Cautare

1739 de rezultate pentru "adevarul de bacau" (5.34 secunde)
In articolul de saptamana trecuta am emis ipoteza ca aceasta maturizare inseamna, foarte probabil, atingerea unui nivel in care originalitatea si specificitatea noastra nu se vor narui la intalnirea cu cele ale unor hipercivilizatii.
Ziarele romanesti au inceput anul 2010 cu cifre de vanzari mai mici decat in aceeasi perioada a lui 2009, singurele publicatii care au afisat cresteri in primul trimestru fiind ziarul reference Adevarul, tabloidul Click! si cotidianul quality Jurnalul National, conform datelor Biroului Roman de Audit al Tirajelor (BRAT).
Ziarul "Adevarul" - redactorul sau sef Grigore Cartianu si cei cativa colaboratori mai tineri (Mihai Voinea, Cristian Delcea si Laurentiu Ungureanu) si-au asumat o misiune nedemna - aceea de a contesta Revolutia Romana si de a denigra si calomnia pe cei ce si-au asumat atat riscuri , in decembrie 1989, cat si raspunderi in infaptuirea transformarilor revolutionare pe care le-a cunoscut tara, in anii urmatori.
Marcile Adevarul si Click!, scoase la licitatie. Vezi cat valoreaza Marcile Adevarul Holding si Click! ... Valoarea de piata a brandurilor este una destul de ridicata. ... Pretul de pornire al licitatiei va fi, conform paginademedia, de 4,5 milioane de euro pentru Adevarul si 170.000 de euro pentru Click!.
Adevarul nu include numai rezultatul, ci si calea care duce la el, spunea Karl Marx. ... Wassermann ne invata ca unui anumit soi de oameni ai datoria sa le spui adevarul in orice imprejurare, adica celor de la care vrei sa afli si tu adevarul.
Istoria recenta a Romaniei este urmarea directa a celor 50 de ani de comunism. In consecinta, ea nu poate fi rupta de ceea ce a dus la asa-zisa revolutie din 1989.
Pastorala de Sfintele Pasti 2016 a Patriarhului Romaniei - text integral Ucenicii lui Christos - Martori si vestitori ai Invierii Lui si Imi veti fi Mie martori in Ierusalim, in toata Iudeea si in Samaria si pana la marginea pamantului!
FARCAS) Revista New York Magazine, din 20 martie 2018 a publicat un amplu grupaj de materiale intitulat MOTIVE CA SA CREDEM, cu referire la recentele dezvaluiri privind interesul militarilor in fenomenul OZN.
"Adevarul a devenit o exceptie". ... La doua saptamani de la debutul campaniei electorale pentru alegerile locale putem spune ca pentru cei din PDL si cei din UNPR adevarul a devenit o exceptie.
"Politicienii ne-au ascuns faptul ca romanii care voteaza sunt in jur de 16-17 miliooane Partidele politice din Romania au preferat sa ascunda adevarul, si sa sustina ani de zile ca romanii sunt mai numerosi in realitate, tocmai pentru a justifica ideea unei clase politice mai numeroase, afirma analistul politic Stelian Tanase.
Ion Cristoiu se alatura, incepand cu 7 septembrie, echipei de comentatori a ziarului Adevarul, pentru o rubrica saptamanala, jurnalistul precizand ca nu renunta la editorialul sau din Jurnalul National. "Voi colabora cu Adevarul incepand cu 7 septembrie.
Dinu Patriciu si-a vandut participatia de 99,92% pe care e detinea ca persoana fizica in cadrul Adevarul Holding SRL, catre o firma din Olanda.
Moare Adevarul a doua oara? ... Val Valcu) Criza salariilor din trustul lui Dinu Patriciu este un accident, care va fi depasit dupa ce trece vara si incep oamenii sa cheltuie mai mult la Mic.ro, sau anunta inchiderea fabricii de carti si DVD-uri?
"Cartianu trebuie dat afara de la Adevarul" Poetul Mircea Dinescu a incetat sa mai scrie in Catavencii, asteptand o discutie cu patronul Dinu Patriciu, actualmente plecat din tara.
Adevarul aproape de insolventa, sustine Paginademedia Adevarul Holding este din ce in ce mai aproape de faliment, sustine Paginademedia. ... De data aceasta, Fan Courier Express, a depus o cerere de insolventa la Tribunalul Bucuresti pentru recuperarea creantelor.
Azi, 25 iulie, este ziua de nastere a prozatoarei si jurnalistei Areta Sandru (n. ... A publicat in scurta ei viata (40 de ani) 6 carti de proza. ... • Jurnal de una singura, Bucuresti, 1980; • Jur ca voi spune adevarul, Bucuresti, 1983; • Glontul de portelan, Bucuresti, 1984;
Caragiale, iar in 1973 Facultatea de Filologie, sectia romana-italiana. ... Caragiale, insa adevaratul debut se produce cu proza, la Luceafarul, in 1970, fiind prezentata de Fanus Neagu. ... Primele volume de povestiri, Valiza cu zapezi (1977) si Jurnal de una singura (1980), anunta o prozatoare inzestrata cu toate particularitatile literaturii feminine:
Ziarul "Romania Libera” a publicat ieri un articol cu supratitlul " Mihai Chindlea, seful Constructiilor oradene - portret de baron local” si titlul " Tutar pentru putere si codos la sefii ierarhici”, in care este vizat in principal seful Inspectoratului Teritorial in Constructii Oradea, Mihai Lucian Chindlea, dar se fac referiri si la seful Inspectoratului Judetean in Constructii Satu Mare, Grigore Pop.
PSD ramane partidul cel mai afectat de migrarile alesilor locali. Senatorul PSD Cristian Diaconescu, purtatorul de cuvant al social-democratilor, considera ca valul de plecari a alesilor locali ai PSD este rezultatul unei politici de incurajare a traseismului politic dupa alegerile din 2000.
Fostul primar al municipiului Bacau, baronul Dumitru Sechelariu, a fost audiat, ieri, de procurorii PNA, care i-au adus la cunostinta acuzatiile formulate impotriva sa. Sechelariu s-a prezentat la PNA in jurul orei 10.00, insotit de avocat, si a sustinut ca este nevinovat.
google-analytics.com