reparatii.
google-analytics.com